evet bende öyle düşünüyorum..zaten annesi bir yıl daha bekleyin tarzında bi konuşma yapmış nişanlımla ama ben olacaksa olsun tarzında bi çıkış yapınca bekleyemeyiz demiş...birlikte oturmayın kesinlikle. başınızı taşlara vurmak istemiyorsanız.. bana kayınvalideniz oğlunun evleneceği düşüncesine alışmış gibi de gelmedi ilgisizliğinden bunu anladım
Kayınbaba nerde? Aynı evde yaşamak çok zor olacak... 6 yıl öncesiyle suanki fikirlerin bir değil.. İnan evlendikten sonra fikirlerin dahada katılaşacak...ayrı oturma ihtimalimiz yok benim gördüğüm kadarıyla.annesini en büyük destekçisi olarak benimsemiş..annesini yalnız bırakmayacağını biliyorum..ayrılık görünüyor diğer türlü....
bikaç kere konuşmaya çalıştım sen bunu en baştan biliyordun dedi.. 6 yıl önceyle şuan aynı değil fikirlerim sonuç olarak...
nişanlanmadan önce konuşmalıydınız geç kalmışsınızayrı oturma ihtimalimiz yok benim gördüğüm kadarıyla.annesini en büyük destekçisi olarak benimsemiş..annesini yalnız bırakmayacağını biliyorum..ayrılık görünüyor diğer türlü....
bikaç kere konuşmaya çalıştım sen bunu en baştan biliyordun dedi.. 6 yıl önceyle şuan aynı değil fikirlerim sonuç olarak...
yıllar önce ayrılmışlar..2yıl kadar öncede vefat etti. zaten görüşmüyorlardı..evet 6 yıl önce kabul ettim ama dediğim gibi düşünmek başka yaşamak başka bazı şeyleri...şuan tanıdıkça kayınvalidemi anlaşamayacağımı anladım..Kayınbaba nerde? Aynı evde yaşamak çok zor olacak... 6 yıl öncesiyle suanki fikirlerin bir değil.. İnan evlendikten sonra fikirlerin dahada katılaşacak...
ayrı oturma ihtimalimiz yok benim gördüğüm kadarıyla.annesini en büyük destekçisi olarak benimsemiş..annesini yalnız bırakmayacağını biliyorum..ayrılık görünüyor diğer türlü....
evet biraz öyle oldu maalesef..ama nişanlanmadan önce annesi daha ilgiliydi arar sorardı beni sık sık..şuanda ise tam tersi aileme karşı çok ilgisizler..yaşamadan bilemiyorsun içine girmeden anlamıyorsun. evlendikten sonra nasıl olur diye düşünmeye başladım...nişanlanmadan önce konuşmalıydınız geç kalmışsınız
ya bu diyardan git ya bu deveyi güt olmuş nişanlınızın olayı
valla kaçmayı da düşünüyorum geri geri..ama ailem başta istemedi ben istediğim için kabul ettiler şimdi de çocuk oyuncağımı bu diyorlar kendilerince haklı olarak...iki arada bir derede anlayacağın..Fikirlerin aynı değilse geri geri kaç canımben bu lafa uyuz oluyorum bilerek evlendin aman hiççç değişmesinler hep kadınlar ödün versin
Ufff çok zoryıllar önce ayrılmışlar..2yıl kadar öncede vefat etti. zaten görüşmüyorlardı..evet 6 yıl önce kabul ettim ama dediğim gibi düşünmek başka yaşamak başka bazı şeyleri...şuan tanıdıkça kayınvalidemi anlaşamayacağımı anladım..