Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

2.bebeğinmi canım.. Allahım hayırlı evlatlar versin inş..

Evet tamamen yaşadıklarımı unutmam mümkün görünmüyor zaten ama bi an önce kabuk tutsun istyrm...

evt canım ikinci inş
sadece sana örnek vermek istedim bebegim dogdu zaman tam 1yıl yaşadıklarımı üzerimde atamadım
şimdi o acıları yaşamayacagım ,müsade etmicem
ama insan yaşadıklarını unutamıyo,anlatmak istiyo
bak sana bir olay anlatayım yeni yaşanan bi olay cevremden
yeni nişanlılı gelini kayınvalide ,elti ,çarşıy götürür geline bir şeyler alalım diye
kıza ayakkabı bakarlar derki budeyilde şu daha güzel o hoşuma gitti der neyse alıp eve gelirler
1 saat sonra elti,kv,görünce kız evine gelir
vay sen bizim istedigimizi deyilde kendi istedigin ayakkabıyı nasıl alırsın diye
''''gelin hepsi bir güzel bir dayak atarlar'''
kız ellerinden annesini yardımıyla zor kurtulur
şimdi yzükler atıldı
dava açıldı ,yüklü bir miktarda ama kız halen şokda tatile falan götürüyo ailesi kafası dagılsın diye
bak neler var işte şu dünyada allah ilerle karşılaştırsın

Arkadasım hala nasıl içim yanıo dıebılıosun ? sen dua et kı Allahın sevgılı kuluymusun bu nasıl bır adam ya iğrenççççç
bı kere bu adam seni hiç sevmemiş kusura bakma . hem saygısız hem utanmaz annene sana davranısları aman Allahım .
canım benim yoluna bak sen en ıyılerıne layıksın

Aman Allahım neler varya Allah yardımcımız olsun iyi insanlar çıkarsın karşımıza..
senden kendi sağlığına dikkat et canım...

Hala daha iyi olurmuydu diye düşünüyormusunuz?Söyleyeceklerini söylemiş,kabul görmeyine şakaydı demiş.Bence yeteri kadar şaka yapmış.Bide ayrıldıkdan sonra ne yaptı,gayret gösterdimi?

Hala daha iyi olurmuydu diye düşünüyormusunuz?Söyleyeceklerini söylemiş,kabul görmeyine şakaydı demiş.Bence yeteri kadar şaka yapmış.Bide ayrıldıkdan sonra ne yaptı,gayret gösterdimi?

evet ayrıldıktan sonra tektaşı falan aldı... daha geçen hafta 11 sayfa mektup yazmış yollamış... düğün tarihi geciktiği için stresten öyle davrandım herşeye kötü yönünden bakma eşekliklerimi affet iyi günlerimizi düşün bi şans daha ver herşey çok güzel olacak.... dio sürekli..

benim kocam annem odaya girdiğinde yerinden bile kalkar kaldı ki anneme böyle lakayit olucak kıymet bilmiycek aaaa valla canım üzülme hakkında hayırlısı olmuş bile.Üzülmene değicek biri değil hele senin üzerine giyeceğin gelinliğe onun bunun yorum yapmasıda ayrı bi tartışma konusu bunu sen giyicen kmseyi ilgilendirmez.İçin acımasın hiç boşuna uzun süre kmseyide düşünme beklemede kal kapat kalbini erkeklere zamanı gelincede çok ii karar ver üzülme tkrar diorum soyu bozuk bunun bence kal geldi okurken bana !!!

gelinliği kuzeni var gelinlikçi ordan alacakmış uyguna alırmışız söylediği yerde 5 saat uzaklıkta... ben ordan istemem deyincede hemen küfürlü konuştu şimdide ben hatırlatınca eşekliğime ver dio...

sen burda kendini boşa üzüyosun bak yaz hava ne güzel kurtulduğuna şükret ya evlenince yürümeseydi.Hayattan zevk almaya çalış sie et gitsin o da kendne bi köle bulsun

sen burda kendini boşa üzüyosun bak yaz hava ne güzel kurtulduğuna şükret ya evlenince yürümeseydi.Hayattan zevk almaya çalış sie et gitsin o da kendne bi köle bulsun
doğru söylüosun o kendine eş değil köle arıoo.. ben bile bu kadar sabırlı bi insanken 6 ay dayandıysam başkasını düşünemyrm...

seni ikna etmek için bir sürü bahaneler bulurlar,yok şu yüzden yok bu yüzdenn..saçma

Bu durumda ben de çok tecrübeliyim asla değişmez hele bir erkek asla,onun taktiği seninle evlenene kadar kendini zorlamak,sonrada en ufak bir açığında burnundan gelir.

Hni hep diyosun ya acaba düzelirmiydi sabretsemiydim diye,birazda şunu düşün ; oldu ya barışırsam ve yine eskisi gibi olursa nasıl bir pişmanlık yaşarım? bunu sor kendine.inan öbüründen daha ağır ben şuan bunu yaşıyorum keşke inanmasaydım keşke barışmasaydım .Asla değişmiyorlar.

özsencmm bayadır görüşemyrzz senin son durumlar nasıl...

annenize cok sexy olmuşsun mu dedi?kafamdan kaynar sular dokuldu.herşey bir kenara bu kafama cok takıldı.

annenize cok sexy olmuşsun mu dedi?kafamdan kaynar sular dokuldu.herşey bir kenara bu kafama cok takıldı.

aynen canım....
hastanede annem yanımda kalıodu leoparlı bi bluz giymişti çok sexsy olmuşun dedi ben sonradn kızıncada ne var bunda güzel olmuşun demek istedim diyo

siz mühendissiniz.yani önünüz acık kariyeriniz de yukselip bir yerlere gelebilirsinız.eski nişanlınız olmadık ortamlar da boyle sakalar yaparsa o zaman ne olacak?su yuzden soyluyorum bizim bir tanıdıgımız kaymakamdı eşinin yuzunden valı olamadı olmaktan cekındı diyelim cunku eşi nerde ne konusulacagını bilmeyen bir ınsandı ısı geregı hep protokol...adamcagız kaldı oyle tasralarda emeklı oldu gıttı karıyeri mahvoldu yanı.

anneciğim teyzeciğim veya kayınvalıdecıgım artık ne diyorsa... cok guzel olmussun demek baska sexy olmussun demek baska lakayıt bir insan o zaman.ben bir anne olsam zoruma gider o yuzden soyluyorum.ama yasanan guzel seyler bu olanların hep onune geciyor maalesef.akıl mantık devreden cıkıyor.kalp ozluyor..sıkıntı veriyor.ne deseniz haklısınız özlemekte de geri donmek ıstemekte de...ama sizi cok kırmıs cok.

aynen öyle canım herne kadar öne geçsede dur demeyi bilmyrm şimdilik kalbime....

Merhabalar,
Öncelikle canım arkadaşım sen ayrılmakla o kadar ama o kadar doğru mantıklı ve güzel bir karar almışsın ki bunu öyle bir hissettim ki anlatamam! Tabi kim isterdi ki o sünepe adam senin nişanlın olsun da ayrılık olsun... Hatta o seni sevgili arkadaş olarak bile haketmemiş...
Elbet kolay değil, şimdi sen onun sana yaptıklarından çok güzel geçen anılarınız aklınıza daha çok gelir. Ama kendini toplamaya çalışmalısın gerçektende en mantıklısı buymuşş. Ve düzelirmi falan filan olurmu gibi şeylerde gelmesin eğer olacaksada böyle bir şeyi istemeyin. g*ötü çok kalkmış o adamın boşver salla gitsin.... Kuş beyinleriyle kendilerini bi halt sanarlar. Hepsi ş*erefsiz

canım benzer yollardan bnde gectim,bu kadar değildi gercı senınkı baya odun öküz tarzı bseymş yazdıklarının hepsını okumadan bunu dyorum valla hayat oyle birini çıkartyor kı karşına ya ıyıkı bitrmişim ne salakmışım dyrsn ben neden katlanmışım ki dyrsn salla kuzu ya işin var gücün var o da dünaynın merkezi değil sana deger verene zaten senın bişey demen gerek miyr o yapıyor sen demeden,sakın baskası için tavizde bulunma,onun nıyetı senin cüzdanın bu bu kadar basit..şekerim bnce kutla bunu....

arkadaşım yorumun için teşekür edyrm..
söylediğin gibi sanki bunları yapan o değilmiş gibi hala yokk evlilik stresi yok hata yaptım bi daha yapmam gibi şeylerine inanyrm bazen ama sonra silkelyrm kendimi..
sana değer vermeyene sen hiç verme diyrmm.

sendemi ayrılmıştın nişandan cnm...
umarım karşına daha ii biri çıkmıştır..
ne yalan söyleyim bende beklyrm o kişiyi hem onu unuttrsnn hemde güvenebileceğim biri olsun diyrmm..
çok sağol yorumun için arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…