Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Benim de öyle ağrılarım olmuştu valla bi kaç gün

Canım inşallah bakalım 7sinse gideceğim o zaman belli olacak birisinin kalp atışı var
Canım maşallah hayırlısı olsun başlığı bugün görfüm başlarda sürecinizi okudum şimdi ikiz ihtimalini okudum çok mutlu oldum sağlıkla olsun inşallah, Allah isteyen kimsenin kucağını rahmini boş bırakmasın inşallah benimle beraber aminn

Canımmmm çoook teşekkür ederim valla allah razı olsun dualarom burdaki herkesle beni burdaki arkadaşlarım biliyor kendşm kadar herkesin gebe kalmasını istiyorum canı gönülden ama dediğim tek şey var kimse pes etmesin yolun sonu çok güzel yolun sonu ışık yolun sonu çiçek bahçesi yılmadan devam etmek önemli umudu yitirmedenallah bin kez razı olsun ikiz olabilir bakalım bekliyoruz bizde sabırla

Yumurtlama günü mü içtin soğan suyunu.Bende bekarken çok içerdim adet düzeni için aylarca.

Yok yok ümitlenmem canım benim Ben her ay bu sürecte hiç belirti aramıyorum asla Bugün korktum acaba adet mi gelcek diye erkenden

Kızlarcım bi şey sorucam bugün 10. Gün bitiyo benim iğneden sonraki (iğne gününü saymadan) hiç gebelik testi yapmadım ama ovülasyon testi vardı akşam onu denedim silik bi çizgi var sizce bi anlamı var mıdır

Canım ovü testini sakın su süreçte deneme çünkü yanıltıcı doğru sonuç vermiyor

Yok canım o doğru sonuç vermez.Yarın sabah ilk idrarra yapıp at bakalım inşallah gebesindir

Yumurtlama günü mü içtin soğan suyunu.Bende bekarken çok içerdim adet düzeni için aylarca.
Evet canım bu ay klomen sonrası yumurtam olmamıştı bende anne sözü dinleyip soğan kürüne başladım hem yumurtam olmuş hemde kendiliğinden çatlamış adet düzeni kistler rahim yenilenmesi yumurta çatlaması her şeye iyi geliyor gerçekten Rabbim yarattığı her şeye bin fayda koyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…