Nişanlımla yaşadığım ilişki ve sonrası çok kötü oldu lütfen yardım

sen mi yazdin bilmiyorum, ama aciklama aynen boyuleydi..evet oralla tukurukle gecer mi bilmem..ama condomun sanildiginin aksine cokta bu tarz hastaliklara karsi korumadigi vs..
Evet, HPV oral bölgeye de yerleşebiliyor. Oral seks ile ağız boşluğu/boğaz vb bölgeye bulaştığı belirtiliyor ama yapılan bazı çalışmalar Fransız öpücüğü gibi büyük ve bol temaslı öpüşmelerde de ağızda bulunan HPVnin karşı tarafa geçebileceğini göstermiş. Bu nedenle %100 denmese de ağızdan ağıza da bulaşabildiği söyleniyor.

HPV, bulaş yolu HIV veya hepatit gibi olan bir virüs değil; temas ile bulaşıyor. Bu nedenle prezervatif dışında kalan bölgelerin temasında da HPV bulaşı olabiliyor.

Siz neden utanıyorsunuz gerçekten anlamadım. Yaşadığınız bir sağlık sorunu, doktordan utanmak ne demek? Utançtan onu diyemedim bunu diyemedim. Cinselliğin de eğer kişinin rızası varsa son derece normal bir durum olduğunu daha kişi kabullenemiyorsa toplum nasıl kabullenmeli? Olayı polemiğe çekmek istemiyorum, kişi Yaşar veya yaşamaz kendi bilir ama sürekli utançtan bahsetmeniz çok yanlış, hele ki sizi tedavi edecek doktora karşı. Rahatsızlığınız için geçmiş olsun bu arada

Evet, HPV oral bölgeye de yerleşebiliyor. Oral seks ile ağız boşluğu/boğaz vb bölgeye bulaştığı belirtiliyor ama yapılan bazı çalışmalar Fransız öpücüğü gibi büyük ve bol temaslı öpüşmelerde de ağızda bulunan HPVnin karşı tarafa geçebileceğini göstermiş. Bu nedenle %100 denmese de ağızdan ağıza da bulaşabildiği söyleniyor.

HPV, bulaş yolu HIV veya hepatit gibi olan bir virüs değil; temas ile bulaşıyor. Bu nedenle prezervatif dışında kalan bölgelerin temasında da HPV bulaşı olabiliyor.
tokalasmak bile riskli oyle mi? nasil bi virus bu ya..tuvalete gitmeye korkcaz yakinda

tokalasmak bile riskli oyle mi? nasil bi virus bu ya..tuvalete gitmeye korkcaz yakinda
Temas eğer HPVli bölgeye oluyorsa bulaş riski var. Yani genital bölgeyle ile. Yani tokalaşabilirsiniz :KK53:

Vajinal bölge- penis bölgesi, anal bölge- penis bölgesi, vajinal/penis/anal bölge- ağız teması ile bulaş oluyor. Bu bölgeler dışında günlük normal temaslarda herhangi bir bulaş olmuyor.

Temas eğer HPVli bölgeye oluyorsa bulaş riski var. Yani genital bölgeyle ile. Yani tokalaşabilirsiniz :KK53:

Vajinal bölge- penis bölgesi, anal bölge- penis bölgesi, vajinal/penis/anal bölge- ağız teması ile bulaş oluyor. Bu bölgeler dışında günlük normal temaslarda herhangi bir bulaş olmuyor.
Oh iyi bari:)) dikkatimi ceken seyde bu hastaligin cok yaygin olmasi

Oh iyi bari:)) dikkatimi ceken seyde bu hastaligin cok yaygin olmasi
Valla çoğumuzda aslında olduğu ama belirti vermediği için fark etmediğimizi söylüyorlar. Aslında en güzeli senede bir smear, kafa rahat olur en azından.

Prezervatifin tam korumuyor olması sıkıntı, fark etmeden almak kolay o yüzden :KK43:

Zaten 12 saatte bir çıkarıyorsun. En büyük rahatlığı o. Sabah kalkınca bi duş cup takmaca, akşam eve dönünce bi duş cup temizleyip geri takmaca. Aradaki zamanda regl olduğunu unutuyor insan zaten.
Ayyyy nasıl bir nimetmiş bu ahanda bende bakıyorum,bende alacağım kendime:KK49:

Arkadaşlar merhaba uzun uzun araştırdım ve çoğunuz beni daha da kötü yaptınız çoğunuz bilinçsiz yazmış uzman doktor makaleleri falan okudum dinledim bu virüsün 100 tipi varmış sanırım 4 tipi kansere neden oluyor kansere neden olan tipi de siğil yapmıyormuş sanırım nişanlım kansere sebep olamayan tipi taşıyor ama gene de testleri yaptırcam ne gerekiyorsa her şeyi 20 yıl öncr yaşanılan cinsel ilişki sonrası da erkek ömür boyu taşıyıcı olabiliyormuş erkekler için bir zararı yok ama kadınları kansere götürebiliyor ve erkekler eğer bağışıklığı kuvvetli ise bunu fark etmiyormuş bile nişanlım dan sizin söylediklerinize göre ayrıldım yüzüğü verdim yapma etme vallahi haberim yoktu olsa neden yapayım dedi hem ilk sen bana yaklaştın benim aklımda cinsellik yemin ederim yoktu dedi ki doğru söylüyor tedavi olalım maddi manevi yanındayım hemen en kötüsünü düşünme hemen ayrılma bi düşün dedi dinlemedim engelledim whatsapp kaldırdım fotoğrafı acele karar verme ben bu hastalığın bile ilk defa duydum bilsem yapar mıyım dedi ben gene de hayır ben ciddiyim bitti dediğim için sinirlenip o da kaldırmış fotoğrafı onu çok seviyorum ama doğrusu ayrılmak mı bilmiyorum farkında olmadan çok sevdiği insana ömür boyu bir iz bıraktı artık geçen geçti ayrılsam elime ne geçecek onu da bilmiyorum düğün yeri eşyalar her şey hazırdı aileme nasıl söylerim onu da bilmiyorum

Ben lazere giderken bana da ağda ve jilet yasaktı. Erkeklerin kulak kılı makinası var, sadece kısaltıyor. Onu kullaniyordum. Bu sekilde internete yazarsan çıkar karşına, 15 TL falan.
Konuya gelince kondom sadece hamilelikten değil bu tarz şeylerden de koruyor insani. Sanırım sevgilin varlığından haberdar değil, açık bulduğu her yere girip durmuş, olan sana olmuş.
Bu arada çocuğun hastalığı bilmeme ihtimali sıfır. Biliyordur ama senin vazgeçme ihtimalinden korkup susmustur. Yani bazı hastalıklar taşıyıcı kiside belli olmaz ama mantar onlardan biri değil. Bence basur falan hikaye, masum bir bahane bulmus kendince.
Ben olsam sırf bu bencilliği için bile ayrilmistim.
Bu arada dikkat et; anal ilişki ile basur arasında bir bağlantı var. Bence bir daha böyle birşey yapma. Çok asiksan çok seviyorsan bütün önlemlerini al öyle seviş
Ne demişler?
Hak yolu varken b.k yolu neyine?
Ayrıldım ama yemin ediyor bilmediğine çok iyi beslenir ve düzenli spor yapyyor bağışıklığı sağlam olduğu için fark etmemiş olabilir çünkü erkekler genelde bunu bilmiyorlarmış ben onu çok seviyorum ayrıldığım için çok üzgünüm ama yemin etmesine rağmen ya biliyordu şüphesi çok kötü ve ilk ben ona yanaştım onu söyledi dün haklı da

Arkadaşlar merhaba uzun uzun araştırdım ve çoğunuz beni daha da kötü yaptınız çoğunuz bilinçsiz yazmış uzman doktor makaleleri falan okudum dinledim bu virüsün 100 tipi varmış sanırım 4 tipi kansere neden oluyor kansere neden olan tipi de siğil yapmıyormuş sanırım nişanlım kansere sebep olamayan tipi taşıyor ama gene de testleri yaptırcam ne gerekiyorsa her şeyi 20 yıl öncr yaşanılan cinsel ilişki sonrası da erkek ömür boyu taşıyıcı olabiliyormuş erkekler için bir zararı yok ama kadınları kansere götürebiliyor ve erkekler eğer bağışıklığı kuvvetli ise bunu fark etmiyormuş bile nişanlım dan sizin söylediklerinize göre ayrıldım yüzüğü verdim yapma etme vallahi haberim yoktu olsa neden yapayım dedi hem ilk sen bana yaklaştın benim aklımda cinsellik yemin ederim yoktu dedi ki doğru söylüyor tedavi olalım maddi manevi yanındayım hemen en kötüsünü düşünme hemen ayrılma bi düşün dedi dinlemedim engelledim whatsapp kaldırdım fotoğrafı acele karar verme ben bu hastalığın bile ilk defa duydum bilsem yapar mıyım dedi ben gene de hayır ben ciddiyim bitti dediğim için sinirlenip o da kaldırmış fotoğrafı onu çok seviyorum ama doğrusu ayrılmak mı bilmiyorum farkında olmadan çok sevdiği insana ömür boyu bir iz bıraktı artık geçen geçti ayrılsam elime ne geçecek onu da bilmiyorum düğün yeri eşyalar her şey hazırdı aileme nasıl söylerim onu da bilmiyorum
Nişanlınızla doktora girmektense neden buraya konu açıyorsunuz herkes bildiği kadar yazmaya çalışıyor profesyonel yardım alınca daha net olur

Yok mu bi çaresi doktor ne diyor?

Nişanlınızla doktora girmektense neden buraya konu açıyorsunuz herkes bildiği kadar yazmaya çalışıyor profesyonel yardım alınca daha net olur
Ben gidiyorum düzenli olarak o da gidecek ben buraya yardım almak için yazdım yaşayanlar ne der diye ama nişanlım dan ayrıldım o da diyor bilmiyorum yemin ederim maddi manevi destek olucam sana ne gerekiyorsa yapalım ama ben onu her yerden engelledim istemeye istemeye ona da söyledim kadınlar kulübünde böyle diyorlar o da dedi ki onların sözüne göre ayrıluyosan ayrıl onlar ilişkimizi ne kadar biliyor

Ağrı falan yapıyor mu acaba yada benim şeyim hiç bir ürünü kabul etmiyorda:deli:Üç kere spral taktırdım üçünde düştü.Rahmim geri atiyor

Ayyyy nasıl bir nimetmiş bu ahanda bende bakıyorum,bende alacağım kendime:KK49:

Yok ağrı falan yapmıyor, aksine regl ağrısı azaldı bende. Doğru yerleştirirsen hissetmiyorsun bile ama yerleştirmeyi öğrenmek biraz zaman alıyor tabi. Hemen pes etmemek lazım.

Ben gidiyorum düzenli olarak o da gidecek ben buraya yardım almak için yazdım yaşayanlar ne der diye ama nişanlım dan ayrıldım o da diyor bilmiyorum yemin ederim maddi manevi destek olucam sana ne gerekiyorsa yapalım ama ben onu her yerden engelledim istemeye istemeye ona da söyledim kadınlar kulübünde böyle diyorlar o da dedi ki onların sözüne göre ayrıluyosan ayrıl onlar ilişkimizi ne kadar biliyor
Düzenli olarak smear aldırın kadın Doğum muayenenizi ihmal etmeyin

sen sevdiğin adamın ardında nasıl durmadın ben de onu anlamadım tedavi olsaydınız ikinizde bence yıpratmışsın ilişkiyi ama telafisini yap

X