• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlısından Ayrılanlar, Destek Olmak İsteyenler Buyrun Sohbete

ayrılık acısından ölmeyeceğimi biliyorum ama benim bulunduğum yer küçük bir yer herkes hakkımda bişeler söyliycek altında değişik şeyler arayacaklar ben bunları kaldıramam sanırım. ama birde şu var biz yanyanayken hiç bir sorunumuz yok ayrılınca tüm sorunlar başlıo çekilmez oluyo hayat...

canım tabiki herşeyin eksileri artıları olur.
allah yardımcın olsun.çokta düşünüp kendini karamsarlaştırma.
içindeyken insan olaya daha karamsar bakıyor.[/QUOTE]

saol tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun. düşünüyorum düşünüyorum ne yapcagımı bilmiorum ayrılık olsa en azından unutmaya çabalarım ama boşlukta gibiyim...

bu saatten sonra benimde tek istediğim tek dileğim birgün bana bu yaptıkları için pişman olduğunu görmek başkada bir isteğim yok , yaşanmış o kadar güzel günün ardından elveda sözünü bu kadar kolay söylemesi sanki yaşananlar basit şeylermiş gibi ben hakkımı helal ettim sende helal et bunu rahatlıkla söyleyen nasıl bir vicdandır nasıl bir yürektir böyle birini nasıl sevmişim nasıl değer vermişim kendime kızıyorum. Senin yorumlarınıda tek tek okudum hatta gözlerim bile dolduğu oldu. Benim bugün bir hafta oldu bazı gün çok güçlü hissediyorum kendimi üstesinden gelirim diyorum bazende içimde bir yangın oluyo sanki tutamıyorum kendimi saatlerce ağladığım oluyo herşeye rağmen hayat devam ediyor zaman herşeyin ilacıdır derler elbet bizim yaramızada merhem olacaktır
emin ol herkes yaptığının cezasını görecektir.allaha havale et.
umarım en kısa zamanda toparlanırsın.tabiki gün gün iyileşeceksin.ara ara geliyor ever.ama giderek azalıcak.allah yardımcın olsun

canım tabiki herşeyin eksileri artıları olur.
allah yardımcın olsun.çokta düşünüp kendini karamsarlaştırma.
içindeyken insan olaya daha karamsar bakıyor.

saol tatlım allah hepimizin yardımcısı olsun. düşünüyorum düşünüyorum ne yapcagımı bilmiorum ayrılık olsa en azından unutmaya çabalarım ama boşlukta gibiyim...[/QUOTE]
boşluk kötü olur bilirim o duyguyu.en kötü bile karar bile kararsızlıktan iyidir.

kızlarrrrr hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan
sizin sayenizde dularınızla birlikte toparlandım.hepinizden allah razı olsun
yakın bi zamanda netimi kapattırıom.yaza kadar pek giremem.ders çalışcam inek gibi.sizden isteğim yine dualarınızı eksik etmemeniz.yine girebildikçe yoklarım burayı.sınava yakında dualarınızı isterim:jeyyar:
allahım inş temmuzda güzel hbrlerle gelirim sizlere...
bütün arkadaşlarımada allah sabır versin.inş herşey güzel olacakkkkkkkkturkbayragi

ınşallah fıstığım artık iyisin ve çok sevindim ben buna:D ınşallah atanırsın ve hayatın yoluna girer:D öpüyorum çok

herşey gönlünün dilediğince olsun canım bundan sonra mutluluk haberlerini okuruz inşallah Rabbim her konuda yar ve yardımcın olsun

Psikommm,Yüce Rabbimm sana çalışma hevesiiii,zihin açıklığıı versinn.. :Saruboceq:
Hakkında hayırlısıı olsun herşeyy içinnn..opuyorumnanaktan

formunuzu uzun süredir takip ediyorum.nişanladım ayrıldım hala da takip ediyorum.burada fikirlerinizi okudukça rahatlıyorum.bende bir ay önce ayrıldım.daha doğrusu biz anlaşamıyoruz deyip o ayrıldı.çok yalvardım.çok ağladım ama devam etmek istemedi.sebebi ise ailesinin bize evlenmek için maddi destekte bulunmaması tam aksine ihtiyaçları olmadığı halde para biriktirmesi gereken dönemde onu sömürerek kullanmaları.düğün parasını benden istemesi.telefon faturasını bana ödetmesi.bir kaç kere küfür etti.bir kaç kere de alkollü olduğu zamanlarda hakaretler etmesi.hatta bir keresinde gece yarısı beni gittiğimiz mekanda bırakıp taksiyle evine gitmesi.nişan yapmak istememesi, ailesinin düğün , bohça, kına hiç birini istememesi.bende tüm bunlar birikince büyük bir kavga ettik.çok kızdım ona.bağırdım.bunların yanlış olduğu söyledim.sonra depresyona girdi.ilaç kullanmaya başladı.en sonunda da beni bırakıp gitti.benim yapamadığımı yaptı.resmen canımdan can gitti.nasıl atlatacağım bilmiyorum ve maalesef aynı işyerinde çalışıyoruz.onu görmek canımı çok acıtıyor.yıkılan hayallerim geliyor aklıma.kahroluyorum.

Son düzenleme:
babam ev verdi bize tadilatını yaptırdı.beyaz eşyalarımız alınmıştı.bir tek mobilya düğün organizasyonu kalmıştı.düğün salonunu tutmuştuk.tabi yarısı yine ben vermiştim.ayrıldıktan hemen sonra kaporayı istemeye gitmiş.o ayrılmasına rağmen takılarını istedi.ve ev tadilatı için 2500 tl vermişti onu istedi.yıkılan gururum bunların hiç biri ile ödenemezdi.ben de hiç bir şey vermedim ona.bir sürü masrafa girdik biz ev yaptırdık dedim ve bu yüzden hiç bir şey veremem dedim.severek ayrıldığı söyleyen bir erkek hemen maddiyat peşine düşermi anlamıyorum.ailelerimiz arasında hiç bir problem yoktu.hatta çok iyiydi.şimdi düşünüyorum da aslında görünen yüz buydu.beni istemiyorlardı.fakat oğullarına bunu yansıtırlarsa bana daha çok bağlanacağını düşündüler.onun yerine bana iyi davranıp maddi olarak onu zorladılar.bu durumda biz kavga edecektik ve ayrılacaktık.onlarda oğullarını kaybetmeden bu işten sıyrılmış olacaklardı.hiç aramadılar ne beni ne ailemi ..anlamıyorum insan bir hakkınızı helal edin diye de aramazmı.kaybettiğim bir senem oldu.şimdi onun yüzünü görmemek için işten ayrılmak istiyorum.
onu maddi olarak hiç zorlamadım.tam aksine hep destek oldum.ama o bu evlilik arifesinde bana hep yok dedi.bu gidişle evlenince de o ailesine ben ona bakacaktım, banada kimse bakmayacaktı.mantıklı düşününce iyiki bitirdi diyorum ama gönlümden nasıl atarım bilmiyorum.hayallerim emeklerim hepsi boşaymış meğer....

Son düzenleme:
yaşayan bilir canının acısını ne denir ki.rabbim hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın.başa gelen acıları kolaylıkla savma gücü versin..üzülme demek,hayırlısı olsun demek çok kolay oyüzden bişi diyemiyorum..üzülüyorum uzun süreli ilişkilerin ayrılık haberini okuyunca..

saolun canlarım.
haklısın müjdeci.zaten gerçekten adam akıllı aşık olsaydı şimdi bitmesine izin vermezdi.

bende ayrılmıştımm ve onun için yurt dışındaki ünv bırakmıştımm.daha sonra bana dediği şey ise ben ünv mezunu olmanı isterdım dedi tek maaş yetmez dedi ama benı okulumdan edende oydu geleceğimden etti nişanlandık ve benı ıstemediğni söyledi...2 sene geçti aradan kimseye güvenemedim tabi ve hayatımda adam gibi adam denecek biri var ve inşallah yaza nişan daha sonra düğün olcak..canım sakın üzülmee herşeyde bir hayır var karşına öyle biri çıkarkii iyiki onla evlenmemişim dersin..hayat bu isyan yok asla hayırlısıı..cidden seven insan mücadele eder bırakmazzz boşanmaktansa şimdiden bitmesidaha iyiolumunekankayizsmile

Canım benim bende 4 yıllık birliktelik sonunda 9 ay nişanlı kaldıktan sonra ayrıldım ve ben onun için ailemi karşıma almıştım çok üzüldüm bir haftada 7 kilo verdim hastanelik oldum sonra bi öğrendim o gününü gün etmeye başlamış nette kızlarla konuşup buluşuyormuş facesinde 180 tane kız vardı o biçim kızlar şimdi evliyim ve diyorumki herşeyde bi hayır varmış şuanda çok mutluyum allahıma çok şükür şimdi ağladığım günlere gülüyorum omu napıyo o hala yerinde saymaya devam ediyor herkese beni soruyormuş değmez güzelim allah bu çektiğin sıkıntıların karşılığını veriyor merak etme her ne yaşamıl olursanız olun seninde bi yerde nasibin vardır benim için mutluluk hayaldi yapamam diyodum bütün hayallerimi onun üz<erine kurmuştum düğünüme 2 ay vardı ayrıldığımda gelinliğim hazırdı salonlar tutulmuştu ama bak şimdi başkasıyla evliyim ve inanılmaz mutluyum onunla harcadığm günlere üzülüyorum boooşşşşveeeeerrrrrrrr demesi kolay deme yapmasıda kolay eve kapanma gittiğin heryere aklında onuda götürme boşversene bulunmaz hint kumaşımı senin bi verdiğin karşı gelmiş sana seni kurtarmış allah onların elinden allah sabır versin tatlım

bende nişanlımla sorunlar yaşıyorum bu aralar.o yuzden anlıyorum seni canım.. Allah yardım etsin ayrılan kardeşlerimize.. gercekten üzücü.. hayırlısı olsun diye dusunmek lazım...

ya benim gibi ayrıldığı nişanlısı ile aynı işyerinde çalışan yok mu? ben onu gördükçe kahroluyorum.Allahım dayanma gücü versin diye gece gündüz dua ediyorum.Çok zor durumdayım arkadaşlar.Görmesem hergün aynı serviste gidip gelmesek daha rahat olurdu.ama benim de kaderimde bu varmış demekki?

ya benim gibi ayrıldığı nişanlısı ile aynı işyerinde çalışan yok mu? ben onu gördükçe kahroluyorum.Allahım dayanma gücü versin diye gece gündüz dua ediyorum.Çok zor durumdayım arkadaşlar.Görmesem hergün aynı serviste gidip gelmesek daha rahat olurdu.ama benim de kaderimde bu varmış demekki?

Gerçekten zor bi durum başlangıç yazılarını okumadım hele bir de severek ayrılmışsanız çok çok üzücü aynı durumda olan bi arkadaşım vardı birlikte aynı yerde çalışıyolardı ayrılınca kız arkadaşım işten çıktı , zaten ailesi de aynı ortamda çalışmalarına izin vermedi,

arkadaşım, ben 4,5 yıllık ilişkinin ardından 1 ay sözlü kaldım ve sözden ayrılalı da 3 ay oluyor. Çok zor dönem geçirdim, hala atlatmaya çalışıyorum. Hatta sevgiliyken bir dönem aynı işyerindeydik. Ayrılık acısına garip ki gün geçtikçe alışılıyor. Unutmak zor ama zamana ihtiyacın var. Sabret sadece.
Unutma ki sen onu kalbinin baş köşesine oturtmadan önce , aynı işyerinde çalışırken büyük ihtimalle senin için sıradan biriydi. Ne zaman ki sevgili oldunuz herşey değişti, zamanla hayatının büyük bölümünü belki de hepsini kapladı. ışte o zaman, onun da seni kaybetmek korkusu ortadan kalktı ve seni terketti. Üzülme güzelim, senin en iyi ilacın eski günlerine, onsuz ve onu tınlamadan çalıştığın günlerine geri dönmek. Seni terkeden adam için bir de niye işinden olasın!!! Bu dönem zaten kriz falan çok kötü dönem. Sakın öyle bir hataya düşme. Ha ama bu arada iş arayışında olursun da karşına daha iyi şartlarda daha iyi bir mekanda iş fırsatı çıkar o zaman zaten uça uça gidersin oradan. Ama daha iyi iş fırsatı karşına çıkana kadar sen sen ol güzelim, yerinden kıpırdama. Hiiiiç sallama onu. ışyerindeki arkadaşlarınla iletişimin her zmanki gibi olsun, rahat ve mutlu olduğuna dair izlenim vermeye çalış. Kudursun. Zaten o senin onu sallamadığını gördükçe "terkeden benim, takmayan o, nasıl iş, " diye şüpheye kapılacak-senin ne yaptığını merak edecek. Sana inat hareketler de yapacak. (Hatta benimkinin bana inat facebookuna, sinir olacağımı bile bile hiç hoşlanmadığım, kendisinin de "zaten uyuz olyorum ona, o.. teki" demesine rağmen birkaç uyuz kızı eklemesi gibi!) Sırf senin tepkini ölçmek için yaptığı şeyler olacak. Üzülüyor musun, kızıyor musun suratın nasıl bir hal alıyor görmek için yapıyor. Kanma canım! (Hatta bak çikolata tavsiye ediyorum. Mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor. Kendini mutsuz hissettikçe çikolata ye :)) Hayattan tat almaya bak güzelim. Onsuz da çok ala yaşayabildiğini göster. Onlar bizleri terkedebilecek kadar zayıf yüreğe sahip olduklarını ortaya koydular, sen de hakkı olmayarak hayatından çaldığı dönemi, onsuz, onu takmadan çalışmaya, işinle gücünle uğraşmaya çalışarak telafi etmeye gayret et. Seni terkeden birinin artık senin için sıradan biri olduğunu düşün. Senin hayatında olanlar sana değer verenlerden oluşuyor değil mi? Eee demek ki o seni terkettiğine göre sana değer vermiyormuş, sen de hala hayatını ona göre düzenlemeye devam ederek yani işten ayrılmayı düşünerek hala ona değer verme. Güçlü ol!
Önemli olan sensin. Haksız yere terkedip de böyle gencecik yaşta bizleri gözüyaşlı bırakanların Allah hakkından gelsin.

arkadaşım, ben 4,5 yıllık ilişkinin ardından 1 ay sözlü kaldım ve sözden ayrılalı da 3 ay oluyor. Çok zor dönem geçirdim, hala atlatmaya çalışıyorum. Hatta sevgiliyken bir dönem aynı işyerindeydik. Ayrılık acısına garip ki gün geçtikçe alışılıyor. Unutmak zor ama zamana ihtiyacın var. Sabret sadece.
Unutma ki sen onu kalbinin baş köşesine oturtmadan önce , aynı işyerinde çalışırken büyük ihtimalle senin için sıradan biriydi. Ne zaman ki sevgili oldunuz herşey değişti, zamanla hayatının büyük bölümünü belki de hepsini kapladı. İşte o zaman, onun da seni kaybetmek korkusu ortadan kalktı ve seni terketti. Üzülme güzelim, senin en iyi ilacın eski günlerine, onsuz ve onu tınlamadan çalıştığın günlerine geri dönmek. Seni terkeden adam için bir de niye işinden olasın!!! Bu dönem zaten kriz falan çok kötü dönem. Sakın öyle bir hataya düşme. Ha ama bu arada iş arayışında olursun da karşına daha iyi şartlarda daha iyi bir mekanda iş fırsatı çıkar o zaman zaten uça uça gidersin oradan. Ama daha iyi iş fırsatı karşına çıkana kadar sen sen ol güzelim, yerinden kıpırdama. Hiiiiç sallama onu. İşyerindeki arkadaşlarınla iletişimin her zmanki gibi olsun, rahat ve mutlu olduğuna dair izlenim vermeye çalış. Kudursun. Zaten o senin onu sallamadığını gördükçe "terkeden benim, takmayan o, nasıl iş, " diye şüpheye kapılacak-senin ne yaptığını merak edecek. Sana inat hareketler de yapacak. (Hatta benimkinin bana inat facebookuna, sinir olacağımı bile bile hiç hoşlanmadığım, kendisinin de "zaten uyuz olyorum ona, o.. teki" demesine rağmen birkaç uyuz kızı eklemesi gibi!) Sırf senin tepkini ölçmek için yaptığı şeyler olacak. Üzülüyor musun, kızıyor musun suratın nasıl bir hal alıyor görmek için yapıyor. Kanma canım! (Hatta bak çikolata tavsiye ediyorum. Mutluluk hormonlarını harekete geçiriyor. Kendini mutsuz hissettikçe çikolata ye :)) Hayattan tat almaya bak güzelim. Onsuz da çok ala yaşayabildiğini göster. Onlar bizleri terkedebilecek kadar zayıf yüreğe sahip olduklarını ortaya koydular, sen de hakkı olmayarak hayatından çaldığı dönemi, onsuz, onu takmadan çalışmaya, işinle gücünle uğraşmaya çalışarak telafi etmeye gayret et. Seni terkeden birinin artık senin için sıradan biri olduğunu düşün. Senin hayatında olanlar sana değer verenlerden oluşuyor değil mi? Eee demek ki o seni terkettiğine göre sana değer vermiyormuş, sen de hala hayatını ona göre düzenlemeye devam ederek yani işten ayrılmayı düşünerek hala ona değer verme. Güçlü ol!
Önemli olan sensin. Haksız yere terkedip de böyle gencecik yaşta bizleri gözüyaşlı bırakanların Allah hakkından gelsin.

artık rahatladım zaten.üzülmüyorum eskisi kadar alkol alınca sapıtıp küfürler eden benim için ailesine resti çekebilip 3 kuruş para biriktiremeyecek kadar sorumsuz bir erkekle evlilik zaten hayatımın hatası olurdu.tek üzüldüüm emeklerim.işten ayrılmayı düşünmüyorum artık.ama daha iyisi yada eşdeğeri çıkarsa giderim.bu öncede böyleydi.şimdi de böyle.zaten aynı binada değiliz.ailesi okadar aşşalıkmış ki ayrıldıktan sonra bir kere aramadılar.halbuki nasıl da gülerlerdi yüzüme.bantım face 40 yıllık katranı kaynatsan olurmu şeker aslına tükürdüğüm aslına çeker yazmış.yani tam olarak kendini ifade etmiş.hiç tepki vermedim.en keyifli fotolarım duruyor facete.o benim ahımı aldı.hakkımı helal etmedim.benim hayallerim yıkıldı.sadece benim değil aileminde.dilerim onlarında bir gün çok emek verdikleri bir hayalleri suya düşer.benim yaşadığım acıyı hissederler.aslında böylelerine söylencek pek de fazla bir şey yok.
ayrıldığımız gün ağlamış işyerinde.seviyorum ama ayrılmalıyız dedi.hep ailesi yaptı.

Canım benim bende 4 yıllık birliktelik sonunda 9 ay nişanlı kaldıktan sonra ayrıldım ve ben onun için ailemi karşıma almıştım çok üzüldüm bir haftada 7 kilo verdim hastanelik oldum sonra bi öğrendim o gününü gün etmeye başlamış nette kızlarla konuşup buluşuyormuş facesinde 180 tane kız vardı o biçim kızlar şimdi evliyim ve diyorumki herşeyde bi hayır varmış şuanda çok mutluyum allahıma çok şükür şimdi ağladığım günlere gülüyorum omu napıyo o hala yerinde saymaya devam ediyor herkese beni soruyormuş değmez güzelim allah bu çektiğin sıkıntıların karşılığını veriyor merak etme her ne yaşamıl olursanız olun seninde bi yerde nasibin vardır benim için mutluluk hayaldi yapamam diyodum bütün hayallerimi onun üz<erine kurmuştum düğünüme 2 ay vardı ayrıldığımda gelinliğim hazırdı salonlar tutulmuştu ama bak şimdi başkasıyla evliyim ve inanılmaz mutluyum onunla harcadığm günlere üzülüyorum boooşşşşveeeeerrrrrrrr demesi kolay deme yapmasıda kolay eve kapanma gittiğin heryere aklında onuda götürme boşversene bulunmaz hint kumaşımı senin bi verdiğin karşı gelmiş sana seni kurtarmış allah onların elinden allah sabır versin tatlım

inşaalh allah benim de bu çektiklerimin karşılığını verir.tek dileğim mutlu huzurlu bir hayat.

kızlar özlemişim sizi.
bugünler kötü günlere geri döndüm yine.
ben kötüyken o napıo biliomusunuz faceler açmış.geceleri takılıo.gezio eğlenio.kızlarla birlikte.ama ben ağlıyorum.benim ahım çıkmıcak bu adamdan ya.ben kötüyüm o iyi.ben düzelemedikçe o düzelio.nasıl bir dünyadır anlamadım.canım yanıo yine.beterim.allahım nasıl geçcek hiç bilmiom.sürekli aynı yere geri dönüom.lanet olsun o adamı tanıdığım güne.lanet olsun onu bukadar sevip hala unutamadığım için.rabbime sürekli dua ediom.geçmio kızlar nie bilmiom.siz bilionuz nasıl uğraştığımı.daha napim allah aşkına.çok üzgünümmmmmmm

bebeğimm , çok sevinmiştim normal gündelik hayatına geri döndün diye .
ne oldu böyle :(:(:(
çok üzüldün sen artık at herşeyi bir kenara nolur
kolay olmadığını biliyorum ama bunu yapmak zorundasın

kpss ne oldu , dershane ?

kızlar özlemişim sizi.
bugünler kötü günlere geri döndüm yine.
ben kötüyken o napıo biliomusunuz faceler açmış.geceleri takılıo.gezio eğlenio.kızlarla birlikte.ama ben ağlıyorum.benim ahım çıkmıcak bu adamdan ya.ben kötüyüm o iyi.ben düzelemedikçe o düzelio.nasıl bir dünyadır anlamadım.canım yanıo yine.beterim.allahım nasıl geçcek hiç bilmiom.sürekli aynı yere geri dönüom.lanet olsun o adamı tanıdığım güne.lanet olsun onu bukadar sevip hala unutamadığım için.rabbime sürekli dua ediom.geçmio kızlar nie bilmiom.siz bilionuz nasıl uğraştığımı.daha napim allah aşkına.çok üzgünümmmmmmm

biz kadınlar bukadar sadık,sevdiğine bağlı olduğumuz için belkide bukadar canımız acıyor emin ol.sana bunları yapıyorsa değecek bi insan değilmiş hayatım karşına çıkacak yeni biinsanla mutlu ol başka yolu yok yoksa kendi kendini yer durursun.

Back