- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 337
-
- Konu Sahibi omrumu_yedi
yuh diyorum başkada bişi demiyorummm!!!! konunu tesadüfen gördüm merakla sonuna kadar okudum 60 küsür sayfayı naptın nettin sonunda diye ama iyi ki barıştık felan yazmadın çok kızardm.yahu bu ne biçim bi adammış ya böyle yaptıkları ayıp çok ayıp.sen de sadaka felan ver bence canım erken kurtulmuşsun.hiçde bakma öyle arkana düzelmezdi bence !! allahın sevgilikuluymuşun da yüzünü erken göstermiş.hiç üzülme unutmaya bak iyi değil kötü yönlerini hatırla. kursa gidiyorum demişsin orda yada işyerinde vardır az da olsa tanıdğın huyunu suyunu bildiğin insanlar. seç birini bak artık yoluna mutlu ol hep o da pişmanlıklarıyla sana yaptıklarıyla çürüsün pislik!!
canm benm en ıysını yapmıssın bende kamuda öğretmenım aynı seylerı bende yasamsıtım ınsanlar bıze banka gozuyle bakıyor galıba bosver bız elımızı sallasak ellısı ve ayrıldım su an gayette mutluyum benı gercekten seven eskı sevgılımle bırlıkteyım ınsallahta seneye evlenecegz darısı basına
Bana özel mesaj atmışsın ama ne yazık ki forumda 100 adet mesajım olmadığı için sana geri özel mesaj atamıyorum... Yorumumu yazmıştım ama gönderemedim, istersen buraya kopyalarım yazdığım şeyi.
Uzun uzadiya anlatmissin, belli ki karsindaki insana gereginden fazla deger vermissin.
Ilk olarak evlilik karari alacagin insan en azindan seni sen oldugun icin ve seni karsiliksiz olarak sevdigi icin evlenecegin insan olmali.
Ben sonuna kadar okuyamadan cevabi yaziyorum, cunku konu basindan daha anladigim kadariyla yanlis bir karar olmus seninkisi.
Biz bayanlar duygusal ve karsimizdaki insani degistirebilme yetenegimiz varmis gibi davraniyoruz.
Ilk baslarda hersey guzel ve tos pembe geliyor hayat. Ama vakit gectikten ve sular durulduktan asil sorunlar su yuzune cikmaya basladiktan sonra aklimiz basimiza geliyor. Nisanlindan ayrilman tam isabetli bir karar olmus.
Ilk olarak senin ne kadar para biriktirip biriktirmedigin nisanli olsaniz dahi onu ilgilendiren bir durum degil.
Sen elbetteki evlilik surecinde uzerine dusen seyleri yapacaksindir ailenin de destegi ile.
Kendini de ona gore ayarlayacaksindir.
Diger bir konu da bir tek tas yuzuk istenmemeli, daha dogrusu istenme durumuna getirilmemeli, bunu onun sana nezaketen ve seni mutlu etmek icin almasi gerekirdi.
Senin dillendirmis olman yanlis degil ama onun vermis oldugu cevap beni cok rahatsiz etti.
Sen ona karsi bu kadar dusunceli ve sevgi dolu davranmisken, onun senin bir dogum gununu bile dusunmemesi beni rahatsiz etti dogrusu.
Sahsi kararim, senin icinin yanmasini gerektirecek bir durum yok, onun ici yansin...
Verilmis sadakan varmis, simdiden boyle davranan bir insan, ilerde neler yapabilirdi onlari dusun bence, ve ona gore kendini bu durumda ne kadar sanslisin tart!
Allah yardimcin olsun...
bence kurtulduğun için annenle bir mevlüt okutturun derim...çok yerinde bir karar almışsın tebrik ederim..eminim için yanıyo ..ama geçici emin olmalısın
ilerde ohhh çok şükürler olsun rabbim sana diye ağlayarak dua edeceksinn...Allah tez zamanda gönlünü buna razı etsin inşallah
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim.. şimdilerde çok daha iyiyim şükür sayenizde..
arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun...
hepiniz çok ilgili davrandınız ve sayenizde buhranlı geçirdiğim günleri atlattım...
dönüp baktığımda nerdeyse 1 yıl olcak ayrılalı çünki 2012 ocak ayının sonlarında ayrılmıştım..
ama şimdii yeni bi sevgilimm varr Allah kısmet ederse ciddi düşünyrz.. ve iyiki ayrılmışım o çocuktan diyorum
hepinize çook ama çook teşekürler.. Allahım hiçbirinize sıkıntı yaşatmasın..