canım senin durumunu biliyorum.
Allah yardımcın olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
insan ayrılma noktasına kolay gelmiyor. Yani tek tarafın çabasıyla da bir ilişki yürümüyor, yani bu kararı çabuk ve kolay almadığından eminim o yüzden hakkında hayırlısı olsun3,5 senelik ilişki + 9 aylık nişanlılık bu akşam bitecek.....
7 aydır bana buz gibi, konuşuyorum yok, yazıyorum yok.. en sonunda "senden bir adım gelene kadar seninle görüşmeyi düşünmüyorum" dedim.. 5 gün oldu. bugün nette denk geldik, tersledi beni... anladım ki adım falan atmayacak.. akşam bu ilişkiyi bitireceğim içim ağlaya ağlaya... ellerim titriyor şu an...
insan ayrılma noktasına kolay gelmiyor. Yani tek tarafın çabasıyla da bir ilişki yürümüyor, yani bu kararı çabuk ve kolay almadığından eminim o yüzden hakkında hayırlısı olsun
kendini çabuk toparlamaya bak sen, hayata tutunmaya...
Allah yardımcın olsun canım
joey cim... seni çeyiz topiğinden tanıyorum canım... arada sıkıntılarını da okumuştum....
bence sen sürekli kendinden ödün veriyorsun... kendini yıpratıyorsun.... evlensen biel değişmeyecek bu adam... aynı evde iki yabancı gibi olcaksınız.. ilgisiz olcak sana karşı sürekli...
doğru bir karar vermişsin... zaten zor olanı başarmışsın canım... evt sıkıntılı olucak.. çevredeki insanlar sürekli sorucak... neden sebeep arayacaklar...haa yeri gelcek ağlayacaksın... özleyeceksin... neden ben bunalrı yaşıyorum diyceksin... ama inanki hepsi bir süre sonra geçiyor. ve şundan emin olki karşına öyle biri çıkıcakki iyiki ayrılmışım bile diyceksin.....
ben yaşadım canım bunları.. düğüne 1 ay kala nişan attım... gelinliğimin provalarına gidiyordum düşün artık... ama inanki hiç pişman değilim.. şimdi başka biriyle evliyim ve allah nazarlardan korusun çok mutluyum....
lütfen sende sadece kendi mutluluğunu düşün ve ona göre davran... elbet çektiğin sıkıntılarn mükafatını vericek rabbim bir gün......
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.....
3,5 senelik ilişki + 9 aylık nişanlılık bu akşam bitecek.....
7 aydır bana buz gibi, konuşuyorum yok, yazıyorum yok.. en sonunda "senden bir adım gelene kadar seninle görüşmeyi düşünmüyorum" dedim.. 5 gün oldu. bugün nette denk geldik, tersledi beni... anladım ki adım falan atmayacak.. akşam bu ilişkiyi bitireceğim içim ağlaya ağlaya... ellerim titriyor şu an...
bende üç hafta oldu ayrılalı günler geçmiyor ,hayatım karardı..terkedilmek çok acı veriyor insana çok
rabbim kimseye yaşatmasın ben bu yükü kaldıramıyorum
bende üç hafta oldu ayrılalı günler geçmiyor ,hayatım karardı..terkedilmek çok acı veriyor insana çok
rabbim kimseye yaşatmasın ben bu yükü kaldıramıyorum
ewt arkadaşlar allah hepimize sabır ve herşeyin hayırlısını versin...
Kızlar merhabalar. Bende sözlümden 2 yıl önce ayrıldım ve düğüne 15 gün kala o zamanlar gerçekten yaşamıyor gibiydim ama insan alışıyor. Ben ayırlmayı istememe rağmen çok fazla üzüldüm ama hepsi geçiyor ve geri de kalıyor. Ki ayrılma sebebimde ben çok haklıydım kaldıramayacağım şeyler oldu. Peki ya sonra ne oldu af diledi tekrar barışalım dedi ama ben istemedim. Fakat şuan tekrardan görümeye başladık ama adını koyamıyoruz, bakalım ne olacak. Ben her zaman şuna inanırım; 'eğer o kişi kısmetimizse aradan uzun yıllar geçse de yine o kişi ile evleniriz' bakalım bizim sonumuz ne olacak.
Bu arada ondan ayrıldıüım süre zarfında erkek arkadaşım oldu ama hala içinizde ona karşı kırıntılar varsa en ufak aramasında alevleniyor...
Kızlar merhabalar. Bende sözlümden 2 yıl önce ayrıldım ve düğüne 15 gün kala o zamanlar gerçekten yaşamıyor gibiydim ama insan alışıyor. Ben ayırlmayı istememe rağmen çok fazla üzüldüm ama hepsi geçiyor ve geri de kalıyor. Ki ayrılma sebebimde ben çok haklıydım kaldıramayacağım şeyler oldu. Peki ya sonra ne oldu af diledi tekrar barışalım dedi ama ben istemedim. Fakat şuan tekrardan görümeye başladık ama adını koyamıyoruz, bakalım ne olacak. Ben her zaman şuna inanırım; 'eğer o kişi kısmetimizse aradan uzun yıllar geçse de yine o kişi ile evleniriz' bakalım bizim sonumuz ne olacak.
Bu arada ondan ayrıldıüım süre zarfında erkek arkadaşım oldu ama hala içinizde ona karşı kırıntılar varsa en ufak aramasında alevleniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?