Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

benimde 7 yaşında kızım ama arada o zaman farkını bırakmayacaktık tembelleşiyor yumurtalar. olur ama inşallah sadece zaman inşallah 🤲
Herşeyin hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun evet yumurtalar tembelleşiyor herhalde bende cumartesi kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor

Arkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır

Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
Gebelik yok varsada kimyasalmis

Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 12 gün geçti, etkisi kalmış mıdır diye merakımdan ovülasyon testi yapmıştım dün akşam (sıvıya falan dikkat etmemiştim) silik çizgi çıkmıştı bu sabah sıvıya dikkat ederek yaptım baya koyu çıktı ikinci çizgi, bi yorumunuz var mıdır :/

Eklentiler

• 6F2D7F9A-A023-4679-9A57-66E1110C9509.jpeg
    6F2D7F9A-A023-4679-9A57-66E1110C9509.jpeg
    151,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 12 gün geçti, etkisi kalmış mıdır diye merakımdan ovülasyon testi yapmıştım dün akşam (sıvıya falan dikkat etmemiştim) silik çizgi çıkmıştı bu sabah sıvıya dikkat ederek yaptım baya koyu çıktı ikinci çizgi, bi yorumunuz var mıdır :/
Canım gebelik yapman lazım bunda doğru sonuç vermez dün demiştim sana:)

Canım iki 3 günde bir kan verip takip etmen gerekir

Canım bunu boşu boşuna yapıyosun bunu yapana kadar gebelik yap aynı hesap bi farkı yok ki bunda çift görünce yalandan acaba diyosun yani varsa çıkacaktır yoksa çıkmıcak böyle daha çok stres sebebi zaten kaçısı yok elbet öğreneceksin böyle kendine stres ediyosun yapma❤️

Kızlar iğneden sonraki 7.Gün bugün.Yavaş Yavaş azalıyor iğne etkisi.2 güne tam gider bence

Eklentiler

• FB0DE6B1-8E0A-41B4-AFB6-A5DA30AE4253.jpeg
    FB0DE6B1-8E0A-41B4-AFB6-A5DA30AE4253.jpeg
    60,6 KB · Görüntüleme: 36
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdı
canım benim kimyasal gebelik geçirmişsin iğne etkisi 16. Güne kalmaz 🙏🏻

X