- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
İnşallah canım yarın bakalım nasıl olacakHadi inşallah gittikçe koyulasir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yarın bakalım nasıl olacakHadi inşallah gittikçe koyulasir
Kuzum bende iğne etkisi hemen geçiyor anlamadım kiİnşallah canım yarın bakalım nasıl olacak
12. Gün bugün canım iğne hariçAdetinize kaç gün var daha olmadıysanız çıkma ihtimali var benim hep çok silikti
Kuzum senin iğnenin kaçıncı günü adetine kaç gün kala belli olduAdetinize kaç gün var benim 3 4 gün öncesi yok gibiydi sonra bi anda koyulaştı
5 gün falan var canımAdetinize kaç gün var daha olmadıysanız çıkma ihtimali var benim hep çok silikti
Amin canım hepimizin inşallah bugün 14. Günüm canım yani regl günü oluyo galibaCanım kacıncı günün rabbim kucagına almayı nasip etsin❤
Yok canım yapmadımTest yaptın mı sen sabah
Benim dün regl günümdü bugın gelmesi lazım ama regl belirtim yok belim agrıyor akıntım yoğun bide kuyruk sokumum batıyorTest yaptın mı sen sabah
Benim iğne olmadı da çatlamamın 11 ve 12. Günleri hep çizgi çıktı 13. Gün kan verdimKuzum senin iğnenin kaçıncı günü adetine kaç gün kala belli oldu
Kacıncı gün negatife dönmüştü balımAmin canım hepimizin inşallah bugün 14. Günüm canım yani regl günü oluyo galiba
Bir hafta var daha cnmAdetinize kaç gün var benim 3 4 gün öncesi yok gibiydi sonra bi anda koyulaştı
Ay inşallah herkese uğur getirsin bu topik vallao kadar çok istiyorum kş birisi test yapsa pozitif görsem diye deliriyorum yemin ederim keşke elimde bi sihirli değnek olsa çift çizgiler yapsam herkese birde bi test görsem kendim gibi sevinip heycanlanıyorum rabbim herkesin yüzüne gülsünKuzum herkese uğur getirdin inşallah banada minelsuyada uğur gelir
Ya canım ya sen çok iyisin keşke herkes senin gibi olsa sen bize bol bol dua et yere inşallahAy inşallah herkese uğur getirsin bu topik vallao kadar çok istiyorum kş birisi test yapsa pozitif görsem diye deliriyorum yemin ederim keşke elimde bi sihirli değnek olsa çift çizgiler yapsam herkese birde bi test görsem kendim gibi sevinip heycanlanıyorum rabbim herkesin yüzüne gülsün
Senin güzel kalbin çok başka kuzum destegın çok değerli hepimize tek tek yetiyorsun hep mutlu ol sen❤❤Ay inşallah herkese uğur getirsin bu topik vallao kadar çok istiyorum kş birisi test yapsa pozitif görsem diye deliriyorum yemin ederim keşke elimde bi sihirli değnek olsa çift çizgiler yapsam herkese birde bi test görsem kendim gibi sevinip heycanlanıyorum rabbim herkesin yüzüne gülsün
Canım benimmmm allah razı olsun sizlerde öylesiniz zor süreçler bende yaşadım çok iyi anlıyorum herşey herkes için çok güzel olacak inşallahkendimi böyle olduğum gibi tanıdıysanız ne mutlu banaYa canım ya sen çok iyisin keşke herkes senin gibi olsa sen bize bol bol dua et yere inşallah
Canımcanımcanımmmmmmm ben ve hepimiz çok mutlu olalım inşallah sende çok değerlşsşnSenin güzel kalbin çok başka kuzum destegın çok değerli hepimize tek tek yetiyorsun hep mutlu ol sen❤❤
Canımcanımcanımmmmmmm ben ve hepimiz çok mutlu olalım inşallah sende çok değerlşsşn
Daha 9.gün canım benim iğne etkisi devam ediyor.İnşallah Gebeyim dir inşallah s3mdr ve diğer isteyen tüm arkadaşlarım hamiledir bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetineBence tubişka gebe
en test yaptın mı canım.atsana biKuzum bende iğne etkisi hemen geçiyor anlamadım ki
Keşke yapsaydın testBenim dün regl günümdü bugın gelmesi lazım ama regl belirtim yok belim agrıyor akıntım yoğun bide kuyruk sokumum batıyor
Pazartesine kadar sabır etçem kuzum doktora gitçektim doktorum pazartesiyi bekliyelim dediKeşke yapsaydın test