zamana bırakın..ben 48 yaşındayım.25 sene önce aynı durumlarla bende karşılaştım.zaman herşeyin ilacı sen nişanınla iyisen gerisini boşver.geçincek olan sizsiniz..inşş kayınvaliden gün gelir senden özür diler..
unutma gün gelir devran dönnerr..tecrübeyle sabittirr:teselli:
mutlulukların en güzeli senin olsunn
Sarpcım çok üzücü bir durum bu yaşadıkların kendi nişanlı olduğum zaman geldi aklıma aynı olayları nerdeyse bende yaşadım annem bozalım bırak pişman olacaksın kafanı vuracaksın dediği halde ben dinlemeyip evlendim ve hala ceremesini çekiyorum annemde ben sana demiştim diyip beni kendince teselli ediyorlar sorucak olursan pişmanmısın evlendiğine diye evet şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim ama evliyim ve bu gibi problemleri yaşamaktayım hala.
Benden sana tavsiye evleneceksen kendi ailene yakın ve onlarla yüz göz olmayacak kadar uzak biryerde oturun nişanlın senin yanında herkeste biliyor onların kendi ayıbı kendilerini göstermiş oldular off bu kaynanalar hep böyle olmak zorundamı seni çok iyi anlıyorum canım şunu demek isterdim vakit varken bitir ilerde pişman olma ama işinize çomak sokmuş olmayayım şimdi ben kafamı duvarlara vuruyorum eşimi seviyorum ama huzur olmadıktan sonra.
Sözüm ablaya, bence kardeşin böyle zor bir evliliği kabul etmesin, kendisini daha mutlu edebilecek biriyle evlensin, daha uyumlu bir aile, kendisine bağırlarına basacak bir aileye gitsin, yazık değil mi zaten anne baba yok ? bence o kadının kız kardeşinize anne sevgisi şefkati göstermesi gerekirdi.... Daha kolay , daha mutlu ve huzurlu bir evlilik yapabilecekken kendisini niye mutsuz etsin ki? Zor yolu seçmesin hayatta .....
Öyle kısa ki şu hayat, ama gel gör ki böyle durumlarda genelde kişi daha çok sever daha çok bağlanır , ne diyim ki.... Akıllı olsun, [COLOR="Red[B]"]Tabii yine de kendi bilir[/B][/COLOR], kendi hayatı sonuçta..... Kızmayın bu yorumları yaptım diye belki içinde olunca durum daha farklı görünüyordur....
Bence senin kaynanan sorumluluklarından kaçmak için bu yolu seçti. Yok düğündü yok bohçalardı masraflardan kaçmak için yaptı. Sanmıorum seninle problemi olduğunu dedi dersin bak. Başkasını alsa onada yapar böle...
kesinlikle katılıyorum ...böyle yapanlar çok ya mesafeli davranıyorlar yada kavga çıkarıyorlar.....ahhh ahhhBence senin kaynanan sorumluluklarından kaçmak için bu yolu seçti. Yok düğündü yok bohçalardı masraflardan kaçmak için yaptı. Sanmıorum seninle problemi olduğunu dedi dersin bak. Başkasını alsa onada yapar böle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?