Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

Kizlar sizi cok iyi anliyorum.evlilik öncesi cok zor bi sürec, insanlari daha gercekci yüzü ile taniyor insan nisanlilik döneminde...ohaoldumsmile

Hayirlisi ise olsun Kizlar..Zaten dogru ki$i degilse Zaman gectikce ayrilikkararin ne kadar dogru bi karar oldunu anlicaksiniz..

o yüzden üzüntünüzü yasayin herseyi ile yüzlesin sonra acmamak üzere konuyu kapatin, (ki ara ara bi bakarsiniz akliniza geli verir yada bisi hatirlatir O $ahsi)yani yasa bogulup hayatinizi kendinze zinndan etmeyin cünkü Degmez..

lost 87- kesinlikle a.s hani yuvayi di$i kus yapar misali

işte insan içindeyken anlamıyor bunu dediğin gibi bitanem..ayrılmak mı daha doğru devam etmek mi bilmiyorum.evi aldı bikere...ayrılırım dememe rağmen.gururum inanılmaz kırıldı.beni nişanlıyken dinlemeyen evlendikten hiç dinlemez diye düşünüyorum.böyle önemli bi konuda adam yerine konmamış olmayı hazmedemiyorum.günlerdir tartışıyoruz.bugün çok ılımlı davranıyor ama ben kendimi geri çekiyorum.bugün öğlenki sınavıma nişanlım da gelecekmiş. sınav bitince konuşucaz.ailesinin fikrlerini bizim yuvamıza karıştırmayacağına ilerde aile içinde bocalamayacağıma inandırması lazım...

çok haklısın duygucum.bugün yüzyüze görüşücez.onun inanılmaz derecede bi kaybetme korkusu var şuan.vazgeçilmez biri olmadığını ayrılırsam çok şeyi gerçekte kaybetmediğimi anlattım ona hakettiği şekillerde.sanki ayrılırsam çok acı yaşamazmışım gibi geliyor bana şuan dokunmuyor ayrılık.ama bu konudan dolayı bikaç gün görüşmedik gözüm hep telefondaydı..ona karşı duygularım da karmaşık.zaten evlilik korkusuna sahiptim.bi de ailesinin doduruşları iyice gözümü korkuttu.sevmediğim muhitte bi ömür geçirmek zaten iğrenç bi duygu(( ve nişanlımın bana olan saygısında da gözle görülür bir azalma var.yanlışlar doğrulardan ağır basmaya başladı..kafam çok karışık ne doğru ne yanlış göremiyorum artık...

Merhaba kızlar kiminiz hatırlar beni yeni arkadaşlar için ise özetlim 4 senelik geçmişim olan nişanlımdan ortadaki bir yanlış anlaşılmadan dolayı hiç yüzyüze gelmeden ayrıldım telefonda beni terk etti ve 3 ay oluyor evet haklısınız ayrılmak çok zor emek verildi ama yıpratmamalıyız kendimizi yaşanan günler güzeldi o zaman emek verilmesi gerekiyordu iyii yaptık iyiki sevdik hayaller kurduk ama şimdi farklı hayalleri olmalı insanın bayanlar işinizi kariyerinizi sosyal faaliyetlerinizi düşünün bizler içimizdeki sevgi ile yaşayacak kadar güçlü olmalıyız duygusal şiirler değil sizi güçlendirecek şiirler okuyun müzikler dinleyin...Ben çok acı çekiyorum içimde ağlamıyorum arkadaşlarımla geziyorum düşünmemeey çalışıyorum sürekli kendimi meşgul ediyorum sizde bunu yapın daha güzel günler gelecek ne yazıldıysa o yaşanacak

Gönlümle bas basa düsündüm demin;
Artik bir sihirsiz nefes gibisin.
Simdi tâ içinde bombos kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karisip sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artik sen de herkes gibisin.

BENCE SEN DE SIMDI HERKES GIBISIN»

Gözlerim gözünde aski seçmiyor
Onlardan kalbime sevda geçmiyor
Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
Çünkü bence simdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
Kaçiyorum bugün senden gizlice
Kalbime baktim da iste iyice
Anladim ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
Maziye karisti simdi yeminim
Kalbimde senin için yok bile kinim
Bence sen de simdi herkes gibisin

NAZIM HıKMET

Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla ve umutların bittiği yerin,hayatın da bittiği yer olacağını asla unutma.Ve şaire kulak ver: " Senden bir tane daha yok bu dünyada.''

Yaşadığımız gel gitleri en kısa zamanda atlamak dileğiyle...

esmacım ne güzel değinmişin ya bizlerin durumuna. ama seni çok iyi gördüm düşüncelerinle. güzel allahım hepimizin yar ve yardımcısı ola..:Saruboceq:

kesinlikle canım benim ya bizler onları düşünsek ne olacak onlar dünden unuttular hayatlarına devam ediyorlar güzel hayaller kuruyorlar emin olun erkekler bayanlar gibi değil o yüzden canlarım bizde kendi değerimizi bilelim iyiyim ben tabiki üzülüyorum ama güçlüyüm ayaktayım ilerde baktığında esma ne yapıyor acaba derse birgün iyi bir konumda olmak için çok çalışıyorum önemli olan bu içini acıtmak istiyorsanız iyi yerlere gelizn özellikle psiqocum kpss yi kazandığını ve onun bunu duyduğunu düşün ..:) hepimizin hakkında hayırlısı önce biz kendimize yardım edelim sonra Allah yardım eder ve söküp atarız :)

dün taşındık biz arkadaşlar ailemle.hemde nişanlımla özene bezene yaptırdığımz eve. ailemle oturmak kısmetmiş bu evde.hayırlısı böyleymiş..

kardeşler aşk meşk yalan. erkeklerin en iyisi en tatlısı bile şerefsiz. bunu böylece bilin. boş işlerle uğraşmayın. benden size dost tavsiyesi. aşk meşk nişan bilmem ne yalan yani. aşk diye bişey yok. dünyada 2 3 tane şey var, herşey onun üstünde dönüyo. para seks futbol vs. lanet olsun böle dünyaya ama gerçek bu..

orgursa hayallerinin evine ailenle geçmen gerçekten çok yıpratıcı olmalı bende eşyalarımın çoğunu evimde kullanıyorum çeyizlik ama zamanla insan onada alışıyor onun birliteliğe nasıl alıştıysan onsuzluğuda alışacaksın şimdi için çok acıyacak ama şuda bri gerçekki sen tam anlamıyla yüzleşiyorsun o yüzden iz bırakmayacak yarınlar güzle olucak bunu unutma
lolacım seni bu şkeilde kim incitti bilmiyorum ama askında doğruyu sölemek gerekirse sensiz yaşayamam denilsede bak nasıl yaşanıyor hayat devam ediyor aşk deneilen şey var ama gelip geçiyor aşk kalıcı oluyorda aşık olunan insan değişiyor ..:)

benden o ayrıldı zaten bi yüzük bi bilezik vardı.hiç birşeyini geri vermedim.ailesi arayıp prosedürü yerine getirmek isteseydi yapardım ama hiç bir şekilde vermedim.oda vermedi hiç birşey.ben de kalanları tazminat olarak kabul ettim ben zaten benim ona verdiklerimin yanında nokta kalır onun verdikleri ev verdik içini yaptırdık.ayrıca nişanda bende ona bileklik taktım.sözünden döndü o durduk yere bir sürü masrafa girdik ayrıca manevi yıpranma tazminatı istesem mahkeme yanımda olurdu kesin.hiç birşey vermedim ona.bazen hatamı yaptım diye düşünüyorum ama..ailesi arasaydı bizimkileri verirdim.adam yerine bile koymayan görgüsüzlere hiç birşeyimi veremem.sizce*

bizim 10yıllık geçmişimiz vardı..1 yılı nişanlı gecti..ayrıldık cok zor döenm gecirdim.2hafta oldu..ama o gidince işe girdim..çok güzel bir işim var.yönetici asistanı oldum..orada kafamı dağıtabiliyorum ancak..ne varsa verdim ..bende birseyi kalmadı..ama birden değişti..ayrıldıktan sonrada ben aradım.ağlayarak zorlastıryorsun arama dedi..madem seviosun nie kendine ızdırap cekiriyorsun..sorumluluğumu kaldıramazmış..evlilik için erkenmiş..bizim sebebimizbuuuu..hemde biz olamadı...mıştı

Bitti.....................................
Evet arkadaşlar 26.eylül 2010 düğün günümüzdü....
Artık olmayacak 3 senelik birliktelik ve 7 aylık nişanlılık düğüne 2 ay kala bitti.........................

Son düzenleme:
Bende sevdiğim sandığım bir adama tam 6 yıl boyunca sadık kaldım ve kendime göre mutlu bir adım olan nişanı eylül gibi yaptım..Ama 6 yıldır tanıdığım adam yerine bambaşka birisi çıktı, önceden evet dediklerine hayır demeye başladı huyları acayip değişti..b3 ay bile dolmadan attım yüzüğünü..Pişman mıyım? Asla..yaşnadı ve iyi ki de bitti..Evlenseydim bu seferde boşanıcaktım..Allahım sana bin şükür ki hatadan erken döndüm..

4 senelik ilişkim 6 aylıkta aile arasında söz yüzük takıp söz olmasıyla bitti.

ona karşı hep sadıktım.o ise alesinin laflarına bakarak beni bıraktı mücadele etmedi.

3,5 senelik ilişki + 9 aylık nişanlılık bu akşam bitecek.....

7 aydır bana buz gibi, konuşuyorum yok, yazıyorum yok.. en sonunda "senden bir adım gelene kadar seninle görüşmeyi düşünmüyorum" dedim.. 5 gün oldu. bugün nette denk geldik, tersledi beni... anladım ki adım falan atmayacak.. akşam bu ilişkiyi bitireceğim içim ağlaya ağlaya... ellerim titriyor şu an...

canım senin durumunu biliyorum.
Allah yardımcın olsun, inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…