Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 11.gün böyleydi kuzum ama koyulaşmadı benim ertesi gün inşallah senin koyulaşır bebeşin senledirŞuan daha belli canım
Ama seninde var gibiymisBenimde 11.gün böyleydi kuzum ama koyulaşmadı benim ertesi gün inşallah senin koyulaşır bebeşin senledir
Evet ama benim iğne etkim geç gitti ondan canımAma seninde var gibiymis
Markası neydi canım
Arti med canımMarkası neydi canım
Hmm benim erken gidiyor canımEvet ama benim iğne etkim geç gitti ondan canım
Ama benim ondan degilArti med canım
Bence senim kesim var yarın koyulaşçak Allahın izniyle bak gör❤Hmm benim erken gidiyor canım
Evet senin geçen ay 6. Gün yoktu canım bildiğim için bu kadar emin konuştum benHmm benim erken gidiyor canım
İnşallah canım ben uyuyamam bugün garıBence senim kesim var yarın koyulaşçak Allahın izniyle bak gör❤
Aynen canım geçen ay 5 gün yoktuEvet senin geçen ay 6. Gün yoktu canım bildiğim için bu kadar emin konuştum ben
Bu ay bakmısmıydın peki hiçAynen canım geçen ay 5 gün yoktu
Ay çok heycanlı ama yeni olduğu çok belli ya
Hiç bakmadim kuzum saldım bide bu ay hiç dikkat etmedim kostum gezdim hep ayaktaydim umursamadım ümidim yoktuBu ay bakmısmıydın peki hiç
İnşallah kuzum ya yarın sabah yapım bakalım koyulascakmii bide test markasındanmidir diye düşünmüyor değilimTam bir civciv getir bş ısırıcam onu