- 22 Haziran 2022
- 559
- 472
- 28
Bi de bi kez yapınca diyelim ertesi gün yine bakası geliyor insanın anlıyorum vallaAy hiç sorma her ay kendime adet geçmeden yapmıcam diyorum dayanamadım yine geçen ay her gün yaptım dengem kaçmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de bi kez yapınca diyelim ertesi gün yine bakası geliyor insanın anlıyorum vallaAy hiç sorma her ay kendime adet geçmeden yapmıcam diyorum dayanamadım yine geçen ay her gün yaptım dengem kaçmıştı
Aynen canım çok zor süreçler hepimize nasip etsin inşallah Allah'ım insan yıkılıyor sürekli agliyasi geliyor insaninBi de bi kez yapınca diyelim ertesi gün yine bakası geliyor insanın anlıyorum valla
Evet ya çok da sulugözümdür ne kadar ağladım bu süreçte bi Allah biliyor, vardır bi hikmeti Allah sevinç gözyaşları akıttıracak hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah. Kandil de doldu artık sen duamızı kabul et Allahım bu mesajı yazana okuyanlara okuyamayanlara, isteyen tüm arkadaşlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et çocuk meyvesinden bize de tattırAynen canım çok zor süreçler hepimize nasip etsin inşallah Allah'ım insan yıkılıyor sürekli agliyasi geliyor insanin
Teşekkür ederim amin inşallah, sizinde öyle akışına bırakmak gerek gerçekten rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüm bebek isteyenlere
amin inşallah canımBanada ilkinde sadece klomen vermişti bu ay takviyeler arttı. Hayırlısı olsun hepimiz için
evet bende ilk başta gördüm var çizgi dahada koyulaşacak bekle canımVar var varrrrrrEki Görüntüle 3197428
İnşallah canım korkuyorum test yanlış gösteriyordur diye sabah birdaha yapicam inşallah koyulaşırevet bende ilk başta gördüm var çizgi dahada koyulaşacak bekle canım
inşallah koyulaşır canım ama kesinlikle çizgi var orda herkes yanlış görüyo olamaz bide sabah yap bakalım. peki bi belirtin varmı. kızlar hepinize soruyorum belirtiler varmıİnşallah canım korkuyorum test yanlış gösteriyordur diye sabah birdaha yapicam inşallah koyulaşır
Valla kuzum bu benim ikinci iğnem geçen ay 2 yumurtam vardı 19 boyutubdaydi hep test yaptım 5 .günden itibaren hep negatifti ve belirtim çoktu göğüslerim aciyordu ağrılarım vardı falan ama olmadı bu ayda 5 yumurtam oluştu 19 boyutunda iğne oldu ikinci günü biraz bel ve kasık ağrım oldu sonra hiç olmadı başka aşırı mide yanmam var 1 haftadır gaz var ama öyle anım şanım hiç ağrım yok bide mesela geçen ay aşırı dikkat ettim kendime aama bu ay hiç etmedim sürekli ayaktaydim ümidim pek yoktu hâlâ yok sanki inanamıyorum dahainşallah koyulaşır canım ama kesinlikle çizgi var orda herkes yanlış görüyo olamaz bide sabah yap bakalım. peki bi belirtin varmı. kızlar hepinize soruyorum belirtiler varmı
Ya yine çok silik çizgi çıktı anlamadım ya üstteki dünkü alttaki bugün kiKızlar günaydın inşallah hamilesindir @Girlkiz.bende demib test yaptım iğne harici 9.gün bu artimed ne kadar hassas hala gölge var.demek 2,3 bile olsa değeri algılıyor.
Canım bence dünkü iğne etkisiydi.Bugün sıfırlandı bence.Yarın artışa geçecek varsa inşallahYa yine çok silik çizgi çıktı anlamadım ya üstteki dünkü alttaki bugün ki
Hala pembelik var canım silik gözüken ama koyulasmadiCanım bence dünkü iğne etkisiydi.Bugün sıfırlandı bence.Yarın artışa geçecek varsa inşallah
Canım bozma moralini ya koyulaşabilir hala aslında kan verebilsen daha mı kesin olur böyle stres oluyo insanKızlar yok sanirim ya iyice moralim bozuldu anlayamadım
Canım bozma moralini ya koyulaşabilir hala aslında kan verebilsen daha mı kesin olur böyle stres oluyo insan
Hayırlısı olsun canım ya, sinir bozan bi söz haline geldi bizler için biliyorum ama sen adet olana kadar dikkat et ama kendineErken test yaptım ondada çıkmadı
Ağır falan kaldırma yani GirlkizHayırlısı olsun canım ya, sinir bozan bi söz haline geldi bizler için biliyorum ama sen adet olana kadar dikkat et ama kendine
Öyle yapiyim canım ama valla yıkıldım ya of ofAğır falan kaldırma yani Girlkiz