Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

çok haklısın ne diyeyim ki... bundan sonrası hayırlı olur bizim için inşallah...

tam 1 yıl acısıyla tatlısıyla geçti gitti ve burdan bana kalan yollları ayırmakmış, şimdi belki evlenmiş belkide düğün arefesinde olacaktım... ama olmadı..
dün gece eski nişanlım mesaj atmış ben seni unutamyrm çok sevyrmm yemin edyrm kimseyle evlenmycm.....ilk günki gibi acı çekyrmm... benim seni sevdiğim gibi kimse sevemez...
dedim senin yaptıklarını hangi seven adam yapar.. sen bana hiç değer önem vermedinki...

bide şunu söyledim beddua etmyrm sana ama benden sonra nişanlanacağın kıza tektaş aldığında,gelinlik için ona küfür etmediğinde, bana değer görmediğin hiçbişeyi ona değer gördüğünde beddualarım seni bulsun dedim...

içim yanıo ben seni hiç unutamyrm ben tek derdim düğün tarihinin gecikmesiydi o yüzden böyle davrandm dio.. böyle bi açıklama olabilirmi kızlar yaaa ??????????

önceden bu konuya cevap verdim mi hatırlamıorum ama siteye girdiğim de ara ara okuyorum ve görüyorum ki hala aklını karıştırması izin veriyorsun...büyük hata!
artık her şeyi geri de bırakman lazım..tamamiyle...telefonunu da değiştirmelisin bence...yoksa yine zarar gören sadece sen olucaksın! insan biraz kendi kıymetini bilmeli...şu kadar şeyden sonra aptallık yapmamak lazım!

Haklısın arkadaşım.. hala kafamı ya onun ya kendimin karıştırmasına izin veryrm bi an önce geçsin istyrm ama zorlanyrm...

sanırım daha önce konuya yorum yazmamıştın...

şu kaydar şeyden sonra dediğine göre sende diğer arkadaşlarla aynı düşünüosun.....

aslında doğru tektir benimde artık kendime acı çektirmemem gerekio..

şu kadar şeyden sonra derken nişanlının yaptıklarını kastetmiştim...ki diğer arkadaşların yazdıklarına gelince kesinlikle doğru söylüyolar...bu kadar kişi tek şeyi söylüyo...bunun üzerine konuşmaya gerek bile yok...artık tamamiyle silmen lazım onu..bi kere iletişimi kesinlikle kes...sana ne şekilde olursa olsun ulaşmasına izin verme...kendinle ilgilide ne bilim bir aktivite olabilir ,ilgi alanına göre bir kurs olabilir böyle şeylere yönel...boş kalıpta şöyle olsa olur muydu böyle olsa olur muydu diye düşünme...inan gerek yok..
biz burdan ne yazarsak yazalım,ne dersek diyelim bir şey değişmicek..her şey sende bitiyo..bence artık bir çekidüzen ver hayatına...

aslında herşeyin farkındayım ama içimdeki sesi susturamyrm hep onunla yaşadığım olayları konuşmak istyrm..bu niye bende bilmyrm... psikolojimmi bozuldu acaba diyrm kendime...

gidyrm arkadaşım iletişim kusrun agittim bitirdim şimdi kpss ye giryrmm ama mutlaka onu bi yere sıkıştırmayı başaryrm...

çok mu sevdim,çokmu değer verdimde atması zor oluyo acaba ...

çok sevip sevmediğinin bir önemi yok artık..dediğim gibi düşünme artık bunları...tüm bunlar seni yerinde saydırmaktan başka bir şey yapmaz...

Canım okudum yaşadıklarını, diyecek bişey bulamadım okuduklarım karşısında, bu adamdan kurtulduguna şükretmelisin,
bir tane bilezik takabilirlerdi,ya da dediğin gibi '' kendisi düşünerek'' bir tek taş en azından alabilirdi tabii çok haklısın ama bunu dahi düşünemeyen bir insandan bahsediyoruz
o yuzden dediğim gibi hiç bi kuşku bırakma içinde,allah sana çok fazla göstermiş yine olamayacağınızın işaretlerini,
ki evlenince çok daha farklı olabilirdi çok daha kötü şeyler yaşayabilirdin adam garip garip şeylerden bahsediyormuş: şiddet vs.
yani insanın aklına gelmez böyle şeyler ki saçma sapan şaka dediği konuşmalara girmiş, en ufak bir deodorant bile almadı diyorsun
gitme desen bile koşa koşa bir zeytin almaya gitmezmi insan sevdiği için, gerçekten çok ayıp yazıklar olsun,ama kendi kardeşi dışarı çıkmış diye sana bağırabiliyor,
gördüğün gibi söz konusu kendi ailesi kardeşi olunca çocuk üşüyecek diye tedirgin olabiliyor.

Ailesiyle henüz çok bir sorun yaşanmamış sanırım daha çok evlenince iyice sorunlar artıyor çünkü ki zaten senin problemin ailesinden çok
bu insanla olacaktı eminim.O yuzden hiç en ufak bir şüphe dahi koyma yüreğine, allaha şükretmelisin ki ufak ufak göstermiş nasıl bir insan oldugunu.
Allah seni korumuş kollamış ki bozabilmişsin nişanı, o yuzden şükret bence haline.
Duygusallıklar olacaktır tabi ayrılınca ama buna izin verme bunlar sadece gelip geçicidir, o adamla görüşmeyi kesinlikle kes canım, sana tek tavsiyem bu olur,
görüştükçe aklına girmeye çalışacaktır ama o aynı insan değişmez, duygusallığına kendini kaptırma.Ve o adamın sözlerine inanma, herkes konuşur ama önemli olan icraattır.

öncelikle teşekür ederim arkadaşım beni kırmadığın için...
tektaş almayı kendi düşünemediği gibi istediğimde sen düğün için para biriktirmiyosun ve tektaşı haketmiosun dedi...
hala şaka yaptım ben o sözlerle diomuşş..kadrolu mühendissin ne olursan ol seninle evlenirim,yok evlendikten sonra boşanırsak nafaka açrım,sağır kızı bana verdiniz,ameliyata girmeden senin adına kredi çekseydik tüm bunlar şakaymış... gelinlik için küfür etmesi buda eşeklikmiş...
ben hastandeyken suyumu sütümü almış am adeodorantı unutmuş..hayır unutmadı yanında kızkardeşim varmış ablam bundan kullanıo deyince boşver onun yarısı boş çıkıo demiş..

ailesiyle farklı şehirleydeydik zaten sorun yaşayacak kadar görüşmedik sorunda yaşamazdık babası falan anlıodu beni bide ben büyüklerimi kırmam üzmem öyle bi yapım yoktur o yyüzden sorun yaşamayacağımı düşünyrdm..
dediğin gibi konuşulur ama önemli olan icraatt.. şimdi neler dioo ben senin için herşeyi yaparım...sen ne istiosan öyle olsun herşey...ben sensiz yaşayamam.. bunları söyleyen adam nişanlıyken yüzüğü çıkarırsan 1 ay içinde başkasıyla evlenirim diyen adam bana...
çok doluyumm zaman geçsede içimden çıkmıoo içimden tamammen atacağım günü iple çekiyrm.....

kesinlikle anneni dinle derim..bırak demekki hayırlısı buymuş hakkında..böyle bir kişilikle ömür geçermi sanıyorsun lütfen mantıklı düşün ve adım at..
son pişmanlık fayda etmez derler..

bırak allahın aşkına bir insan 7 si ne ise 70 şi de odur derler..bence artık geriye değil ileriye bakman lazım..bırak sana gerçekten değer veren biri çıkacaktır birgün..olmadı hep beraber yaşlanırız kızzz burda

neden olmasın mutsuz bir evliliktense bekar yaşamayı tercih ederim... sendemi bekarsın

12 yıldan sonra bekar kaldım ..şimdi arkama baktığımdaaa herşeyin koca bir yalan olduğu ve aynı hatalara düşme diye söylüyorum..sana değer vermiyorsaaa bırak gitsin inan ki değmez canını sıkmayaaa

hakkımızda herşeyin hayırlısı....

umarım şimdi hayatın iyidir keyfin yerindedir...........

ben zaten şunu söyledim kendime nişanlılık günlerimde değer vermiosa bunun ilerisi nasıl olcak.........

ama şimdi görsen ne mektuplar ne mesajlar ölyrm bityrm dioo ama konumun tamamını okuduysan yaptığı harekketler söylediği çirkin sözler peki o kadar seviodunda niye yaptın dimi ama..

kafam bulanıklaşıo bazen ama dua edyrmm ve kararımda sabit kalmaya çalşyrm

biran eski kocam aklıma geldi aman tanrım nasılda katlanmışım..safım ya ben safffff mükafatım ise oğlumla hastanede yatarken terk edilmek oldu..
böylelerini adam yerine koyuyoruz ya hay bizim kafamızaaaa
sağlığın ve huzurun yerinde olsun yeter

hastanede yatarken demek.. böylelerini allaha havale edyrmm...

sen katlan katlan sonunda bıraksın gitsin...
bi arkadaş yazmıştı bana sen şimdi bu adama katlanır her yaptığını çekersin gün gelir seni terkeder gider diye dedim o kadrada değil ama oluyomuş işte....

tecrübe konuşuyor kuzummmm her kes senin iyiliğin için çaba gösteriyor evet terkedilmekkk hemde nasıl neyse bunlar çok derin konular ama dediğim gibii neler olmuyor ki hayattaa şimdi isee işim iii ben iiiyim mutluyum benim kide mesajlar atıyorduuu seviyorum ölüyorum pişmanımm yemezler ama çünki ben o sayfayı zaten bikaç kez okudum hep aynı değişen bişey yok
yaa canım içind ona karşı bişey varsa bilemem ama dikkat et konumun güzel sen güzelsin baktıki senden daha iisini bulamıyacakkk hemenn takdik değiştirir..herşeyi yapmaya ,almaya,gönlünü kazanmaya çalışır ama eşek aynıdır sadece izlediği yol farklıdır büyüklerinin sözünü dinleee sakın yalnışlık yapmaaa

malesef herşeye rağmen özlediğim anlar oluo... acab adüzelirmiydi dediğim anlar oluo... 6 ay sabrettim bi raz daha beklesemeydm dediğim zamanlar oluo...

ama annem o seni değil maaşını düşünüo dioo onun hesapları boşa çıktığı için bu kadar üstüne düşüo dio..annemde benimle yaşadı olayları oda tanıdı onu bi anne kızının mutluluğuna engel olmak istermi dio apaçık ortada çocuğun değer vermediği dio..

bende ona madem seviodun madem bensizlik sana bu kadar koyacaktı neden beraberken farklı davrandın diyrm...benim eşekliğim onlar özür dilerim ii anlarımızı düşün elele yyürüdüğümüzü düşün falan dio..

en sonda düğün tarihi uzadığı için stresten yapmış bunları bunu söyledi...
bende ona hayatta sters hiç bitmeyecek herzaman böyle yapacaksın o zaman dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…