- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
Valla ben dayanamazdım herhaldePazartesine kadar sabır etçem kuzum doktora gitçektim doktorum pazartesiyi bekliyelim dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben dayanamazdım herhaldePazartesine kadar sabır etçem kuzum doktora gitçektim doktorum pazartesiyi bekliyelim dedi
Anladım canım hakkımızda en hayırlısıyla en tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahKuzum bak şimdi ben üç test yaptım ikisi normal kaset test biri dün gece ki belliydi biri bu sabah kaset test silik az vardı bide yanında erken yaptım onda yok
Dayanmak istiyorum nedense içimde bir sakinlik varValla ben dayanamazdım herhalde
Ediyorum ediyorum sizler de edinInsallah kuzum ya Allah razı olsun bol bol dua et bize
Çok teşekkür ederim canımm dua edin sağlıcakla da ilerlesin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler evlatlar nasip etsin Allah inşallah aminnAy hadi inşallah hayırlısı olsun baya baya pozitif şuan
Kuzum sen test yapmıştın dimi sanki geçen günDayanmak istiyorum nedense içimde bir sakinlik var
Vallah kuzum ben çok iyi tanıdım inşallah bizlerinde olur gerçekten çok zorCanım benimmmm allah razı olsun sizlerde öylesiniz zor süreçler bende yaşadım çok iyi anlıyorum herşey herkes için çok güzel olacak inşallahkendimi böyle olduğum gibi tanıdıysanız ne mutlu bana
Evet yaptım kuzum 11.Gün 12 bugun ama yapmıcam yoruldum pazartesini beklemek istiyorumKuzum sen test yapmıştın dimi sanki geçen gün
Yok daha yapmadım bugün alıp yarın yapacam ilk idrarlaDaha 9.gün canım benim iğne etkisi devam ediyor.İnşallah Gebeyim dir inşallah s3mdr ve diğer isteyen tüm arkadaşlarım hamiledir bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine
en test yaptın mı canım.atsana bi
Biz senle aynı gün olduk sanırım iğneyiEvet yaptım kuzum 11.Gün 12 bugun ama yapmıcam yoruldum pazartesini beklemek istiyorum
11. Gün nasıl çıkmıştı kuzum bir daha yapmadın dimi bir testmi yaptinEvet yaptım kuzum 11.Gün 12 bugun ama yapmıcam yoruldum pazartesini beklemek istiyorum
Dualarımız sizinle inşallah sağlıkla kucağına alirsinEdiyorum ediyorum sizler de edin
Üçümüz aynı gün olduk sanırım ayın 14 üBiz senle aynı gün olduk sanırım iğneyi
Dün yaptıgım negatif kuzum 10.Günde pembe çizgi vardı ben 13ocak kalmış aklımda aslında 14ocakta olmuşuşm wp konışmasına baktım oyle farkettim 10.Gün testimle 11 atıcam sımdı11. Gün nasıl çıkmıştı kuzum bir daha yapmadın dimi bir testmi yaptin
evet kuzum ben 14 ocak 11.30da oldumÜçümüz aynı gün olduk sanırım ayın 14 ü
Tamam canım keşke başından beri test yapsaymisim enazindan gittiği zamanı bilirdim karıştırın iyiceDün yaptıgım negatif kuzum 10.Günde pembe çizgi vardı ben 13ocak kalmış aklımda aslında 14ocakta olmuşuşm wp konışmasına baktım oyle farkettim 10.Gün testimle 11 atıcam sımdı
Canım bu 10.GünDün yaptıgım negatif kuzum 10.Günde pembe çizgi vardı ben 13ocak kalmış aklımda aslında 14ocakta olmuşuşm wp konışmasına baktım oyle farkettim 10.Gün testimle 11 atıcam sımdı
Buda dün kuzum dünde regl günümdüCanım bu 10.Gün
Adet gelmediği sürece ümit var canım bugünde yapBuda dün kuzum dünde regl günümdü
Pazartesiye kadar bekleme kararı aldım ben kuzumAdet gelmediği sürece ümit var canım bugünde yap