nişanlıyım ve kaynanamla bir ömür düşünemiyorum...

sizin gibi düşünse keşke kayınvalidemde ama o yalnız yaşayamaz benim gördüğüm kadarıyla...evet birbirini sevmek gerekmiyor ama saygı çerçevesinde arayıp sorulması gerek bence...evler ayrı olsa görüşme ihtimalleri çok az olur sıkıntı olmaz ama birlikte yaşayacak olunca iletişimleri önemli oluyor..

ev ev üstüne olmaz biz çok iyi anlaşırız beni sevdiğinide hissederim ama duramıyo kendisi lafı sokuveriyo aynı
evde olsak asla yapamayız oda bende ki senin kayınvaliden gibi biri değil %90 tatlı -%10 acıdır sizinki maşallah şimdiden %99 acı yani demem oki gözün yiyosa otur yemiyosa çareyi biliyorsun ki çook zor bir durum .

valla gözüm yemiyor çareyi biliyorum iş uygulamaya kalıyor da uygulama aşaması cidden zor..cesaretimi toplamam lazım..

anlayabiliyorum canım seni altı sene bu dile kolay yani bak kardeşim bizde eşimle 7 sene anlaştıktan sonra evlendik beraber büyüdük fibi yani bi şeyi söylerken kendimi senin yerine koyuyorum inanki ole cevap veriyorum bi emek sevgi alışkanlık herseyin oluyor işte yada en basiti hayatının geri kalanını onla palnlayip bi yola giriyorsun onca şeyden sonra bitti ağza hafif ama gönüle çok ağır gerçekten. Ama seni gerçekten kutluyorum bukadar severken aynı zamanda mantikli düşünmen çok güzel. Kardesim canm bu konuyu en azından bi annene açmayı deneyen anne ben olanlardan çok etkilendim nişanlımi seviyorum ama bunlarda düşünmeden ediyorum yardımına ihtiyacım var desen bi fayda sağlamazmi Acaba canm her aile tabi öncelikle kendi evladını düşünür kv kızmasın normal ama seni anlar belki bu şekilde anlatinca ama yok diyosan nişanlinla konuşan dicem oda tabiki biliyodun başta dicek ama nerden bilcem annesinin böle olduğunu kardeşim iki seçenek var önünde ya herseye rağmen bitti demek yada ben sabrederim evlenince ben esimi razi ederim başka eve geçmeye demen ama zor bi ihtimal gibi adam baska eve ciksaniz dahi ben iki tane ödeyemem dicek kiraya çıkan kendi evim var ndn kiraya çıkalım dicek kardeşim nişanlıma göre annesi melek diosun ya yarın öbür gün bişe olursa arkanda durur mu senin burası da önemli amannn ayril deyip vebali alamam kardeşim çünkü bilemiyoruz nolcani sadece kafanıza göre fikir vermeye çalışıyoruz işte aklıma bir sürü şey geldi evlenince bu kv annenler rahat gelir mi falan eşin nekadar arkandan olur tek dileğim insiallh allah gönlüne göre versin kardeşim eskiler derya hayırlıysa beri hayirsizsa geri gitsin ama sonuç insiallah seni mutlu etsin.:))

Eger benim gibi ayni hataya duserseniz huzursuzluklarin ardi arkasi kesilmez.. olan size, gencliginize, hayallerinize, umutlariniza olur.. mutlu olamazsiniz cunku ben denedim ve gordum bir yil icerisinde omrumden 20 yil uctu gitti sanki.. sonuc BOSANMA ve o evin icerisinde yasamis oldugum depremlerin enkazlari .. lutfen rica ediyorum sartinizi bastan koyun boyle biseyi asla kabul etmeyin.. EV EV USTUNE OLMAZZZZZ OLAMAZ OLMAMALI..

birlikte oturmayı neden kabul ettınız kendınıze kastınız mı var

Sakin ayni evde oturma iko gün sonra boşanirsin

Ya ayri ev yada ayril sonu ztn boşanma olacak cünki inan buna

ben şu an maalesef kaynanamla yaşıyorum ve çok pişmanım bende mecburiyetten ve yaşlı dedim Acıdım ne olacak dedim ev büyük bide bizim ama isterse saray olsun o ev zindan oluyo ben burda kendimi hapis gibi hissediyorum her an tepemde arkamda valla eğer benim gibi sinir hastası olmak istemiyosan asla oturma derim oturacaksan da Allah sana sabır versinboşanmaktansa şimdiden tavrını koy inan erkek her zaman bulunur da bi sen kendin bulunmazsın .

şunu bil canım daha da kötü olur inan

5 yıllık iliskimiz var diyosun peki nisanlinin ve ailesinin yasam tarzini bilmiyor muydun. bu kadar zaman hic mi konusmadiniz bu konulari. Namaz kiliyor ama daha bir ev alamadi demisse mala mulke fazla onem veriyor demektir. nisanlin annesinin sozunden cikmiyorsa, seni ve senin onemsedigin seyleri annesine karsi savunamiyorsa bu evlilikte hep mutsuz olursun. Erkekler eslerine sahip cikip korumadigi zaman hicbir sorun atlatilamiyor.

Kesinlikle birlikte oturmayın ... Ben kayınvalide ile birlikte yaşıyorum bildiğin sinir stres üzüntü sahibi oldum ... Hiçbir özelin olmuyo istediğin gibi oturamazsın giyinemezsin konuşamazsın (çünkü her lafın içine dalıyorlar ) kavga bile edemiyorsun insan kavga etmeyi Özler mi özlüyorsun çünkü bazı şeylerin karı koca Arasında kalması gerekiyor duyulmasın diye konuşamıyosun bi süre arkadaşların gelmek istemiyo çünkü asla sana izin vermezler muhabbet etmek için istediğin gibi yemek bile yapamazsın oğlum öle yemez biz böle yapmayız vs söylenir sürekli ...böle bir Sürü şey daha yazabilirim Sak'ın kendine bunları Yaşatma ayrı evde oturun nişanlında hayır deyip diretirse ayrıl bile diyebilirim bak bu kadar ciddiyim ... Çünkü bu duruma sokarsan kendini eninde sonunda boşanmak istiyorum diye sinir krizleri geçirirken bulucaksın kendini ....

Ayir evini sende olmuyorsa

bunları düşününce doğru söylüyorsun..hiç evlenmem daha iyi hayatım zehir olana kadar..ben susup oturacak biride değilim hergün kavga çıkar artık evde huzuru mumla ararız..

Ya düşünsene yeni evlisin ve 3 kişi evde evlilik degilki o evcilik. Hic düşünmüyormusun ailen arkdaşlarin eve rahat gelip gidemkcekler gelseler bile ayda yilda bir.herkes sana gel diyecek.
Yemek desen herkesin damak zevkinayri eşinle baş başa bir kahvalti edemiceksin.cinsel ilişki desen yaşsnmaz ki öyle durumda ha duydu ha duyacak hadi giy üstünp banyoya gec eee oda olmuyoe gece su sesinden anliyacak. Olmaz olmaz olmazzz.inan beraber oturanlara aklim egrmiOr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…