- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.804
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh yani iki gün duş almasam eşimin yanına yaklaşmamİki günde bir duş almıyorsanız kokma ihtimaliniz de var yanlış anlamayın lütfen
Nasıl yaaa... Her gün duş almasam kokuyorum ben. 2.gün tiksiniyorum kendimden. İyi misiniz siz? Bakımlı olmaktan kastınız bu mu? Zaten kadınlar akıntı regl yağlı vücut ve hormonlardan dolayı kolay kirleniyor.Duş alıyorum kendime bakıyorum ams o bnden çok alıyor 2 günde bir alıyor bnm o kadar kısa aralıklı değil
Nişanı atmıyor çünkü ekmek elden su gölden. Evinize aldınız adamı. Nikahsız da çocuk vereceksiniz eline. Cinsel sorunları var, başka biryere gidemez. Onubu tarikaylı haliyle kimse de kabul etmez zatenNişanı atmıyor Bn pissem atabilir neden birlikte duruyor planlar yapıyor gelecek için aynen
Normali zaten buYuh yani iki gün duş almasam eşimin yanına yaklaşmam
Kımseye yaklaşmasın zaten
Ayrıca ozel zamanlardan oncede mutlaka temız olmalı
İşte biz takıntılılardada gelişigüzel olmuyorYuh yani iki gün duş almasam eşimin yanına yaklaşmam
Kımseye yaklaşmasın zaten
Ayrıca ozel zamanlardan oncede mutlaka temız olmalı
Bütün yazılanları okudum . Ben üç günde bir alıyorum duş yeri geldi çok yorulup terlediysem her gün ya da iki gün de bir.Kışın genelde üç günde bir.. yahu siz beni toptan gömmüşsünüz , iyi misiniz ?
Hayatlarınız muhteşem gelmiş burada klavye kahramanlığı yapıyorsunuz pes doğrusu ..bir de önceki konularda gezinip açık arayanlar da cabası.
Üslup önemli arkadaşlar hayat öyle burada yalandan yaptığınız kahramanlık kadar kolay değil .İnsanlar ayrılmıyorsa daha ciddi sebepleri vardır bunu düşündünüz mü ?
Hadi iyi geceler herkese ..
Aman sakin parçalamadan kendinizi yorum yazın iki like için değmez .. Çok saçma işler cidden .
Düzgünce yorum yapan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim . Beni tanıyıp bilenler bu yorumları okusa gülmekten bayılırdı o derece
Hadi kolay gelsin yavaş yavaş lütfen kırmayın be insanları Bnm umrumda olmaz da hassas insanlar olur saf mısınız dikkat edin yorumlarınıza .
Eee günlük duş almazsanız kokmanız normal değil mi?Bütün yazılanları okudum . Ben üç günde bir alıyorum duş yeri geldi çok yorulup terlediysem her gün ya da iki gün de bir.Kışın genelde üç günde bir.. yahu siz beni toptan gömmüşsünüz , iyi misiniz ?
Hayatlarınız muhteşem gelmiş burada klavye kahramanlığı yapıyorsunuz pes doğrusu ..bir de önceki konularda gezinip açık arayanlar da cabası.
Üslup önemli arkadaşlar hayat öyle burada yalandan yaptığınız kahramanlık kadar kolay değil .İnsanlar ayrılmıyorsa daha ciddi sebepleri vardır bunu düşündünüz mü ?
Aman sakin parçalamadan kendinizi yorum yazın iki like için değmez .. Çok saçma işler cidden .
Düzgünce yorum yapan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim . Beni tanıyıp bilenler bu yorumları okusa gülmekten bayılırdı o derece
Hadi kolay gelsin yavaş yavaş lütfen kırmayın be insanları Bnm umrumda olmaz da hassas insanlar olur saf mısınız dikkat edin yorumlarınıza .
Nişanlısı kadına kokuyorsun der lafı biz işitiriz. Hanfendi hadi biz klavye delikanlılığı yapıyoruz yanınızdaki adam ne yapıyor? Bizzat deneyimlemiş işte.Bütün yazılanları okudum . Ben üç günde bir alıyorum duş yeri geldi çok yorulup terlediysem her gün ya da iki gün de bir.Kışın genelde üç günde bir.. yahu siz beni toptan gömmüşsünüz , iyi misiniz ?
Babanın içinde büyüdüğü bir tarikatı var, sanırım plan çocuga muritlerin bakması yönündeDemans hastası yaşlı bi anne ve özbakımını gerçekleştiremeyen konu sahibi, bebeğe nasıl bakabilecekeyvah eyvah
Tarikat işlerinden kafayı yiyen biri daha.konunun özeti bu.Babanın içinde büyüdüğü bir tarikatı var, sanırım plan çocuga muritlerin bakması yönünde
Düşündük de bu koşullardaki (adam tarikatci, iktidarsız, sevmiyor, nikah yok, evde engelli anne, yine de ille de bu adamdan hemen gebe kalmakla kafayı bozmuş gibi görünen bir kadin...vs) bir iliskinin devam etmesi için tek bir sebep bulamadık ...Nolur söyleyin asıl sebebi, inanın yardımcı olmak istiyoruz.İnsanlar ayrılmıyorsa daha ciddi sebepleri vardır bunu düşündünüz mü ?
Biz de onu diyoruz. Her gün duş alın kokmayınBütün yazılanları okudum . Ben üç günde bir alıyorum duş yeri geldi çok yorulup terlediysem her gün ya da iki gün de bir.Kışın genelde üç günde bir.. yahu siz beni toptan gömmüşsünüz , iyi misiniz ?