-
- Konu Sahibi omrumu_yedi
hak hukuk bunları boşver bence. rahmetli dedem söylerdi kabak razı olsada kökü razı olmaz diye. sen razı olsanda Hakk razı olmaz zaten. ben her zaman verilmiş sadakam varmış diyorum ve 8 yılımı çöpe attığım için pişman değilim. insan sevdiği için birşeyleri hep gözardı ediyor malesef. bu yapılmaması lazım çünkü sevgi biryerde bitiyor. bence ilişkilerde en önemli şey saygı. sen hep verici olupta ondan birşey göremezsen bence buda saygısızlık. inan bana düşünceli erkek çok çok önemli. tabi bunları kaybetme korkusuyla yapmaması lazım. onuda anlamak sanırım biraz zor. biz şanslıyızki nişanda anlaşıldı. evlenmiş olabilirdik o insanlarla. ve bir hatamız daha bu bayanların çoğunda vardır eminim. biz erkekleri getirip hayatımızın merkezine oturtuyoruz. değer görmememizin ve bittiği zaman bocalamamızın nedeni bu aslında. ben evliliğimdede yaşıyorum bunu. aslında en doğrusu hayatının merkezi değil sadece bir parçası yapmak. yani herzaman onlardan ayrıda bir çevren bir hayatın olması..
tam 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti ve burdan bana kalan yollları ayırmakmış, şimdi belki evlenmiş belkide düğün arefesinde olacaktım... ama olmadı..
dün gece eski nişanlım mesaj atmış ben seni unutamyrm çok sevyrmm yemin edyrm kimseyle evlenmycm.....ilk günki gibi acı çekyrmm... benim seni sevdiğim gibi kimse sevemez...
dedim senin yaptıklarını hangi seven adam yapar.. sen bana hiç değer önem vermedinki...
bide şunu söyledim beddua etmyrm sana ama benden sonra nişanlanacağın kıza tektaş aldığında,gelinlik için ona küfür etmediğinde, bana değer görmediğin hiçbişeyi ona değer gördüğünde beddualarım seni bulsun dedim...
içim yanıo ben seni hiç unutamyrm ben tek derdim düğün tarihinin gecikmesiydi o yüzden böyle davrandm dio.. böyle bi açıklama olabilirmi kızlar yaaa ??????????
önceden bu konuya cevap verdim mi hatırlamıorum ama siteye girdiğim de ara ara okuyorum ve görüyorum ki hala aklını karıştırması izin veriyorsun...büyük hata!
artık her şeyi geri de bırakman lazım..tamamiyle...telefonunu da değiştirmelisin bence...yoksa yine zarar gören sadece sen olucaksın! insan biraz kendi kıymetini bilmeli...şu kadar şeyden sonra aptallık yapmamak lazım!
Haklısın arkadaşım.. hala kafamı ya onun ya kendimin karıştırmasına izin veryrm bi an önce geçsin istyrm ama zorlanyrm...
sanırım daha önce konuya yorum yazmamıştın...
şu kaydar şeyden sonra dediğine göre sende diğer arkadaşlarla aynı düşünüosun.....
aslında doğru tektir benimde artık kendime acı çektirmemem gerekio..
şu kadar şeyden sonra derken nişanlının yaptıklarını kastetmiştim...ki diğer arkadaşların yazdıklarına gelince kesinlikle doğru söylüyolar...bu kadar kişi tek şeyi söylüyo...bunun üzerine konuşmaya gerek bile yok...artık tamamiyle silmen lazım onu..bi kere iletişimi kesinlikle kes...sana ne şekilde olursa olsun ulaşmasına izin verme...kendinle ilgilide ne bilim bir aktivite olabilir ,ilgi alanına göre bir kurs olabilir böyle şeylere yönel...boş kalıpta şöyle olsa olur muydu böyle olsa olur muydu diye düşünme...inan gerek yok..
biz burdan ne yazarsak yazalım,ne dersek diyelim bir şey değişmicek..her şey sende bitiyo..bence artık bir çekidüzen ver hayatına...
aslında herşeyin farkındayım ama içimdeki sesi susturamyrm hep onunla yaşadığım olayları konuşmak istyrm..bu niye bende bilmyrm... psikolojimmi bozuldu acaba diyrm kendime...
gidyrm arkadaşım iletişim kusrun agittim bitirdim şimdi kpss ye giryrmm ama mutlaka onu bi yere sıkıştırmayı başaryrm...
çok mu sevdim,çokmu değer verdimde atması zor oluyo acaba ...
Canım okudum yaşadıklarını, diyecek bişey bulamadım okuduklarım karşısında, bu adamdan kurtulduguna şükretmelisin,
bir tane bilezik takabilirlerdi,ya da dediğin gibi '' kendisi düşünerek'' bir tek taş en azından alabilirdi tabii çok haklısın ama bunu dahi düşünemeyen bir insandan bahsediyoruz
o yuzden dediğim gibi hiç bi kuşku bırakma içinde,allah sana çok fazla göstermiş yine olamayacağınızın işaretlerini,
ki evlenince çok daha farklı olabilirdi çok daha kötü şeyler yaşayabilirdin adam garip garip şeylerden bahsediyormuş: şiddet vs.
yani insanın aklına gelmez böyle şeyler ki saçma sapan şaka dediği konuşmalara girmiş, en ufak bir deodorant bile almadı diyorsun
gitme desen bile koşa koşa bir zeytin almaya gitmezmi insan sevdiği için, gerçekten çok ayıp yazıklar olsun,ama kendi kardeşi dışarı çıkmış diye sana bağırabiliyor,
gördüğün gibi söz konusu kendi ailesi kardeşi olunca çocuk üşüyecek diye tedirgin olabiliyor.
Ailesiyle henüz çok bir sorun yaşanmamış sanırım daha çok evlenince iyice sorunlar artıyor çünkü ki zaten senin problemin ailesinden çok
bu insanla olacaktı eminim.O yuzden hiç en ufak bir şüphe dahi koyma yüreğine, allaha şükretmelisin ki ufak ufak göstermiş nasıl bir insan oldugunu.
Allah seni korumuş kollamış ki bozabilmişsin nişanı, o yuzden şükret bence haline.
Duygusallıklar olacaktır tabi ayrılınca ama buna izin verme bunlar sadece gelip geçicidir, o adamla görüşmeyi kesinlikle kes canım, sana tek tavsiyem bu olur,
görüştükçe aklına girmeye çalışacaktır ama o aynı insan değişmez, duygusallığına kendini kaptırma.Ve o adamın sözlerine inanma, herkes konuşur ama önemli olan icraattır.
tam 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti ve burdan bana kalan yollları ayırmakmış, şimdi belki evlenmiş belkide düğün arefesinde olacaktım... ama olmadı..
dün gece eski nişanlım mesaj atmış ben seni unutamyrm çok sevyrmm yemin edyrm kimseyle evlenmycm.....ilk günki gibi acı çekyrmm... benim seni sevdiğim gibi kimse sevemez...
dedim senin yaptıklarını hangi seven adam yapar.. sen bana hiç değer önem vermedinki...
bide şunu söyledim beddua etmyrm sana ama benden sonra nişanlanacağın kıza tektaş aldığında,gelinlik için ona küfür etmediğinde, bana değer görmediğin hiçbişeyi ona değer gördüğünde beddualarım seni bulsun dedim...
içim yanıo ben seni hiç unutamyrm ben tek derdim düğün tarihinin gecikmesiydi o yüzden böyle davrandm dio.. böyle bi açıklama olabilirmi kızlar yaaa ??????????
bırak allahın aşkına bir insan 7 si ne ise 70 şi de odur derler..bence artık geriye değil ileriye bakman lazım..bırak sana gerçekten değer veren biri çıkacaktır birgün..olmadı hep beraber yaşlanırız kızzz burda
12 yıldan sonra bekar kaldım ..şimdi arkama baktığımdaaa herşeyin koca bir yalan olduğu ve aynı hatalara düşme diye söylüyorum..sana değer vermiyorsaaa bırak gitsin inan ki değmez canını sıkmayaaa
biran eski kocam aklıma geldi aman tanrım nasılda katlanmışım..safım ya ben safffff mükafatım ise oğlumla hastanede yatarken terk edilmek oldu..
böylelerini adam yerine koyuyoruz ya hay bizim kafamızaaaa
sağlığın ve huzurun yerinde olsun yeter
tecrübe konuşuyor kuzummmm her kes senin iyiliğin için çaba gösteriyor evet terkedilmekkk hemde nasıl neyse bunlar çok derin konular ama dediğim gibii neler olmuyor ki hayattaa şimdi isee işim iii ben iiiyim mutluyum benim kide mesajlar atıyorduuu seviyorum ölüyorum pişmanımm yemezler ama çünki ben o sayfayı zaten bikaç kez okudum hep aynı değişen bişey yok
yaa canım içind ona karşı bişey varsa bilemem ama dikkat et konumun güzel sen güzelsin baktıki senden daha iisini bulamıyacakkk hemenn takdik değiştirir..herşeyi yapmaya ,almaya,gönlünü kazanmaya çalışır ama eşek aynıdır sadece izlediği yol farklıdırbüyüklerinin sözünü dinleee sakın yalnışlık yapmaaa