Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım durrrr hemen pembe olmasını bekleme pembe olmuyor çünkü öyle beklediğin gibi bi akşama kadar bekle çizgi varsa iyi birşey hemen kop koyu olmuyor şimdi ki halini atabilirmisin?Ya yine çok silik çizgi çıktı anlamadım ya üstteki dünkü alttaki bugün ki
Adet olana kadar umut var canımKızlar yok sanirim ya iyice moralim bozuldu anlayamadım
Yok canım ya dün ki kadar belli değilCanım durrrr hemen pembe olmasını bekleme pembe olmuyor çünkü öyle beklediğin gibi bi akşama kadar bekle çizgi varsa iyi birşey hemen kop koyu olmuyor şimdi ki halini atabilirmisin?
Vücut alışıyor sanırım benimde ikincide çok etki olmadikızlar klomen kullanıp hiç ağrı sızı semptom yaşamayan var mı? benim ikinci kutum bu ilacım dün bitti ama ilk kutudaki gibi ağrı sızı kramp hiç bi,şi olmadı.sizde oldu mu semptom
Var ama yani renkle oynamadığındakinde bile gördüm benYok canım ya dün ki kadar belli değil
Bilmiyorum kuzum ya şaştım kaldım artık napicam bilmiyorum erken test de yaptım onda hiç belli değil ama bunda biraz var adetime de 5 gün falan varVar ama yani renkle oynamadığındakinde bile gördüm ben
Adetine de varmış aslında canım daha yaBilmiyorum kuzum ya şaştım kaldım artık napicam bilmiyorum erken test de yaptım onda hiç belli değil ama bunda biraz var adetime de 5 gün falan var
Var canımAdetine de varmış aslında canım daha ya
Biraz daha sabredelim canım benim en hayırlısı olsun inşallah üzme kendini lütfenVar canım
Erkende çizgi falan çıktı mı?Bilmiyorum kuzum ya şaştım kaldım artık napicam bilmiyorum erken test de yaptım onda hiç belli değil ama bunda biraz var adetime de 5 gün falan var
Çıkmadı canımErkende çizgi falan çıktı mı?
Ayyy süper bi haber bu.Nasıl net çıkmışbeta hcg bayağı yüksektir şimdi Sağlıcakla gelsin.Banada dua et nolur. 3 4 güne belde test yapacamKızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 Y yagmurrtr Lilakahve Girlkiz O ozkaplan zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerler inşallahKızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 Y yagmurrtr Lilakahve Girlkiz O ozkaplan zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Canım iğnemin 11. Günü dün gece belliydi çizgi bugün sabah yaptım var gibi ama fotoda çok belli değil bide erken test yaptım çıkmadıVar çok ince bir hayalet gibi çatlama iğnesi var mı kaçıncı günü