- 3 Ocak 2020
- 315
- 792
- 103
- 30
- Konu Sahibi Pocahontas94
Herkese merhabalar. Çok uzun zamandır BDV takip ediyorum çoğu zaman sizlerle ağladım sizlerle güldüm diyebilirim. Kiminiz için büyük kiminiz için küçük artık benim de bir derdim var o yüzden üye oldum. Anlatacak kimsem yok naçizane fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 nişanlım 27 yaşında. 8 aydır birlikteyiz ve 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben hala okuyorum ve çalışıyorum, o da çalışıyor. Maddi anlamda hiçbir desteğimiz yok. Herşeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz. Evimizde çoğu eşyamız yok, ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönem bizim için ama bu konuda hiç birbirimizi üzmedik bazen aç uyuduk ama birbirimize sarıldık. Ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama hep el ele diz dize olduk bizi hiç yıpratmadı. Nişanlım ev işlerinde, mutfakta temizlikte her türlü derdimde hep destek oluyor hiçbir işi tek başıma yapmadım. çok ilgilidir sürekli güzel sözler söyler öper sarılır hep gözümün içine bakar bu konuda hiçbir sıkıntım yok. Ama son zamanlarda cinsellik konusunda çok isteksiz davranıyor. Başlarda seyreklesmeye başladı. Normaldir ikimiz de yoruluyoruz dedim. Ama artık hiçbir şekilde istemediğinden eminim. Ondan beklemeyeyim ben yaklasayim diyorum hemen askim çok yorgunum uyuyalım mi diyor. Sen git yat ben gelirim diyorum ben sana sarılmadan uyuyamam ki diyor. Hem bu kadar ilgili olup hem beni nasıl istemiyor anlamıyorum. Önceden böyle olmadığı için bu değişim beni çok üzmeye başladı. Beni çok sevdiğini biliyorum sürekli sevişmekten kaçmasını anlamıyorum. Gururuma dokunuyor. Daha 3 aydır aynı evdeyiz bu kadar çabuk bikmasi normal mi sizce ? Konuşmayı da denedim. Sürekli olacak diye bir kural mı var bak biz nelerin üstesinden geliyoruz bu mu sorun diyor. Ona da hak veriyorum ama bir zamanlar size dokunduğunda mutluluğunu gözlerinde gördüğünüz adamın artık yatağı sadece uyumak için kullandığını ve bunu normal karşıladığını düşünün. Ben buna çok üzülüyorum. Sizce sadece basit bir dönem mi yoksa bu hep böyle mi sürecek ve kotulesecek mi ?