kızlar özlemişim sizi.
bugünler kötü günlere geri döndüm yine.
ben kötüyken o napıo biliomusunuz faceler açmış.geceleri takılıo.gezio eğlenio.kızlarla birlikte.ama ben ağlıyorum.benim ahım çıkmıcak bu adamdan ya.ben kötüyüm o iyi.ben düzelemedikçe o düzelio.nasıl bir dünyadır anlamadım.canım yanıo yine.beterim.allahım nasıl geçcek hiç bilmiom.sürekli aynı yere geri dönüom.lanet olsun o adamı tanıdığım güne.lanet olsun onu bukadar sevip hala unutamadığım için.rabbime sürekli dua ediom.geçmio kızlar nie bilmiom.siz bilionuz nasıl uğraştığımı.daha napim allah aşkına.çok üzgünümmmmmmm
ben seni çok iyi anlıyorum.okuduklarımdan anladığım kadarı ile aynı şeyleri yaşamışız.tek bir farkla ben onu hergün görüyorum.aynı işyerinde çalışıyoruz çünkü.hergün ayrı kahır.bu dönem gidiş gelişler çok oluyor.birgün iyiki bitmiş diyorum.birgün deli gibi özlüyorum.suçu sürekli kendimde arıyorum.böyle zamnalarda arkadaşlarımı arayıp duygularımı onlara anlatıyorum.böylece bir nebze rahatlıyorum.burada senin yazdıklarını okudukça da kendi duygularımı okuyormuşum gibi oldun adeta.biz onlara hiç bir şey yapmadık, aldatmadık, anasına babasına saygıda kusur etmedik, arkadaşlarının yanında küçük düşürmedik, tam aksine her hatalarını bağışladık.çünkü yürekten sevdik.giden adam sevmiyodur güzelim gerçekten yada karekteri zayıftır.aslında şunu fark etmen lazım üzüldüğün şey o kişi değil, hayallerin ve emeklerin..ben kendime yeni hayaller kurarak kurtulmaya çalışıyorum.pek başarılı olduğum söylenemez ama.yalnız senin son kk ya yazdığın mesajda 3 ay olmuştu biteli ve kurtuldum diyordum.bunu okuyunca bende kendime süre vermiştim demekki 3 ay sonra geçecek diye şimdi ise geçmiyor demişsin.benimkide geçmeyecek demekki.