• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımla ev arkadaşı gibi olduk..

Pocahontas94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
315
792
103
30
Herkese merhabalar. Çok uzun zamandır BDV takip ediyorum çoğu zaman sizlerle ağladım sizlerle güldüm diyebilirim. Kiminiz için büyük kiminiz için küçük artık benim de bir derdim var o yüzden üye oldum. Anlatacak kimsem yok naçizane fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 nişanlım 27 yaşında. 8 aydır birlikteyiz ve 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben hala okuyorum ve çalışıyorum, o da çalışıyor. Maddi anlamda hiçbir desteğimiz yok. Herşeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz. Evimizde çoğu eşyamız yok, ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönem bizim için ama bu konuda hiç birbirimizi üzmedik bazen aç uyuduk ama birbirimize sarıldık. Ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama hep el ele diz dize olduk bizi hiç yıpratmadı. Nişanlım ev işlerinde, mutfakta temizlikte her türlü derdimde hep destek oluyor hiçbir işi tek başıma yapmadım. çok ilgilidir sürekli güzel sözler söyler öper sarılır hep gözümün içine bakar bu konuda hiçbir sıkıntım yok. Ama son zamanlarda cinsellik konusunda çok isteksiz davranıyor. Başlarda seyreklesmeye başladı. Normaldir ikimiz de yoruluyoruz dedim. Ama artık hiçbir şekilde istemediğinden eminim. Ondan beklemeyeyim ben yaklasayim diyorum hemen askim çok yorgunum uyuyalım mi diyor. Sen git yat ben gelirim diyorum ben sana sarılmadan uyuyamam ki diyor. Hem bu kadar ilgili olup hem beni nasıl istemiyor anlamıyorum. Önceden böyle olmadığı için bu değişim beni çok üzmeye başladı. Beni çok sevdiğini biliyorum sürekli sevişmekten kaçmasını anlamıyorum. Gururuma dokunuyor. Daha 3 aydır aynı evdeyiz bu kadar çabuk bikmasi normal mi sizce ? Konuşmayı da denedim. Sürekli olacak diye bir kural mı var bak biz nelerin üstesinden geliyoruz bu mu sorun diyor. Ona da hak veriyorum ama bir zamanlar size dokunduğunda mutluluğunu gözlerinde gördüğünüz adamın artık yatağı sadece uyumak için kullandığını ve bunu normal karşıladığını düşünün. Ben buna çok üzülüyorum. Sizce sadece basit bir dönem mi yoksa bu hep böyle mi sürecek ve kotulesecek mi ?

ama bir zamanlar size dokunduğunda mutluluğunu gözlerinde gördüğünüz adamın artık yatağı sadece uyumak için kullandığını ve bunu normal karşıladığını düşünün. Ben buna çok üzülüyorum

Düsünmemize gerek yok bahsettiginiz şey hemen hemen her evlilikte olan şey zaten ?

Sürekli reddedilmek insanı incitir,hislerinizde haklısınız.Üstelik 3 ay olmuş daha birlikte yaşamaya başlayalı,biraz erken başlamış söylenmeye.
İşi çok mu yorucu ya da kafasına taktığı bir şeyler mi var ? Evlilik stresi biraz korkutuyor olabilir mi ?
Evlilik konusunda benden daha istekli olduğunu düşünüyorum. Hatta eskisinden daha olumlu bakmaya başladı. Birlikte birşeyler basarabildigimizi görmek ona güç veriyormuş. Bir hotelin resepsiyonunda çalışıyor. Fix 8 saat. Ve oturuyor sürekli. Her işin zorluğu var elbette ama taş da taşımıyor ki. Ve daha 27 yaşında anlayamiyorum

Herkese merhabalar. Çok uzun zamandır BDV takip ediyorum çoğu zaman sizlerle ağladım sizlerle güldüm diyebilirim. Kiminiz için büyük kiminiz için küçük artık benim de bir derdim var o yüzden üye oldum. Anlatacak kimsem yok naçizane fikrinizi almak istiyorum. Ben 25 nişanlım 27 yaşında. 8 aydır birlikteyiz ve 3 aydır birlikte yaşıyoruz. Ben hala okuyorum ve çalışıyorum, o da çalışıyor. Maddi anlamda hiçbir desteğimiz yok. Herşeyi sıfırdan kendimiz yapıyoruz. Evimizde çoğu eşyamız yok, ekonomik olarak çok sıkıntılı bir dönem bizim için ama bu konuda hiç birbirimizi üzmedik bazen aç uyuduk ama birbirimize sarıldık. Ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama hep el ele diz dize olduk bizi hiç yıpratmadı. Nişanlım ev işlerinde, mutfakta temizlikte her türlü derdimde hep destek oluyor hiçbir işi tek başıma yapmadım. çok ilgilidir sürekli güzel sözler söyler öper sarılır hep gözümün içine bakar bu konuda hiçbir sıkıntım yok. Ama son zamanlarda cinsellik konusunda çok isteksiz davranıyor. Başlarda seyreklesmeye başladı. Normaldir ikimiz de yoruluyoruz dedim. Ama artık hiçbir şekilde istemediğinden eminim. Ondan beklemeyeyim ben yaklasayim diyorum hemen askim çok yorgunum uyuyalım mi diyor. Sen git yat ben gelirim diyorum ben sana sarılmadan uyuyamam ki diyor. Hem bu kadar ilgili olup hem beni nasıl istemiyor anlamıyorum. Önceden böyle olmadığı için bu değişim beni çok üzmeye başladı. Beni çok sevdiğini biliyorum sürekli sevişmekten kaçmasını anlamıyorum. Gururuma dokunuyor. Daha 3 aydır aynı evdeyiz bu kadar çabuk bikmasi normal mi sizce ? Konuşmayı da denedim. Sürekli olacak diye bir kural mı var bak biz nelerin üstesinden geliyoruz bu mu sorun diyor. Ona da hak veriyorum ama bir zamanlar size dokunduğunda mutluluğunu gözlerinde gördüğünüz adamın artık yatağı sadece uyumak için kullandığını ve bunu normal karşıladığını düşünün. Ben buna çok üzülüyorum. Sizce sadece basit bir dönem mi yoksa bu hep böyle mi sürecek ve kotulesecek mi ?
İlk başta hep istek fazla olur ama isteksizlikte kadını üzer. Belki çok yoruluodur dicem ama bilemedim

Evlilik konusunda benden daha istekli olduğunu düşünüyorum. Hatta eskisinden daha olumlu bakmaya başladı. Birlikte birşeyler basarabildigimizi görmek ona güç veriyormuş. Bir hotelin resepsiyonunda çalışıyor. Fix 8 saat. Ve oturuyor sürekli. Her işin zorluğu var elbette ama taş da taşımıyor ki. Ve daha 27 yaşında anlayamiyorum

Yani aklıma başka gelen bir şey yok.Depresyon desem belli olur zaten,anlarsınız.
Belki cinsel hayatınızı biraz renklendirmeniz gerekiyordur.Yeni şeyler denemeye çalışın.

Stres etkeni var lakin balık baştan kokmuş.
Demek ki evlilikte de böyle olacak.
Belki daha da azalacak.
Zaten evlenince sevgililik gibi tavşanlar misali olmuyor çünkü sevgililikte surekli yanyana değilsin.

Sevgisinin olduğu belli, ama arzulamak sevgiden elbette daha farklı. Seviyor ama arzulamıyor artık sanki. 3 ay da aslında kısa bir süre, isteksizliği de normal değil. Belki de sana söylemekten çekindiği bir durum var cinsellikte kendiyle alakalı. Aklıma ilk bu geldi benim.

Yani aklıma başka gelen bir şey yok.Depresyon desem belli olur zaten,anlarsınız.
Belki cinsel hayatınızı biraz renklendirmeniz gerekiyordur.Yeni şeyler denemeye çalışın.
Sekiz aylık birliktelikte renklendirme çabası erken değil mi. Daha bunun yılları var on yılları var

Sevgisinin olduğu belli, ama arzulamak sevgiden elbette daha farklı. Seviyor ama arzulamıyor artık sanki. 3 ay da aslında kısa bir süre, isteksizliği de normal değil. Belki de sana söylemekten çekindiği bir durum var cinsellikte kendiyle alakalı. Aklıma ilk bu geldi benim.
Seviyor ama artık arzulamiyor. Benim de günlerdir kafamda dönen cümle bu. Sıkıntı diyebileceğimiz çok kısa sürmesi durumu vardı. Hatta takviye edici bir sürü abuk subuk şey almıştı benden gizli kullanırken yakalamıştım ve kullanmazsa çok kısa süreceğini beni mutlu edememekten korktuğunu söylemişti. Ben de bunu aşarsak bunlar olmadan asarız bir daha lütfen kullanma dedim. o günden beri 3 dakikayı göremez olduk sanırım birkaç dakika için kim yorulacak şimdi deyip vurup kafayı yatıyor

Seviyor ama artık arzulamiyor. Benim de günlerdir kafamda dönen cümle bu. Sıkıntı diyebileceğimiz çok kısa sürmesi durumu vardı. Hatta takviye edici bir sürü abuk subuk şey almıştı benden gizli kullanırken yakalamıştım ve kullanmazsa çok kısa süreceğini beni mutlu edememekten korktuğunu söylemişti. Ben de bunu aşarsak bunlar olmadan asarız bir daha lütfen kullanma dedim. o günden beri 3 dakikayı göremez olduk sanırım birkaç dakika için kim yorulacak şimdi deyip vurup kafayı yatıyor

Bende böyle bir şey olduğunu düşünmüştüm. Sebebi bariz belli oldu, emin ol seninle alakası yok bu durumun. Erkekler bu durumları aşırı içselleştiriyorlar içlerinde, kendilerine güvenlerini tamamen kaybediyorlar. Çünkü özellikle kısa sürmesi onlara göre erkeklere yakışmayacak bir şey,bir eksiklik.. Ki asla öyle değil, herkes bunları yaşayabilir. Arzulamıyor falan değil sadece o hazzı yaşatamayacağını bildiği için kaçıyor. Ve eminim içi içini yiyor ve bu konu hep aklında. Karşına alıp güzelce açık açık konuşmalısın bence, bu konuda aranız daha da açılmadan..Sonra beraber bu sorunu aşarsınız.

Fiziksel çekim ve ruhsal çekim çok ayrı kavramlar, sevmek, sevgi ayrı.. istemek, arzulamak bedenin titremesi çok ayrı. İnsanoğlu ne kadar yorulursa yorulsun günün yorgunluğunu, yoğunluğunu, stresini seks ile atmak ister, sağlık neticede.
Mesele stres kaygı bozukluğu, depresyon gibi durumlar yaşıyor ve size belli etmiyorsa psikolojik olarak libido haz yitimi yaşar.

Şahsi fikrime bakacak olursanız bir süre daha gözlemleyin kendisini lütfen. Biraz nişanlınızı etkilemek için bir şeyler yapın. Davetkâr davranışlar, cezbedici hareketler, şehvetli cinselliğe davet eden uyarılar yapabilirsiniz. Bunlar çok etkili. Bakışlar, konuşma, ses tonu evin içinde giydiğiniz kıyafetler çağrışım istek uyandırır. Fakat bunları yapıp hiçbir düzelme olmazsa ilişkinizi tekrar gözden geçirin.

Anlattığınızdan çıkardığım sonuç, sizi sevdiği ama içindeki büyük bir sıkıntıdan dolayı, sevişmeyi bile düşünemeyecek hale geldiği. Yoksa elbette normal değil bu kaçışlar. Eşimle evlenmeden önce 4 yıla yakın birlikte yaşadık, böyle bir şey olmadı. Bence sorun her neyse çözebileceğiniz durumdasınız. Zira her şey çok yeni, kemikleşmiş sıkıntıları olamaz. O zaman açık açık konuşup, endişelerinizi, onda gözlemlediğiniz değişimleri, onu merak ettiğinizi, üzüntülerinizi anlatın. Zaten adam aslında alakalı, ince bir adam gibi duruyor. Sizin desteğinizi hissedince sökülür diye düşünüyorum. Maddi sıkıntıları mı kafasına takıyor, belki birlikte yaşamak ağır gelmiş olabilir, ilişkiniz daha çok yeniymiş ya da gelecek kaygıları vardır belki... Konuşmaktan başka çareniz yok.

Sizin bu saydıklarınızı ben yapıyorum eşime bazen gerçekten içinden gelmeyince olmuyor bazen zorlamayın bence üzerine gidip bunaltmayın

Evlilik gibi olmuş galiba. Şu da var ki evde yazın dekolte, gecelik oturunca sevişme isteği artıyor ama şimdi pijama, hırka kat kat giyiyorsanız belki istek duymuyordur. Enerji veren gıdalar tüketmiyor olabilirsiniz. 8 ay çok taze bir ilişki. Bütün sır kaçtı adamın da arzusu öldüyse ciddi sıkıntı.

Bence de neden bu. Hatta konunuzu da güncellerseniz insanlar bu duruma göre yorum yapar ve ne yapacağınıza daha doğru karar verirsiniz.

Büyük ihtimalle nisanlinizin bu konuda gururu çok kırılıyor. Sizi memnun edemediğini düşünüyor ve en kolay yolu da kaçmak olarak seçiyor. Bu süreyi uzatmanın yollarını vs araştırmak lazım. Gerekirse destek almak vs.

Bu kadar guzel kalbi olan guzelliklerle dolu bi adam muhtemelen gecici bi isteksizlik yasiyor diye suclanmamali. Isteksizligin bin turlu sebebi olabilir. Maddi sorunlar diyorsunuz, bu dahi etkili olabilir isteksizliginde.

Back
X