+1Kızlar yaaa sizin de ekranınız mavi oldu mu? Konuya girince mavi oluyo anlamadım gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+1Kızlar yaaa sizin de ekranınız mavi oldu mu? Konuya girince mavi oluyo anlamadım gitti
en sıkı arkadaşlar olarak bizi seçip ödül verdilersanırım . eski pembe renk daha güzel di amaaValla yaaaa bize sordularmı ki değişirken
Herşeyin hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun evet yumurtalar tembelleşiyor herhalde bende cumartesi kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktorbenimde 7 yaşında kızım ama arada o zaman farkını bırakmayacaktık tembelleşiyor yumurtalar. olur ama inşallah sadece zaman inşallah
Gebelik yok varsada kimyasalmisArkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
Arkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısıkHerşeyin hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun evet yumurtalar tembelleşiyor herhalde bende cumartesi kontrole gidicem bakalım ne diyecek doktor
doktorum bana iğne etkisi olabilir dediGebelik yok varsada kimyasalmis
Canım gebelik yapman lazım bunda doğru sonuç vermez dün demiştim sana:)Kızlar günaydın bugün iğneden sonra 12 gün geçti, etkisi kalmış mıdır diye merakımdan ovülasyon testi yapmıştım dün akşam (sıvıya falan dikkat etmemiştim) silik çizgi çıkmıştı bu sabah sıvıya dikkat ederek yaptım baya koyu çıktı ikinci çizgi, bi yorumunuz var mıdır :/
Canım iki 3 günde bir kan verip takip etmen gerekirArkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdır
Onu yapmaya da korkuyorum ya bi kaç gün bekleyip öyle yapacağım inşallahCanım gebelik yapman lazım bunda doğru sonuç vermez dün demiştim sana:)
İğnesiz 11.gün ise hafif de olsa çıkar benceOnu yapmaya da korkuyorum ya bi kaç gün bekleyip öyle yapacağım inşallah
Bugün yaptın mı atsanagebelik var mı? şoktayım
Canım bunu boşu boşuna yapıyosun bunu yapana kadar gebelik yap aynı hesap bi farkı yok ki bunda çift görünce yalandan acaba diyosun yani varsa çıkacaktır yoksa çıkmıcak böyle daha çok stres sebebi zaten kaçısı yok elbet öğreneceksin böyle kendine stres ediyosun yapmaKızlar günaydın bugün iğneden sonra 12 gün geçti, etkisi kalmış mıdır diye merakımdan ovülasyon testi yapmıştım dün akşam (sıvıya falan dikkat etmemiştim) silik çizgi çıkmıştı bu sabah sıvıya dikkat ederek yaptım baya koyu çıktı ikinci çizgi, bi yorumunuz var mıdır :/
Evet gider canım etkisi sıra pozitiflere dönmedeKızlar iğneden sonraki 7.Gün bugün.Yavaş Yavaş azalıyor iğne etkisi.2 güne tam gider bence
Canım bugun yaptım negatif doktora gitmeyi bekliyorum daha ümidim yok pozitife dönmez daha
İnşallah inşallah canımEvet gider canım etkisi sıra pozitiflere dönmede
Kaçıncı günün canım bugün iğne hariciCanım bugun yaptım negatif doktora gitmeyi bekliyorum daha ümidim yok pozitife dönmez daha
Arkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık
Ben aralık 26 sı adet tarihim ve ocak 8 de çatlatma iğne vuruldum iğne vurulalı 16 gün oldu ve benım testlerımde hep çift çizgi ama silik gördüm kan verdim değerim 10.96 cıktı sonra tekrardan ertesi gün kan verdim değerim 6.96 cıktı değerde düşüş yaşandı sebebi nedir hamilelik varmıdı
canım benim kimyasal gebelik geçirmişsin iğne etkisi 16. Güne kalmazArkadaşlar lütfen acil lütfen kafam cok karısık