Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yaşamaz olurm uyuz hayatım neler yaşıoruz ama sakın sessiz kalma yalnızken gitme fazla yüz verme içli dışlı olma seni sevdiklerine emin ol değer verdiklerine emin ol .. söyledikleri sözlerin sakın altında kalma o zmn iice üstüne gelirler. ezik sanmadınlar seni.. biz 4 senelik beraberliğimizde doğru düzgün kavga etmezken neler yaşadık şu 7_8 ayda aramıza hep ailesi girio. hele ailesine düşkün bi insansa nişanlın.. zor işler bunlar çok zor işler... allah hepimize kolaylık versin dua et ama bol bol!
Ah canım ya harfi harfine beni anlattın desem yeridir :teselli: bide 4 yıldır birlikteyiz bir gün bile kavga etmezdik harika anlaşırdık ama yüzükler takıldıktan sonra 1 gün iyi 1 gün kötüyüz sürekli aileler yüzünden annesi ne demiş yengesi ne yapmış bıt bıt bıt alsanaalsanasmile dediğin gibi fazla yüz verme, laf altında kalma , kendini sevdir ama o ince çizgiyi iyi ayarla yerimseniben
vay be iş ciddiyete gelince bu ailelerin araya çok girmesi ne saçma ya halbuki girmeseler karışmasalar çok biz misss gibi anlaşıyoruz geçen koca gün ablasının ve yegeninin bir sözüne aramız bozuldu birdaha sakın bana laf söyletme kötü olmak istemiyorum dedim şu taktiği kullanıyolar kızım sana söylüyorum gelinim sen anla......lmaz:
aynen canım kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyorlar ama bende ağızlarının payını veriyorum:mymeka: geçenlerde geldiler bize 2 eltimde geldi onlar nasıl giyinmişler kızlar arnavutlar ya bide örme triko kazaklar altınlar takılmış kollar dolu felan etek giymişler kumaş etek felan böyle kıyafete göre ayakkabı boncuklu pullu felan kaydirigubbakcemile3 Bense her zamanki gibi düşük bel bol kesim yırtık kot pantolonum üzerimde t-shirt üm kaydirigubbakcemile3 çok kötü oldular ben gayet rahatım bunların akrabası var benimle yaşıt bir kız o diyor ''ya inanamıyorum sana nasıl geziyorsun böyle iyi sana laf söylemiyorlar :1shok: arnavut gelinlerini böyle gezdirmezler normalde ayıplarlar '' ben alıştırdım kızlar valla şu an onların gözünde öyle bir yerdeyimki ağızlarını açıp bana tek bir laf söyleyemiyorlar çünkü hemen yapıştırıyorum cevabı diğer iki gelinleri gibi mülayim değilim malesef kaydirigubbakcemile3
inşallah bunlarda geçer bu arada arnavutlara gelin gitmek zordur derler allah yardımcın olsun yani hizmet beklerlermiş çok ilgi falan karışırlarmış umarım sen üstesinden gelirsin gerçi nereli olduklarının önemi yok illaki karışıyorlar geline
Canım bu arada ben BURSA ya gelin geliyorum zafer mahallesine :teytey:
Sen neresinden sin bursa nın?..
Bizim aile edirneli canım bir gün hatta onlara gittik yemek yicez biz oturduk eltim ayakta bekliyor annem farketti ''kız sen niye oturmuyorsun?'' dedi :icecream: hemen kaynanam atladı ordan ''' more kukuuuuu bizde gelinler ayakta beklerhizmet eder'' dedi.. annem yapıştırdı hemen '' ayoll bizde gene ilk önce gelinler oturur sofraya yemeye başlar :sm_cool: '' dedi... ve o meşhur kahkahasını attı :roflol: sözlümün ailesi tabi dumur :1shok:
ay çok komikti ama yaa :roflol: :roflol:
ben daha nişanlanmadım ama görüşüyoruz.. aramızda gayet ii... Sen nasıl davranırsan onlarda öle davranıyor. Hatta ilk gelinlerinden çok çekmişler. ilk önceleri çekiniyorlardı benmle konuşurken fakat baktılar ben ii davranıyorum el üzerinde tutuyorlar... özellikle kayınvaldem :))
Bende aşkımın doğum gününde gittim yanına , tanıştım ailesiyle daha dogrusu sülalesiyle:1rolleyes: Hepsi çok iyi insanlardı. Annesi beni gönderirken doldurdu yiyecekleri poşetlere, anneannesi, annesi patikler örmüşler giydirdiler:) Bilmiyorum herşey çok güzeldi.
Ama diğer arkadaşların dedikleri doğru en dogrusu onlar ne kadar iyi olursa olsun mesafeli olmak, mesafeyi korumak.
ee nişan falan nezaman sende bursaya gelin gelcen demek ben gitcem sen gelcen vay be :sinifsinif: umarım mutlu olursun ee nerden buluştunuz öyle okuldan falanmı bursalı çocuğu nasıl tavladınyerimseniben
tamammmmmm zafer mahallesi hep arnavutlar varmış orda ankara yolu tarafında kalıyormuş hadi hayırlısı bakalım düğün ne zaman?