- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Evet kuzumSenin 2.iğnen demi canım
Gerçekten mi ay hadi inşallah kuzum ya isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahİçimden bir ses sen hamilesin diyor ama böyle durduk yere umutlandırmak istemiyorum da ama 6. Hissim de genelde tutarmerakla seni bekliyorum valla
iğnenin dördüncü günü yaptım pozitifti, dokuzuncu gün negatifti bir daha yapmadım canım. iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye kontrol etmek için yapmıştım onları da. en son da bugün 20. günümde yaptımİnşallah canın ilk testin dimi öncesinde yapmadın hiç
Anladım kuzum sabır etmıssın ne güzeliğnenin dördüncü günü yaptım pozitifti, dokuzuncu gün negatifti bir daha yapmadım canım. iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye kontrol etmek için yapmıştım onları da. en son da bugün 20. günümde yaptım
Senledir bebeğin kuzum içini rahat tutamin inşallah bitanem yarın kanla doğrulicam inşallah tam sevinmemeye çalışıyorum hâlâ
12.gününü bekle bakalım hayırlı neyse rabbşm onu nasip etsinİçimden hiç test yapmak bile gelmiyor
Bana tutmuştuİçimden bir ses sen hamilesin diyor ama böyle durduk yere umutlandırmak istemiyorum da ama 6. Hissim de genelde tutarmerakla seni bekliyorum valla
Bana tutmuştu
Amin canım benim inşallah bu güzel günlerde istediğimiz dilediğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar bizleri bulurrrGerçekten mi ay hadi inşallah kuzum ya isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
Bende öyle hissettimHayalet bir çizgi var gibi orda kuzu kapagını aç bakalım
Bende öyle hissettim