Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar merhaba ben cumartesi gidecektim doktora bugun gittim. Tekrar bir smear testi aldı doktor ve muayene etti yumurtalıklar gayet iyi durumda dedi 11 mm dedi haftaya çarşamba cuma pazar değerlendir mutlaka dedi. Normalde kaç mm de çatlıyor yumurtalar .

Ya yine çok silik çizgi çıktı anlamadım ya üstteki dünkü alttaki bugün ki
Canım durrrr hemen pembe olmasını bekleme pembe olmuyor çünkü öyle beklediğin gibi bi akşama kadar bekle çizgi varsa iyi birşey hemen kop koyu olmuyor şimdi ki halini atabilirmisin?

Kızlar hayırlı kandiller,
Sabahtan beri başım ağrıyor geçmek bilmedi. Kasık ağrısı da baya 😵‍💫
Ağrı kesici içsem bişey olur mu ?

kızlar klomen kullanıp hiç ağrı sızı semptom yaşamayan var mı? benim ikinci kutum bu ilacım dün bitti ama ilk kutudaki gibi ağrı sızı kramp hiç bi,şi olmadı.sizde oldu mu semptom

Canım durrrr hemen pembe olmasını bekleme pembe olmuyor çünkü öyle beklediğin gibi bi akşama kadar bekle çizgi varsa iyi birşey hemen kop koyu olmuyor şimdi ki halini atabilirmisin?
Yok canım ya dün ki kadar belli değil

Eklentiler

• 1674719403045-01.jpeg
    1674719403045-01.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana 💐💐
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 Y yagmurrtr Lilakahve Lilakahve Girlkiz Girlkiz O ozkaplan zeynepyildiz32 zeynepyildiz32
4A31C675-8958-43C5-A509-10E9CB445694.jpeg

Kızlar çok ilginç bi şey oldu ben bu sabah 6.30 gibi kalktığımda peçete soluk açık kahve pembemsi bi leke geldi normalde akşamları progestan almama rağmen sonra bi tane daha progestan aldım geri yattım, doktora yazdım test yapalım yerleşme olabilir dedi. Kaset test vardı 1 tane ondan yaptım bugün iğneden sonra 14. Gün böyle çıktı kasım ayında kimyasal geçirirken öyle silikti ki çizgi şoktayım kan verdim o da 220 çıktı beklenen adet günüm cumartesiydi. Kimyasaldan kalan travmadan tam sevinemiyorum bile inşallah 2 gün sonra güzelce artsın dua eder misiniz bana 💐💐
D Dgnmasal A Arelikooo M Minelsu66 Y yagmurrtr Lilakahve Lilakahve Girlkiz Girlkiz O ozkaplan zeynepyildiz32 zeynepyildiz32
Eki Görüntüle 3197575
Ayyy süper bi haber bu.Nasıl net çıkmış🥳🥳🥳🥳🥳beta hcg bayağı yüksektir şimdi 🥰🥰🥰🥰Sağlıcakla gelsin.Banada dua et nolur. 3 4 güne belde test yapacam 🤲🤲🤲

Eki Görüntüle 3197575
Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla ilerler inşallah 🙏❤️

X