Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmam olmasa asla çizgi çıkmazdıİnşallah kuzum ya yarın sabah yapım bakalım koyulascakmii bide test markasındanmidir diye düşünmüyor değilim
Koyulaşıcak bak görr ❤İnşallah kuzum ya yarın sabah yapım bakalım koyulascakmii bide test markasındanmidir diye düşünmüyor değilim
Miratech markası kuzum pembe kutubaksana durdukça koyulaşıyo
İnşallah canım benimKoyulaşıcak bak görr ❤
Hayır canım saymıyorumSen iğne gününü sayıyormuydun canım ? Girlkiz
Sen markasına takılmaa yarın sabah erkende test yap buraya at azıcık mutlu et biziMiratech markası kuzum pembe kutu
Amin inşallah kuzum sagol12.gününü bekle bakalım hayırlı neyse rabbşm onu nasip etsin
Amin kuzum benim inşallahAmin canım benim inşallah bu güzel günlerde istediğimiz dilediğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar bizleri bulurrr
Bende saymamıştım iğne gününü o daha mantıklı o yüzden daha net çıkıyo sonuç bende ilk ay saymıştım çok yanıldımHayır canım saymıyorum
İnşallah kuzum yarın yapıyım birdaha bakalım inşaallah vardır korkuyorum yıkılırım vallaBirde iğne olduğun günü sayarsan 12.günün var ynai Girlkiz
Bence uyumadan yap sende rahatla bizdeİnşallah kuzum yarın yapıyım birdaha bakalım inşaallah vardır korkuyorum yıkılırım valla
Aklıma girme kız yarın daha belli olur varsa umitlenmek istemiyorum bir test kaldıBence uyumadan yap sende rahatla bizde
Yaa maşallah var valla çizgi hayırlı olsun darısı başıma Allahımm ben de çift çizgi atayım bu grubaaŞuan daha belli canım
İnşallah kuzum Allah'ım hepimize nasip etsin hep dua ediyorumYaa maşallah var valla çizgi hayırlı olsun darısı başıma Allahımm ben de çift çizgi atayım bu grubaa
Kuzummyapp vallla rahat uyuyalım yaİnşallah kuzum Allah'ım hepimize nasip etsin hep dua ediyorum
İnşallah kuzum Allah'ım hepimize nasip etsin hep dua ediyorum
Ay evet ya yarın gerekirse alırsın yine kız yap da uyuyalım beraber mutlu mutlu GirlkizKuzummyapp vallla rahat uyuyalım ya