canım allah yardımcın olsun.çok iyi düşün.bu işler çok zorrr.ayrılıkta zorr.ama ben şimdi bittği için bin şükür ediyorum.insan olayların içindeyken göremiyor.hakkında hayırlısı olsun bitanem
canım benim zor bir dönem iyi düşün nişanlınla düşün, oturun yüzyüze konuşun. sonrasında büyük acılar yaşama. unutma biterse nasıl bir acı yaşarsın, yada bitmesse nasıl bir acı yaşarsın. çok güzel düşün. allah yardımcın ola, hakkında en hayırlısı ne ise o olsun...
kesinlikle canım benim ya bizler onları düşünsek ne olacak onlar dünden unuttular hayatlarına devam ediyorlar güzel hayaller kuruyorlar emin olun erkekler bayanlar gibi değil o yüzden canlarım bizde kendi değerimizi bilelim iyiyim ben tabiki üzülüyorum ama güçlüyüm ayaktayım ilerde baktığında esma ne yapıyor acaba derse birgün iyi bir konumda olmak için çok çalışıyorum önemli olan bu içini acıtmak istiyorsanız iyi yerlere gelizn özellikle psiqocum kpss yi kazandığını ve onun bunu duyduğunu düşün ..:) hepimizin hakkında hayırlısı önce biz kendimize yardım edelim sonra Allah yardım eder ve söküp atarız :)
üzüldüm canım allah yardımcın olsun... her yerin adeti farklıdır ama biz nişan bohcasını 2 kişiyle göndermiştik.. zaten onlar şahit yerine geçer. eve gelmeye gerek yok..telefonu değiştirdiğine iyi yapmışın, bende öyle yaptım.. ama biraz geç kapattım acısını yaşadım sonunda kapattım.. zamanla unutamıyosun ama alışıyosun yani bende öyle oldu..allah yardımcın olsun bol bol dua et...
çok canım yanıyor
3,5 senelik ilişki + 9 aylık nişanlılık bu akşam bitecek.....
7 aydır bana buz gibi, konuşuyorum yok, yazıyorum yok.. en sonunda "senden bir adım gelene kadar seninle görüşmeyi düşünmüyorum" dedim.. 5 gün oldu. bugün nette denk geldik, tersledi beni... anladım ki adım falan atmayacak.. akşam bu ilişkiyi bitireceğim içim ağlaya ağlaya... ellerim titriyor şu an...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?