Nişanlıyım Kayınvalidem hakaret etti.. Ne yapacağım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahh ahhh..
demir sopalar lazım...

terbiyeni koru, asla kendin savaşma, daha evli değilsin, kimseye mahkum ya da muhtaç değilsinn...
sakın üzülme canım ama seni sahipsiz görmüş, bırak ailen hesabını sorsun o kadına...
ama asla nişanlınla aranızın bozulmasına müsaade etme..

Hakkında hayırlısı olsun canım.

zamana bırakın..ben 48 yaşındayım.25 sene önce aynı durumlarla bende karşılaştım.zaman herşeyin ilacı sen nişanınla iyisen gerisini boşver.geçincek olan sizsiniz..inşş kayınvaliden gün gelir senden özür diler..
unutma gün gelir devran dönnerr..tecrübeyle sabittirr:teselli:
mutlulukların en güzeli senin olsunn

asıl kendisi ne kadar ucuz bir kadın olduğunu ortaya koymuş...
şuna bak ya sen kimsinki karşıdakini küçümsüyorsun
üstelik karşındaki yetim öksüz...
her zaman ablalarında ne kadar pozitif yaklaşmışlar canım kutlarım doğrusu...
nede olsa nişanlında herşeyin farkında boşver takma kafana...yerimseniben
paylaşamamış oğlunu işte olan bu.
barışılsa bile sen hep basamak yukarda olacaksın asla artık alttan alman için bir sebep yokyerimseniben
b vakitten sonra ezdirme kendini....

Sarpcım çok üzücü bir durum bu yaşadıkların kendi nişanlı olduğum zaman geldi aklıma aynı olayları nerdeyse bende yaşadım annem bozalım bırak pişman olacaksın kafanı vuracaksın dediği halde ben dinlemeyip evlendim ve hala ceremesini çekiyorum annemde ben sana demiştim diyip beni kendince teselli ediyorlar sorucak olursan pişmanmısın evlendiğine diye evet şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim ama evliyim ve bu gibi problemleri yaşamaktayım hala.
Benden sana tavsiye evleneceksen kendi ailene yakın ve onlarla yüz göz olmayacak kadar uzak biryerde oturun nişanlın senin yanında herkeste biliyor onların kendi ayıbı kendilerini göstermiş oldular off bu kaynanalar hep böyle olmak zorundamı seni çok iyi anlıyorum canım şunu demek isterdim vakit varken bitir ilerde pişman olma ama işinize çomak sokmuş olmayayım şimdi ben kafamı duvarlara vuruyorum eşimi seviyorum ama huzur olmadıktan sonra.

keinlikle ailenizin devreye girmesi gerekir böyle durumlarda sahipsiz sanmasınlar sizi ayrıca ben ailemi sildim demeklede olmaz onlar hep olacaklar evlilik sadece iki kişi arasınde değil arkadaşım ailelerde evleniyor bir yerde
allah sabır versin

25 yıldır unutulmadığını görüyorum nişanlısını çok seviyor kaedeşim ve nişanlısını söylediğini yapıyor beklicekmişiz

önce sayfaları
okumayanlar için söyliyim hesap sormak isteyen ama engellenen abla benim
ben bu durumu hazmedemedim hala
kavga etmicen ki durum bu hale gelirse zaten ip kopmuş demektir bende kapatırım telefonu diyorum
bakalım damat beyi dinliyoruz şimdilik onları nasıl silmiş yada silebilecekmi görücez

uzakta oturuyorlar allahtan ama bu kadın takıntılı ise eline valizi alır zırt pırt grlir
gururlu bi kadın olsa zaten bunları yaparmı
oğluna da salak mühendis diyormuş onu da yeni duydum üştüük bu ya

Sözüm ablaya, bence kardeşin böyle zor bir evliliği kabul etmesin, kendisini daha mutlu edebilecek biriyle evlensin, daha uyumlu bir aile, kendisine bağırlarına basacak bir aileye gitsin, yazık değil mi zaten anne baba yok ? bence o kadının kız kardeşinize anne sevgisi şefkati göstermesi gerekirdi.... Daha kolay , daha mutlu ve huzurlu bir evlilik yapabilecekken kendisini niye mutsuz etsin ki? Zor yolu seçmesin hayatta .....
Öyle kısa ki şu hayat, ama gel gör ki böyle durumlarda genelde kişi daha çok sever daha çok bağlanır , ne diyim ki.... Akıllı olsun, [COLOR="Red[B]"]Tabii yine de kendi bilir[/B][/COLOR], kendi hayatı sonuçta..... Kızmayın bu yorumları yaptım diye belki içinde olunca durum daha farklı görünüyordur....

sizinle aynı fikirdeyim bunların hepsiiin söyledim niçin zorla uğraşıyorki ama seviyor işte şimdilikböyle gidicek nişanlılık süresini uzatıcaz biraz sonra daha net düşünü herhealde teşekkür erim

neden bunu yapıpda hem oğluna hem gelinine bu eziyeti yapar,mutsuz edip en güzel günlerini burnundan getirir....bu nasıl bir psikoloji....allah sana sabır versin bence ablaların şu an dewreye girmesin belliki onlarada kafayı takmış kayınvalide ablalar dewreye girerse tartışmanın dozu artıcak yani yıpranan sen olacaksın.nişanlının arkanda olması çok güzel ama eninde sonunda ailesiyle barışıcak ve sende onlarla yüzyüze geliceksin (maalesef)önce nişanlın onlarla konuşsun dertleri neymiş öğrensin yaptığı bu insaniyetsiz davranışların onada zarar verdiğini söylesin ve senden özür diletsin!!!!!!!!!!çünkü bunu hak ediyosun ablalarında yüzyüze geldikleri bir zamanda senin sahipsiz olmadığını hissettirsinler(seni sahipsiz sanmış)bi de kayınvaliden belliki nezaketten anlayan biri deil siz deme ona sen de .....

Bence senin kaynanan sorumluluklarından kaçmak için bu yolu seçti. Yok düğündü yok bohçalardı masraflardan kaçmak için yaptı. Sanmıorum seninle problemi olduğunu dedi dersin bak. Başkasını alsa onada yapar böle...

doğru bir noktaya değinmiş arkadaş bence.
bazı büyükler sırf bu yüzden sorun çıkartıyor, evlilik sonrası saldırmaktan vazgeçiyor. eskiden 'artık kabullendi' şeklinde yorumluyordum ama artık masrafların da etkisi olduğunu düşünüyorum.

üstelik size söylemişler; biz okuttuk, şeklinde. birşey beklememenizi ima etmişler.

kesinlikle katılıyorum ...böyle yapanlar çok ya mesafeli davranıyorlar yada kavga çıkarıyorlar.....ahhh ahhh

siz yapın edin emek harcayın sonra onlar oğlumuzun evi diye sokulurlar .....

ya canım kusura bakmada senin kaynanmı bunları yapan kardeşinin kaynansımı hoş farketmezya sonuçta yapılanlar ortada ya bence bu kadın oglunu sizden kıskanıyo bazı annler vardırya oğullarını bırkmak istemez ya gelinlerinden kıskanırya ama sizin yapacanız şey mümkün oldugunca uzakta bir eve yerleşmek kaynandan bide damadı iyi tanımak lazım evlendiğinizde annesinden yana olmasın benim çok tannıdığım insanlar var severek evlendiler daha sonra damat annesi nederese onu yapyo şuanda sizde kendinizi ezdirmeyin bu kadın kendine köle arıyo belli bence ondan üste çıkın ki bide aieleniz arkanızda olursa hiç bişey yapamaz bence birinin bu kadını iyibi korkutması lazım demi ama neyese canım ALLAH yardımcınız olsun diyorum

Allah düşmanımın başına vermesin bu durumları.NAsıl bişi ya okuuyunca cinnet geçirecektim,çünkü bende nişanlıyım sanki kendim yaşamış gibi okudum üzüldüm delirdim.Bu kadar çirkin bişi olabilirmi yaa,yazık değil mi acaba hiç mi vicdanı sızlamıyor.Herşey bir yana kadın kendi oğlunu üzdüğünü düşünmüyor ki kaldı ki gelinini düşünecek.Aslında haddini bildirmek var tabi,ama bence o arasın o bişileri açıklamaya çalışsın,o koşsun artık peşinizde.Sineye çekin demiyorum tabi,ama bi şekilde arıycak o zaman gereken cevabını verirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.Damat bey sizin tarafınızda olmasa,çokdan bitmesi gereken bir nişanlılıkmış.Çok çok üzüldüm inşallah tatlıya bağlanır ama bağlansada artık ne kadar hoşgörülü ortam olur valla çok zor ya,çok üzücü şeyler yaşanmış.

aman tanrım bu ne edepsizlik..bence kayınvaliden sinir hastası..bır de oglunu kıskanmıs olmalı..ama nişanlınnın senın yanında olması cok guzel tabı..bıraz zamana bırakın diicem kadın sakinleşsin..çunku ablanlara da laf attıgına göre aradıklarında da onlara bişiler söyler suan ve daha da buyuyebilir işler..ama durumun kötuymus hakketen..bu tarz bısey ilk defa duyuyyorumda..ama üzülme canım kapı gibi nişanlın varmıs arkanda..hayatını onla paylaşaıcaksın annesıyle deil..

çok üzüldüm canım.belliki kayınvaliden olucak kişinin oğlu için düşündüğü başka eş adayları varmış.seni tercih edince içten içe kinlenmiş.nişanlında seni her övdüğünde,ve sana verdiği değeri her belli edişinde,sana daha çok tavır almış.bide seni oğluna layık görmüyo kendi ufak beyninde.çok çirkin ve konumuna hiç yakışmayan davranışlarda bulunmuş.asla tasvip edlicek ,unutulucak cinsen şeyler değil.hemde yolun bu kadar başındayken.çok ii düşünüp karar vermen lazım.nişanlın annesini ne olursa olsun tamamen hayatından çıkaramaz.öyle bi anne modeli buna izin vermez zaten.valla düşündükçe sana o gün yaptıklarını,sinirlerim tepeme çkıyo.kendimi senin yerine koydum da...neyse...sırf ağız münakaşası olsa tamam da,sesli mesajlar,heryere yazıp bıraktığı çirkin laflar..iyi düşün canım..allah herkese mutlu,sağlam,güven dolu evlilikler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…