Nişanlıyım gurbete gidicem ailemi bırakmak istemiyorum ailem çok üzülüyor

1 saat 15 dk mı? Biz iş için günde dört beş saat trafikte kalıyoruz. Şaka mı? Memeden düşmeyen evlenmesin zaten, bu hemcinslerimiz için de geçerli.
Başına gelmeden anlamazsın Allah'ın öküzü değiliz bizde ama anlayamadığın bir psikoloji içinde bu kadar özgüvenli yorum yapma bence korkularımı anlattım korkularım la nasıl başa çıkarım diye yazdım nasıl kaçarım demedim

Kızılcık şerbeti diye bir dizi varya şuanda işte o muhafazakar ailenin bir oğlu gibi öyle bir aile ve o ailede yetişmiş bir çocuk onun için doğru olan o ama nişanlımı çok seviyorum bu konuyu tekrar açtım 4 gündür konuşmuyoruz . Ha bu arada yengeç burcuyum bilmiyorum herşeye ağlayan ve çok hassas biryim 😁
Evet evet sizin aşkınız tam da dizilerdeki gibi . Böyle devam edin.

Son düzenleme:
Evet kardesim yok belki olsaydı bu kadar sıkıntılı geçmezdi bu süreç .. ama annemle babam benden daha iyi durumdalar anksiyete atağı geçirdiğim için ben çok zorlandım
Yemek yiyemedim uyuyamadım vs vs
Aynı şeyleri yaşamaktan kendime de nişanlıma da zehir etmekten korkuyorum nasıl bu kafaya girdim onuda anlamıyorum çünkü evlenmeyi can atarak istedim ama şimdi ailemle yediğim yemekte bile gözlerim doluyor bu eve misafir olucam diye

1 saat 15 dk uzaklığa gurbet demeyin .
Bende zannettim Türkiye nin bi ucuna gelin gidiyorsunuz.
Çok duygusalsiniz bunun sebebi anne babadan çok nisanliniza tam olarak güvenmiyor gibisiniz yani sizin yanınızda arkanızda duracak mı emin değilsiniz. Kaynana konusunda şüpheleriniz sıkıntılarınız var ,asıl sizi üzen kaygilandiran daha çok bunlar gibi geldi bana .
İçinize sinmiyorsa biseyler ,çok iyi düşünün
Nisan atmak ,boşanmaktan çok daha kolay
Kaygilandiran herşeyi gün yüzüne çıkardığım için şu sıra ne ben ne nişanlım iyi değil anlattığım bı kaç kişi kaynanam da dahil bunlar zamanla olucak şeyler zamanla çözülür diyor ama ben zamana bırakmak istemiyorum neyse hepsi konusulsun istiyorum ben düşünüyorum bu 4 gündür umarım nişanlım da düşünüyodur bilmiyorum ne olucak

Kaygilandiran herşeyi gün yüzüne çıkardığım için şu sıra ne ben ne nişanlım iyi değil anlattığım bı kaç kişi kaynanam da dahil bunlar zamanla olucak şeyler zamanla çözülür diyor ama ben zamana bırakmak istemiyorum neyse hepsi konusulsun istiyorum ben düşünüyorum bu 4 gündür umarım nişanlım da düşünüyodur bilmiyorum ne olucak
Çok iyi yapmışsınız konuşarak.
Umarım kararlarınızın sonunda mutlu olursunuz ,hakkınızda hayırlısı olsun

Aynı şeyleri yaşamaktan kendime de nişanlıma da zehir etmekten korkuyorum nasıl bu kafaya girdim onuda anlamıyorum çünkü evlenmeyi can atarak istedim ama şimdi ailemle yediğim yemekte bile gözlerim doluyor bu eve misafir olucam diye

Nişanliniz sizi gerçekten seviyosa bu durumu aşmanız için elinden geleni yapar ve rahatlıkla adapte olursunuz yeni hayatiniza.

Evet evet sizin aşkınız tam da dizilerdeki gibi . Böyle devam e

8 saatlik mesafeye geldim tipki senin hissettgn gibi hissettim. Cok seviyordum ama ailemdende ayrilmak istemiyordum. Sonra dusundum 5 dakikalik mesafede olsam ama eşimle huzursuz olsam beni ailemin yanina gondermeyen bir tip olsa mutsuz olsam daha mi iyi dedim. Mutlu olup uzak olmak daha iyi dedim. ancak sizin 1 saatlik mesafeye gurbet denmez ayrica simdden tek gondermem diyen bir adamla berabersin bunu iyi dusun derim. Ben canim ne zaman isterse ozledim diye cikip gidiyorum 8 saatlik yola bazen otobste surunme diye esim beni birakip hic kalmadan yorgun argin geri dönüyor onca yol cekiyor rahat gideyim diye. Ailenle gorusmen onun fikrine kaldiysa yandın. Gurbetin âlâsını yasarsın. İlk zamnlar bes dakikalik mesafe bile zor gelir zamanla evine alisirsin ama bu durum can sıkıcı. Gondermem ne demek. Benim ailem 1 saatlik yolda olsa her hafta sonu yada bir aksam cayina bile giderim sık sık kendi basima . Mesafe uzun olunca isten izin durumum oldgundan iki uc aya anca gidiyorum
Evet öyle desede birlikte gideriz diyor ne zaman ozlesen dediğiniz gibi yemeğe çaya çıkıp geliriz diyo ama ben hangi bir gün ona diycem dediğimde zaten sabah binip ailemi görüp akşam o işten gelmeden evimde oluyum diyorum ama anlaşamıyoruz bu konuda diretiyor bende vazgeçmem ama beni bu konudan çok birazda kendi sorunlarim korkutuyor nasıl dayanicam nasıl alisicam diye bilmiyorum burdaki çogu insanın beni anladığını sanmıyorum suanda

Burada 1. Sorun kesinlikle nisaliniz . Kaç yaşında kadindisiniz, her yer egitmekte özgürsünüz.
Bunu halledersiniz, sevdiğiniz kişiyle evlilik super bir şey bence😍 aile özlensede ,her gun goruntulu gorusursun,sonra haftada bir ,iki hafta da bir gorusulebilir.

Bu ne simariklik ya
Çocuğunu bunca sakınan aile 1 saat 15 dakika yolu her haftasonu gelir, alt tarafı bir saat 15 dakiaklik yol, sen bazen kocayı ise yolladığın gibi çıkarsın, 8 saat kalır akşam geçersin,koca seni otobüs durağından alir .
Hayatı bu kadar dram nasıl yaşıyorsunuz hiç anlamadim

Kızılcık şerbeti diye bir dizi varya şuanda işte o muhafazakar ailenin bir oğlu gibi öyle bir aile ve o ailede yetişmiş bir çocuk onun için doğru olan o ama nişanlımı çok seviyorum bu konuyu tekrar açtım 4 gündür konuşmuyoruz . Ha bu arada yengeç burcuyum bilmiyorum herşeye ağlayan ve çok hassas biryim 😁
Burcuna suç atma , ben de yengeç burcuyum ama böyle güçsüz bjri değilim .
"Ben yokken otobüse binemezsin" diyen,buna bile karşı çıkan koca mağaradan çıkmıştır. O adamla zaten mutlu olamazsın. Kaldı ki el bebek gül bebek,fanusta büyümüşsün. Kaynana memleketinde hele öyle bir aile senin ağzına eder , gençliğini soldurur
Yol yakınken ya bu konuda 'gelip gitmeme karisma' diye adamdan kesin söz iste ya da def et kurtul

Evet öyle desede birlikte gideriz diyor ne zaman ozlesen dediğiniz gibi yemeğe çaya çıkıp geliriz diyo ama ben hangi bir gün ona diycem dediğimde zaten sabah binip ailemi görüp akşam o işten gelmeden evimde oluyum diyorum ama anlaşamıyoruz bu konuda diretiyor bende vazgeçmem ama beni bu konudan çok birazda kendi sorunlarim korkutuyor nasıl dayanicam nasıl alisicam diye bilmiyorum burdaki çogu insanın beni anladığını sanmıyorum suanda
Acikcasi bana guven vermezdi boyle bir cevap. Ya simdi seni ikna etmek icin boyle konusuyorsa. Evlenince ya yeter sıkıldım surekli senimi tasiycam derse daha yeni gordun derse o zaman napacaksin. İyi dusunmeni tavsiye ederim. Bende tam oyle dusundum sabah gidip aksam donecegin bir mesafe yani . Caya gidilir haftasonu kalmaya gidilid sabah kahvaltya gidilir . İstanbulda yasayanlar vardir mutlaka onlar bir saatlik yolu hergun ise gitmek icin cekiyorlar belki daha fazla. Bu acidan bu kadar yakin olup gidememek seni cok uzer. Ben uzagim ve bazen isten izin alamiyorum bazen maddi durum elvermyor gidemynce uzuluyorum bu kadar yakin olsam gidemesem cok uzulurdum. Nisanlinizi iyi taniyin aşiksiniz diye kör bakmayın iliskiye. Sonra dsha zor olur bu dusunceler simdiden nasil zorluyor yasayinca daha zor olacak

Nişanliniz sizi gerçekten seviyosa bu durumu aşmanız için elinden geleni yapar ve rahatlıkla adapte olursunuz yeni hayatiniza.
Zaten bu şekilde ben evlensem mutlu olamam o yüzden onunda at gözlüklerini çıkarması lazım benim mutlu olmadığım bir evlilikte kendide mutlu olamaz peki psikolojik destek aldıktan sonra geçti mi bu kaygılarınız

Acikcasi bana guven vermezdi boyle bir cevap. Ya simdi seni ikna etmek icin boyle konusuyorsa. Evlenince ya yeter sıkıldım surekli senimi tasiycam derse daha yeni gordun derse o zaman napacaksin. İyi dusunmeni tavsiye ederim. Bende tam oyle dusundum sabah gidip aksam donecegin bir mesafe yani . Caya gidilir haftasonu kalmaya gidilid sabah kahvaltya gidilir . İstanbulda yasayanlar vardir mutlaka onlar bir saatlik yolu hergun ise gitmek icin cekiyorlar belki daha fazla. Bu acidan bu kadar yakin olup gidememek seni cok uzer. Ben uzagim ve bazen isten izin alamiyorum bazen maddi durum elvermyor gidemynce uzuluyorum bu kadar yakin olsam gidemesem cok uzulurdum. Nisanlinizi iyi taniyin aşiksiniz diye kör bakmayın iliskiye. Sonra dsha zor olur bu dusunceler simdiden nasil zorluyor yasayinca daha zor olacak
Bende aynı şeyi dedim son konuşmamızda ben ona gideyim deyip o bana gidemezsin derse ben zaten mutlu olamam ki benim mutlu olmadığım evlilikte sende mutlu olmazsın dedim ama cevap yok susarak çözülecek sanıyor nereye gittiğini ne halde olduğumun farkında bile değil

Zaten bu şekilde ben evlensem mutlu olamam o yüzden onunda at gözlüklerini çıkarması lazım benim mutlu olmadığım bir evlilikte kendide mutlu olamaz peki psikolojik destek aldıktan sonra geçti mi bu kaygılarınız
Şuan sadece uyku ve iştah için hap kullaniyorum fiziksel belirtilerin çoğu iyileşti. Psikolojik olarak da daha iyiyim ama yüzde yüz değil henüz

"Ben yokken otobüse binemezsin" diyen,buna bile karşı çıkan koca mağaradan çıkmıştır. O adamla zaten mutlu olamazsın. Kaldı ki el bebek gül bebek,fanusta büyümüşsün. Kaynana memleketinde hele öyle bir aile senin ağzına eder , gençliğini soldurur
Yol yakınken ya bu konuda 'gelip gitmeme karisma' diye adamdan kesin söz iste ya da def et kurtul

Şuan tam olarak onu yapmaya çalışıyorum ben tavrimi net bı şekilde belli ettim ben aileme gelip giderim diye oda belli etti konuşmuyoruz birimizin dediği olcak ama ben şuan istediğim zaman aileme gelememe ihtimali ile değil evlenmek ömür boyu burda kalırım bekar daha iyi diycek durumdayım kendisi bilir

Bende aynı şeyi dedim son konuşmamızda ben ona gideyim deyip o bana gidemezsin derse ben zaten mutlu olamam ki benim mutlu olmadığım evlilikte sende mutlu olmazsın dedim ama cevap yok susarak çözülecek sanıyor nereye gittiğini ne halde olduğumun farkında bile değil
Buna cevap vermiyorsa oyle olacagimi bildigi icindir.Kv karisan bir tip demissin . Gidip gelmene karisir herseye karisan insanlar ona kesin karisir.Oglunu dolduran bir tipse heleki surekli ne isiniz var diye doldurur esinde goturmemek icin turlu bahane bulur isten gec geldim yorgunum hastayim vs. . bi yazini gordum cocuk olsa gidersin yeni evliyken tek gidemezsin aklim kalir demis ne alaka cocuk olunca dusunmeyecekmi seni yani cok sacma.

Bu ne simariklik ya
Çocuğunu bunca sakınan aile 1 saat 15 dakika yolu her haftasonu gelir, alt tarafı bir saat 15 dakiaklik yol, sen bazen kocayı ise yolladığın gibi çıkarsın, 8 saat kalır akşam geçersin,koca seni otobüs durağından alir .
Hayatı bu kadar dram nasıl yaşıyorsunuz hiç anlamadim
Benimde hayat dramım bu asko napayım şuan dünyanın en ağır yükü bende gözlerimi görsen yaş kalmadı şımarıkliktan hep

Şuan sadece uyku ve iştah için hap kullaniyorum fiziksel belirtilerin çoğu iyileşti. Psikolojik olarak da daha iyiyim ama yüzde yüz değil henüz
Offf bende sadece uyurken mutlu oluyorum uyandığımda gögusumun ortasında bir ağrı var nefes alamıyorum sanki sonra uyku da kaçıyor ayrıca hiç iştahım yok canım hiç bişey yemek istemiyor ki 2 hafta önce kendimi yemekten durramiyoken abur cubur delisi bir insanken

X