Benim de öyle ağrılarım olmuştu valla bi kaç günCanım ümit vermek istemem ama benim gebe olduğumu öğrendiğim ay iğne zamanlarında hiç belirtim yoktu fakat 5.6. Günlerde şiddetli regl olacak gibi kaşık ağrılarım olmuştu sonra sonra kesilmeden az az devam etmişti meğer yerleşme sürecindeymişim sonra da pozitif gördüm dediğim gibi çok ümitlendirmek istemiyorum ama güzel belirtiler
Canım maşallah hayırlısı olsun başlığı bugün görfüm başlarda sürecinizi okudum şimdi ikiz ihtimalini okudum çok mutlu oldum sağlıkla olsun inşallah, Allah isteyen kimsenin kucağını rahmini boş bırakmasın inşallah benimle beraber aminnCanım inşallah bakalım 7sinse gideceğim o zaman belli olacak birisinin kalp atışı var
Canımmmm çoook teşekkür ederim valla allah razı olsun dualarom burdaki herkesle beni burdaki arkadaşlarım biliyor kendşm kadar herkesin gebe kalmasını istiyorum canı gönülden ama dediğim tek şey var kimse pes etmesin yolun sonu çok güzel yolun sonu ışık yolun sonu çiçek bahçesi yılmadan devam etmek önemli umudu yitirmedenCanım maşallah hayırlısı olsun başlığı bugün görfüm başlarda sürecinizi okudum şimdi ikiz ihtimalini okudum çok mutlu oldum sağlıkla olsun inşallah, Allah isteyen kimsenin kucağını rahmini boş bırakmasın inşallah benimle beraber aminn
Yumurtlama günü mü içtin soğan suyunu.Bende bekarken çok içerdim adet düzeni için aylarca.Kızlarrr size tavsiyem eğer yapabilesiniz soğan suyu kürüne başlayın hepinizin olmasa bile bir çocuğunuzun gebeliğine elim değer diye düşünüyorum çünkü benim ergenliğimden beri çatlamadan yumurtam soğan suyu ile kendiliğinden çatlamış bitkisel şeyleri de denemek gerekiyor bir kez daha anladım
Çok sevindim rahatlamana.Nette de bakarsan hemen hepsi doğum zamanı öğreniyor doktor muayenesi deİçimi rahatlattın gel bi öpiim yaasabahtan beri okumadığım yer kalmadı internette.
Yok yok ümitlenmem canım benimCanım ümit vermek istemem ama benim gebe olduğumu öğrendiğim ay iğne zamanlarında hiç belirtim yoktu fakat 5.6. Günlerde şiddetli regl olacak gibi kaşık ağrılarım olmuştu sonra sonra kesilmeden az az devam etmişti meğer yerleşme sürecindeymişim sonra da pozitif gördüm dediğim gibi çok ümitlendirmek istemiyorum ama güzel belirtiler
%99 var canımgebelik var mı? şoktayım
Évet évet.bendr sevemedim bu rengi hattaKızlar yaaa sizin de ekranınız mavi oldu mu? Konuya girince mavi oluyo anlamadım gitti
Niye böyle oldu ki?Évet évet.bendr sevemedim bu rengi hatta
Bende de oldu sevemedim hatta yaNiye böyle oldu ki?
Canım ovü testini sakın su süreçte deneme çünkü yanıltıcı doğru sonuç vermiyorKızlarcım bi şey sorucam bugün 10. Gün bitiyo benim iğneden sonraki (iğne gününü saymadan) hiç gebelik testi yapmadım ama ovülasyon testi vardı akşam onu denedim silik bi çizgi var sizce bi anlamı var mıdır
Valla yaaaa bize sordularmı ki değişirkenBende de oldu sevemedim hatta ya
Bilemedim bende canımNiye böyle oldu ki?
Tamam canım gebelik yapmaya korkuyorum negatif görürüm diye bi yandan pozitifse takip sürecinden de kimyasaldan dolayı korkuyorum bilmiyorum hiç ne zaman yapsam test :/Canım ovü testini sakın su süreçte deneme çünkü yanıltıcı doğru sonuç vermiyor
Yok canım o doğru sonuç vermez.Yarın sabah ilk idrarra yapıp at bakalım inşallah gebesindirKızlarcım bi şey sorucam bugün 10. Gün bitiyo benim iğneden sonraki (iğne gününü saymadan) hiç gebelik testi yapmadım ama ovülasyon testi vardı akşam onu denedim silik bi çizgi var sizce bi anlamı var mıdır
Aminn canım inşallah ama yarın 11. Gün olacak adet zamanını beklicem sanırım en azından :/Yok canım o doğru sonuç vermez.Yarın sabah ilk idrarra yapıp at bakalım inşallah gebesindir
Evet canım bu ay klomen sonrası yumurtam olmamıştı bende anne sözü dinleyip soğan kürüne başladım hem yumurtam olmuş hemde kendiliğinden çatlamış adet düzeni kistler rahim yenilenmesi yumurta çatlaması her şeye iyi geliyor gerçekten Rabbim yarattığı her şeye bin fayda koyuyorYumurtlama günü mü içtin soğan suyunu.Bende bekarken çok içerdim adet düzeni için aylarca.