• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

kızlar özlemişim sizi.
bugünler kötü günlere geri döndüm yine.
ben kötüyken o napıo biliomusunuz faceler açmış.geceleri takılıo.gezio eğlenio.kızlarla birlikte.ama ben ağlıyorum.benim ahım çıkmıcak bu adamdan ya.ben kötüyüm o iyi.ben düzelemedikçe o düzelio.nasıl bir dünyadır anlamadım.canım yanıo yine.beterim.allahım nasıl geçcek hiç bilmiom.sürekli aynı yere geri dönüom.lanet olsun o adamı tanıdığım güne.lanet olsun onu bukadar sevip hala unutamadığım için.rabbime sürekli dua ediom.geçmio kızlar nie bilmiom.siz bilionuz nasıl uğraştığımı.daha napim allah aşkına.çok üzgünümmmmmmm

ben seni çok iyi anlıyorum.okuduklarımdan anladığım kadarı ile aynı şeyleri yaşamışız.tek bir farkla ben onu hergün görüyorum.aynı işyerinde çalışıyoruz çünkü.hergün ayrı kahır.bu dönem gidiş gelişler çok oluyor.birgün iyiki bitmiş diyorum.birgün deli gibi özlüyorum.suçu sürekli kendimde arıyorum.böyle zamnalarda arkadaşlarımı arayıp duygularımı onlara anlatıyorum.böylece bir nebze rahatlıyorum.burada senin yazdıklarını okudukça da kendi duygularımı okuyormuşum gibi oldun adeta.biz onlara hiç bir şey yapmadık, aldatmadık, anasına babasına saygıda kusur etmedik, arkadaşlarının yanında küçük düşürmedik, tam aksine her hatalarını bağışladık.çünkü yürekten sevdik.giden adam sevmiyodur güzelim gerçekten yada karekteri zayıftır.aslında şunu fark etmen lazım üzüldüğün şey o kişi değil, hayallerin ve emeklerin..ben kendime yeni hayaller kurarak kurtulmaya çalışıyorum.pek başarılı olduğum söylenemez ama.yalnız senin son kk ya yazdığın mesajda 3 ay olmuştu biteli ve kurtuldum diyordum.bunu okuyunca bende kendime süre vermiştim demekki 3 ay sonra geçecek diye şimdi ise geçmiyor demişsin.benimkide geçmeyecek demekki.

ben seni çok iyi anlıyorum.okuduklarımdan anladığım kadarı ile aynı şeyleri yaşamışız.tek bir farkla ben onu hergün görüyorum.aynı işyerinde çalışıyoruz çünkü.hergün ayrı kahır.bu dönem gidiş gelişler çok oluyor.birgün iyiki bitmiş diyorum.birgün deli gibi özlüyorum.suçu sürekli kendimde arıyorum.böyle zamnalarda arkadaşlarımı arayıp duygularımı onlara anlatıyorum.böylece bir nebze rahatlıyorum.burada senin yazdıklarını okudukça da kendi duygularımı okuyormuşum gibi oldun adeta.biz onlara hiç bir şey yapmadık, aldatmadık, anasına babasına saygıda kusur etmedik, arkadaşlarının yanında küçük düşürmedik, tam aksine her hatalarını bağışladık.çünkü yürekten sevdik.giden adam sevmiyodur güzelim gerçekten yada karekteri zayıftır.aslında şunu fark etmen lazım üzüldüğün şey o kişi değil, hayallerin ve emeklerin..ben kendime yeni hayaller kurarak kurtulmaya çalışıyorum.pek başarılı olduğum söylenemez ama.yalnız senin son kk ya yazdığın mesajda 3 ay olmuştu biteli ve kurtuldum diyordum.bunu okuyunca bende kendime süre vermiştim demekki 3 ay sonra geçecek diye şimdi ise geçmiyor demişsin.benimkide geçmeyecek demekki.

Sıyrılmaya çalıştığım bir hayatım var.Evet tam olarak sıyrılmak istediğim bir hayatım.İçinden çıkmak yeni bir hayata dahil olmak istiyorum.
İçimde hala seni, senle geçen günleri ve gelecek hayallerimizi taşımak ne kadar ağır bir bilsen.Bunların hepsini sırtıma yükleyip gittin sen.
Taşıyamıyorum artık ne olur yardım et.Bir el ver yüküme ortak ol.
İnsan kaldırmayacağı yükün altına girmemeli.Çünkü bazen o yükü indirmek çok daha zor olabiliyor.Ben yükümü indirmeye çalışıyorum.Ah ne kadar zor bir bilsen.
Bilemezsin.Çünkü sen indirmedin bu yükü sırtından sadece altından çekildin ben kaldım bir tek başıma.Yükün omuzlarımda…..Yürümeye çalışıyorum kendi yolumda.
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum.
Çok ama çok hırslanıyorum.ahhhhhhhhhhhhhhhh.ahhhhhhhhhhhhhh.diye bağırıyor içimde sana ait olan parça.Duyuyor musun? Tek düşündüğüm bu kadar kolay mıydı?Bu kadar kolay mıydı güzel günleri silmek.Yüreğim yanıyor.Bir bilsen.Ahh bir bilsen.

Sakin göllerin kuğusuyduk
Salınarak suyun yanağında
Yarılan ekmeğin buğusuyduk.
Gözüm yaşarıyor,
Yüreğim yanıyor / kanıyor,
Olmasaydı sonumuz böyle.

Biri saksımızı çiğneyip gitti
Biri duvarları yıktı
Camları kırdı
Fırtına gelip aramıza serildi
Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri
Her şeyi kötüledi
Bizi yaraladı
Biri şarabımızı döktü
Soğanımızı çaldı
Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu
Ciğerim yanıyor, yüreğim kanıyor
Olmasaydı... Olmasaydı sonumuz böyle

Gözüm yaşarıyor
Yüreğim yanıyor / kanıyor
Olmasaydı sonumuz böyle

Dağlarda çoban ateşiydik
Dolanarak mavzer yatağında
Ceylanın pınara inişiydik
Göğsüm daralıyor,
Yüreğim kanıyor,
Olmasaydı sonumuz böyle.

Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş
Aynı çıtırtıyla uyanan birer serçe
Hep aynı yerde karşılaşırdık tesadüf bu
Birer tomurcuktuk hayatın kollarında
Birer çiğ damlasıydık
Bahar sabahında gül yaprağında
Dedim ya;
Hiç yoktan susturuldu şarkımız
Yüreğim kanıyor yüreğim kanıyor
Bitmeseydi... Bitmeseydi bizim öykümüz böyle

Göğsüm daralıyor
Yüreğim kanıyor
Olmasaydı sonumuz böyle.

bende ilişkimde 5.senemdeyim
2 aydır sözlüyüm
işin içine aileler girince hır gür oluyor
sözlümün annesi bir cümle kullanıyor için sıkılıyor.
biraz ilgi gösterme surat asılıyor.
içli dışlı olundumu işler değişiyor
ama anne baba faktörü o kadar önemliki
eskiden kız tarafını hoş etmek için erkek tarafı elinden geleni yaparmış.
şimdi kız tarafını sayan yok.

bende ilişkimde 5.senemdeyim
2 aydır sözlüyüm
işin içine aileler girince hır gür oluyor
sözlümün annesi bir cümle kullanıyor için sıkılıyor.
biraz ilgi gösterme surat asılıyor.
içli dışlı olundumu işler değişiyor
ama anne baba faktörü o kadar önemliki
eskiden kız tarafını hoş etmek için erkek tarafı elinden geleni yaparmış.
şimdi kız tarafını sayan yok.

kesinlikle katılıyorum.o yüzden nişan süresi çok kısa tutulmalı eğer mümkünse.boşu boşuna ilişkiyi yıpratmaya gerek yok diye düşünüyorum.ben ayrılalı 1,5 ay oldu. son iki gündür çok iyiym artık üzülmüyorum.aynı işyerinde hergün onu görsemde üzülmüyorum.çünkü bu hayattaki en değerli varlık benim.beni istemeyeni ben hiç istemem.ailesi bile okadar aşalıkki hiç aramadılar.bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var derler.ama artık insnalar çok değişti.değil kahve gece gündüz yedirsen içirsen ertesi gün yüzüne bakmayabiliyorlar.

ben nişanlanmama 2 gün kala dün ayrıldım sevdiğimden aileler yüzüne cok seviyorduk birbirimizi babam istemedi zar zor razı ettik onun annesi ve ablası beni istemez gibi davranışlar sergiledi hep asık surat iğneleyici laflar sevdiğime baska bana baska konuşuyorlardı ve en son arkamdan ağır laflar içeren dedikodu yapmış babam duydu cok kızdı sen onların içinde mutlu olamazsın sevsende vermiyorum dedi cok üzgünüm sevdiğiminde üzgün olduğunu düşünmek ve ailesi şimdi ona bize rest cektiğin kıza bak babasını ikna edemedi demekki seni sevimiyormuş diye doldurduklarını düşünüyorum benden nefret etmesinden onu sevmediğimi düsünmesinden korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana cok yanlızım dostlar

hep bu aileler yüzünden oluyr.
erkek ailesi kızı kıskanır
isterler kız bize hizmet etsin kendi ailesini unutsun ama hep bizimle olsun
bu düşünceleri kendi oğullarınada aktarırlar.
ama şunu söyleyim sevenleri ayırmak çok günah.
tüm suç erkek ailesinde
Allaha havale et
senin kıymatini anlıyacaklar.
bu devir öyle değiştiki artık erkek tarafı kız tarafından çekinmez oldu
eskiden erkek tarafı kızı memnun etmek için elinden geleni yaparmış
şimdi öylemi dedikodu,iğneliyici laflar,lağabalilik halt saffada.

kızlar ben geldim.hepinizi seviyorum.bi zor bi kolay geçip gidiyor günler.o günkü buhranı atlattım.iyiyim şükür.umarım herkes iyi olurrrr.

kızlar ben geldim.hepinizi seviyorum.bi zor bi kolay geçip gidiyor günler.o günkü buhranı atlattım.iyiyim şükür.umarım herkes iyi olurrrr.

evimiz hazırdı.babam vermişti evi tadilatını yaptırıp.şimdi ailemle ben taşınıyorum eve.40 yıldır oturduğumuz yerden taşınıyoruz.çocukluğumun geçtiği bahçeden ve evimizden ayrılıyoruz.ne kadar acıki eşimle oturacağım eve ailemle taşınıyorum.sanırım beni zor günler bekliyor.sebep olanlar fazlasını değil tek dileğim aynısını yaşasınlar.aynısı onlarar yeterde artar bile.........

herşey erkekte bitiyr
aile kuracağını kafasına yazacak annesini babasını 2.plana koyup daha çok eşini sözlüsünü,nişanlısını düşünecek.ezdirmeyecek,erkek ailesi erkekten korkacak aman diyecek...bu olmadıkça hiç iyiye bir şey gitmiyor.
Allah büyük.

boshayallersmile
herşey erkekte bitiyr
aile kuracağını kafasına yazacak annesini babasını 2.plana koyup daha çok eşini sözlüsünü,nişanlısını düşünecek.ezdirmeyecek,erkek ailesi erkekten korkacak aman diyecek...bu olmadıkça hiç iyiye bir şey gitmiyor.
Allah büyük.

kayılıyorum sana.bizim ailelerimiz hiç kavga etmedi.çok iyi geçindiler.her hafta sonu bizdelerdi düşün okadar iyi.ama ne oldu biz ayrılınca bir helallik istemek için bile aramadılar.1 fincan kahvenin kırk yıl hatırı var derler.ama bende böylece gerçek yüzlerini gördüm.maskeleri düştü.gerçekten ilk günlerdeki gibi üzülmüyorum.1,5 ay oldu.daha hala yeni ama güçlü durup maziye bir çizgi çekmeyi bildim. çok şükür.

inanırmısınız.bizim tuvalet alaturka idi.annesi kalp ameliyatı oldu diye kullanamıyordu bizim evdeki tuvaleti.babam sırf onun için banyoyu tadilata soktu.alafranga yaptı.burda söylencek birşey değil belki ama bu kadarını bile yaptı babacım.

gercekten insanların gerçek yüzünü görmek o kadar zorki hersey evlenince ortaya cıkıyor suanda benimkilerde öyle hiçbişeye karısmazlar herseyi ben kendim gittim begendim onlar sadce parayı yolladılar hergün ararlar kızımda kızım bi dedigimi iki etmezler ama evlenince eminim bunların hiçbiri olmicak..

inanırmısınız.bizim tuvalet alaturka idi.annesi kalp ameliyatı oldu diye kullanamıyordu bizim evdeki tuvaleti.babam sırf onun için banyoyu tadilata soktu.alafranga yaptı.burda söylencek birşey değil belki ama bu kadarını bile yaptı babacım.

kıymet bilmezler...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar...
ben de nişanlımla ailevi problemler yaşıyorum.2gün önce yüzükleri çıkardık.dün ailesiyle konuşacaktı ama konuşmadı sanırım acayip canım sıkılıyor...enazından ne olduğunu bilsem bitti mi bitmeyecek mi..arada kalmak iğrenç bi duygu...ailesi yüzünden bitmesi beni hepten deli ediyor...ve tek sebebi de benim 1 senedir kulaksızda oturmam dememe rağmen benim aileme anlatıp ayrılırım sözünü benden duyduğu halde sırf ailesi evi beğendi diye ailesine çok yakın diye aldı...ve bana evi beğendin mi diye bile sormadı...
o evi istemiyorum bakmaya gelmicem dediğim halde annesinin zoruyla eve baktırdı..kaynım görümcem nişanlım ve ben gittik..ben hariç hepsi beğendi.bana beğendin mi diye soran yok.kaynım evin manzarasını görür görmez diyor ben bu evden çıkmam diye!.ev en üst kat ve üstüne bi kat daha çıkna hakkımız varmış.kaynım üste bi kat daha çıkalım diyor!herşeye kaynım karar veriyor ve nişanlım tepki vermiyor!kaynanam evin balkonunda turşu bilmem bişeyler yapacağını söylüyor!evin bulunduğu muhitten zaten hoşlanmıyorum.zorla kendime evi sevdirmeye çalışıyorum diyorumki mutfak dolaplarını kırmızı yaptırabiliriz...kaynım atlıyor mutfak beyaz olacak...duvarlar bej olsun diyorum ve kaynımdan bi ses daha geliyor...yok öyle her odaya fikir vermek herkes bi odaya el atacak herkes bişey yapacak tek senin fikrin olmaz...ve bunları söylerken amacı şaka yapmakmış!!!!!!
eve baktığımız gün kaynanam ameliyat olacaktı.gündüz onların evi aradım.kaynımın sesini nişanlım sanmışım.ben hastaneye geçiyorum dedim nişanlımın adını söyleyerek.kaynım da telefonda ben abisiyim o kadar benziyo mu sesimiz ama ben seni işletirim bundan sonra dedi yorum yapmamıştım...alınan eve bakmaya gittiğimiz gün abisi nişanlımın yanında bana bu konuyla ilgili şu şakaları yaptı...ama ben seni işletirim...aşkım canım ne yemek yaptın geliyorum derim...ya böyle şaka mı olur!!!!nişanlımda tepki bile yok...!!!

ev olayında nişanlıma neler dedim...onların arasında tek kaldığımı artık dayanamayıp aileme anlattığımı eğer evi alırsa ondan ayrılacağımı söyledim...ve çok çok daha fazlasını.ama o aldı...ailesinin karışmayacağını söylüyor ama gerçekten bunalımdayım.artık ailesinden soğudum çünkü onlar yönlendiriyor artık.başta böyle değillerdi.eve bakıldığı gün hepsi değişti.resmen nişanlımın evi almasını bekliyolarmış hayallerini gerçekleştirmek için...ev üzerinde fikir verme hakkım yok...mobilya bakmaya kaynım da gelicekmiş bizimle...ya inanılmaz bunalımdayım benim 1 senedir orda oturmam demem,eğer o evi alırsa ayrılırım demem hiçbişey ifade etmiyormuş onun için.halen hazmedemiyorum.çıldırıcam 2 gündür kafamı yiyorum...
evi kabul edersem gelecekte istemiyodun nasıl geldin ama diyebilir gururumu kırabilir,ailesiyle yakın irtibatta olmak zorunda kalabilirim..kafam inanılmaz karışık...

merhaba arkadaşlar...
ben de nişanlımla ailevi problemler yaşıyorum.2gün önce yüzükleri çıkardık.dün ailesiyle konuşacaktı ama konuşmadı sanırım acayip canım sıkılıyor...enazından ne olduğunu bilsem bitti mi bitmeyecek mi..arada kalmak iğrenç bi duygu...ailesi yüzünden bitmesi beni hepten deli ediyor...ve tek sebebi de benim 1 senedir kulaksızda oturmam dememe rağmen benim aileme anlatıp ayrılırım sözünü benden duyduğu halde sırf ailesi evi beğendi diye ailesine çok yakın diye aldı...ve bana evi beğendin mi diye bile sormadı...
o evi istemiyorum bakmaya gelmicem dediğim halde annesinin zoruyla eve baktırdı..kaynım görümcem nişanlım ve ben gittik..ben hariç hepsi beğendi.bana beğendin mi diye soran yok.kaynım evin manzarasını görür görmez diyor ben bu evden çıkmam diye!.ev en üst kat ve üstüne bi kat daha çıkna hakkımız varmış.kaynım üste bi kat daha çıkalım diyor!herşeye kaynım karar veriyor ve nişanlım tepki vermiyor!kaynanam evin balkonunda turşu bilmem bişeyler yapacağını söylüyor!evin bulunduğu muhitten zaten hoşlanmıyorum.zorla kendime evi sevdirmeye çalışıyorum diyorumki mutfak dolaplarını kırmızı yaptırabiliriz...kaynım atlıyor mutfak beyaz olacak...duvarlar bej olsun diyorum ve kaynımdan bi ses daha geliyor...yok öyle her odaya fikir vermek herkes bi odaya el atacak herkes bişey yapacak tek senin fikrin olmaz...ve bunları söylerken amacı şaka yapmakmış!!!!!!
eve baktığımız gün kaynanam ameliyat olacaktı.gündüz onların evi aradım.kaynımın sesini nişanlım sanmışım.ben hastaneye geçiyorum dedim nişanlımın adını söyleyerek.kaynım da telefonda ben abisiyim o kadar benziyo mu sesimiz ama ben seni işletirim bundan sonra dedi yorum yapmamıştım...alınan eve bakmaya gittiğimiz gün abisi nişanlımın yanında bana bu konuyla ilgili şu şakaları yaptı...ama ben seni işletirim...aşkım canım ne yemek yaptın geliyorum derim...ya böyle şaka mı olur!!!!nişanlımda tepki bile yok...!!!

ev olayında nişanlıma neler dedim...onların arasında tek kaldığımı artık dayanamayıp aileme anlattığımı eğer evi alırsa ondan ayrılacağımı söyledim...ve çok çok daha fazlasını.ama o aldı...ailesinin karışmayacağını söylüyor ama gerçekten bunalımdayım.artık ailesinden soğudum çünkü onlar yönlendiriyor artık.başta böyle değillerdi.eve bakıldığı gün hepsi değişti.resmen nişanlımın evi almasını bekliyolarmış hayallerini gerçekleştirmek için...ev üzerinde fikir verme hakkım yok...mobilya bakmaya kaynım da gelicekmiş bizimle...ya inanılmaz bunalımdayım benim 1 senedir orda oturmam demem,eğer o evi alırsa ayrılırım demem hiçbişey ifade etmiyormuş onun için.halen hazmedemiyorum.çıldırıcam 2 gündür kafamı yiyorum...
evi kabul edersem gelecekte istemiyodun nasıl geldin ama diyebilir gururumu kırabilir,ailesiyle yakın irtibatta olmak zorunda kalabilirim..kafam inanılmaz karışık...
canım allah yardımcın olsun.çok iyi düşün.bu işler çok zorrr.ayrılıkta zorr.ama ben şimdi bittği için bin şükür ediyorum.insan olayların içindeyken göremiyor.hakkında hayırlısı olsun bitanem

merhaba arkadaşlar...

canım benim zor bir dönem iyi düşün nişanlınla düşün, oturun yüzyüze konuşun. sonrasında büyük acılar yaşama. unutma biterse nasıl bir acı yaşarsın, yada bitmesse nasıl bir acı yaşarsın. çok güzel düşün. allah yardımcın ola, hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...

kızlar tam bugün 1 yıl oldu.....
ne tuhaf, ama şükür ki iyiyim ben bu süreçte kafayı yerim diye düşünüyordum. güzel allahım bana yardım etti daha iyiyim. unuttumu hayır ama ilk zamanki gibide değilim. hala başımı kaldırdığımda onu görecekmişim gibi oluyor. adı geçtiğinde içim cız ediyor ama ilk zamanki gibi değilim.

herşey erkekte bitiyr
Allah büyük.

Keşke karşıma böyle biri çıksa.böyle birini bulmak çok zor. ..

kızlar tam bugün 1 yıl oldu.....
ne tuhaf, ama şükür ki iyiyim ben bu süreçte kafayı yerim diye düşünüyordum. güzel allahım bana yardım etti daha iyiyim. unuttumu hayır ama ilk zamanki gibide değilim. hala başımı kaldırdığımda onu görecekmişim gibi oluyor. adı geçtiğinde içim cız ediyor ama ilk zamanki gibi değilim.

1 yıl sonra bile mi hala onu görecekmişsin gibi geliyor.Allahımdan tek dileğim bir an önce onu hatırlamamamak.işin kötüsü hergün görüyom yüzünü çünkü aynı işyerindeyiz.kendime söz verdim unutacağım ve hatırlamayacağım diye..bunun için uğraşıyorum.korkuyorum sadece unutamam diye.arada sırada buradaki konuları okuyarak rahatlyorum.5 gün sonra iki ay olacak ayrılalı.tek dileğim onu unutturacak hayırlı gönlüme göre birisi.

canım benim zor bir dönem iyi düşün nişanlınla düşün, oturun yüzyüze konuşun. sonrasında büyük acılar yaşama. unutma biterse nasıl bir acı yaşarsın, yada bitmesse nasıl bir acı yaşarsın. çok güzel düşün. allah yardımcın ola, hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...

bitmesi çok büyük bir acı.ben nişanlıyken bir çok şeyden çok yorulmuştum.hatta yeter artık bitsin diye çok söyledim.çok hatalar yaptı bana.onsuz yaşamanın bu kadar zor olacağını bilemezdim.o yüzden sakin bir dille içinde yaşadıklarını anlat ona.sahip çıkarsa sana ne mutlu.ama lütfen sakin bir dille anlat.mağdur olduğunu en masum halinle anlatmalısın.ayrılık inanılmaz derece de zor sinirle verilen kararlar sonrası yaşanan rahtlamanın arkasından büyük bir acı çörekleniyor insanın kalbine.sahip çıkılmamak, değer görmemek bence aldatılmak ve ihanete uğramak kadar acı.benim nişanlım beni terk etti.söylediği yalanları anlayınca ben ve ona kızınca yaptıkları için beni uyutamayacağını iyice anladığı için bırakıp gitti.verdiğin değer karşılıksız olunca insanın canı çok acıyor.gerçekten gönülden seven sahip çıkandır.

Back