Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Anlıyorum canım ya erkekler için bazı açılardan daha zor oluyor biz üzüntümüzü yaşıyoruz onlar içlerinde tutuyolar çok haklısın, inşallah bu ay hep beraber sevinç yaşarız hep🫶🏼🫶🏼 benim iğneden sonraki 13tü bugün kuzum 🙈🙈
Yaptın mı canım test 8 aydır falan tedavi görüyorum canım çok zor Allah'ım hepimize nasip etsin

daha test yapmadım ben ya geçen aylarda kimyasal yaşadım çook üzüldüm o yüzden günümü bekliyorum :/ testin etkisi geçti mi diye ovülasyon vardı elimle onunla bakmıştım gün içinde yaptıklarım çok silik çıkmıştı 10.-11. Gün falan ama 12. Gün yani dün sabah denemek için öylesine bi ovülasyon yapmıştım koyu çıkmıştı baya ama bi anlamı yok sanırım ovülasyonun
A3574D76-939A-4E54-B2D7-A1685A6381CA.jpeg

Eklentiler

• 14E1DA48-DB7D-47F8-B1FD-8A59477AA6A0.jpeg
    14E1DA48-DB7D-47F8-B1FD-8A59477AA6A0.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 30
daha test yapmadım ben ya geçen aylarda kimyasal yaşadım çook üzüldüm o yüzden günümü bekliyorum :/ testin etkisi geçti mi diye ovülasyon vardı elimle onunla bakmıştım gün içinde yaptıklarım çok silik çıkmıştı 10.-11. Gün falan ama 12. Gün yani dün sabah denemek için öylesine bi ovülasyon yapmıştım koyu çıkmıştı baya ama bi anlamı yok sanırım ovülasyonunEki Görüntüle 3197463
Böyle pik olunca genelde hamilelik oluyor ama tabi tam bilmiyorum kuzum

daha test yapmadım ben ya geçen aylarda kimyasal yaşadım çook üzüldüm o yüzden günümü bekliyorum :/ testin etkisi geçti mi diye ovülasyon vardı elimle onunla bakmıştım gün içinde yaptıklarım çok silik çıkmıştı 10.-11. Gün falan ama 12. Gün yani dün sabah denemek için öylesine bi ovülasyon yapmıştım koyu çıkmıştı baya ama bi anlamı yok sanırım ovülasyonunEki Görüntüle 3197463
Bazıları bununla öğreniyormus canım bende öyle duymuştum sende yap test yarın

Böyle pik olunca genelde hamilelik oluyor ama tabi tam bilmiyorum kuzum
Oy ağzından bal damlıyor canlarımm 🫠🫠 ama beklicem bakalım cuma günü çatlamadan sonraki 14. Gün ya o gün ya da cts yapayım diyorum doktora sorucam inşallah ben de hamişimdir sağlıklıla evladım olur, beraber bekleyen herkesin inşallah 💖💖
Bazıları bununla öğreniyormus canım bende öyle duymuştum sende yap test yarın

Oy ağzından bal damlıyor canlarımm 🫠🫠 ama beklicem bakalım cuma günü çatlamadan sonraki 14. Gün ya o gün ya da cts yapayım diyorum doktora sorucam inşallah ben de hamişimdir sağlıklıla evladım olur, beraber bekleyen herkesin inşallah 💖💖
Kız sen bana yap diyorsun asıl sen yap nasıl tutuyorsun kendini ben 11. Güne kadar zor durdum

Mutlaka sor balım yanlış bilgilendirmiş olmıyım seni inşallah vardır💕

X