Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

merhaba sıkıntınızı çok uzunca anlatmışsınız ama hepsini okudum. ben de 9 aylık evliyim. yazını okurken cimrilik konusunda hep kendi eşimin yaptıklarını görür gibi oldum. bu adamdan iyiki de kurtulmuşsun diyorum. sen bütün bunları yapana kadar ayrılmamakla zaten ona çokça şans vermişsin. ama o bu şansları görmezden gelmiş.
şu an ben de eşimden ayrıyım belki de boşanacağız. dediğim gibi benim eşim de üç kuruşu beş kuruşu çok hesaplar bu nedenden çok sorun yaşadık. anlattıklarından anladığım kadarıyla bu kişinin de senin maaşında gözü varmış. biz de sevgiliyken eşim çok karışırdı harcamalarıma. evlenince düzelir sandım ama düzelmiyorrrrrr.... sakın düzeleceğini düşünme ve şunu yaşayarak öğrendim ki bir erkek flört nişanlılık gibi dönemlerde kızın şahsi harcamalarına parasını biriktirip biriktirmediğine bakıyorsa ondan hayır gelmez, kızın parasına güvenerek bir yuva kurmaya çalışıyor demektir.
benim için para çok bir şey ifade etmez ama karşındaki erkek senin sorumluluğunu almıyorsa bir bayanın bunu kabullenmesi çok zor. erkek sadece kendi ekonomisine güvenerek yuva kurmalı.
diyeceğim o ki: nişanlın senin parana güvenerek evlenmeye kalkmış ve bu yüzden seni her konuda sıkacaktı. ne alırsan gözüne batar, ne yesen ne içsen kime ne versen sorun olurdu. Allah a şükret sadakanı ver, kurtulmuşsun. hiç de üzülme boşver, sakın değişirdi diye düşünme...

allahın sevgili kuluymuşsun ve çok şanslıymışsın ki eski nişanlın yüzünü göstermiş şimdi böyle olan evlenince daha beter olurdu ,nan hiç acaban olmasın sadaka ver bence kurtulduğun için hiç arkaya bakma mesajlara da cevap verme
insanoğlu nelere alışıyor ölüme bile alışabiliyorken insan
azcık zaman geçsin karşına senin dengin olan biri çıkacak bu günleri kötü bir anı olarak tozlu raflara kaldıracaksın

cnmm bende senin konunu biliyorum..Allah yardımcın olsun öğretmensin sende çok şükür kimseye muhtaç değilsin...bence eşin arayana kadar arama inş hatasını anlar ve mutlu mesut devam edersiniz. ama anlamazsa seni mutsuz edeceksede inceldiği yerden kopsun. sen güçlü olmaya bak. çocukda yoktu dimi?

amin cnm..unutuluodur zamanla ama işte insandan çok şeyler götürüo ((

sanaa kötü şer gibii görünüene üzüzcü olaylarr aslında daha hayırlıdırrr hepimiz içinde böyle deilmidir ? neyseki başından dönmüsün şuna emin ol insanı sadece nişanlısı eşi yanıltmıyor çok sevdikleride bunu öyle güzel yapıyoki artıkk alışıyosun

İcin hic acimasin zil takip oyna o derece.Ben seni tebrik ediyorum bunlari gorup ask diye koru korune gitmemissin.hic kimse degismez iyi ise iyidir terbiyesizse yine terbiyesizdir.evlense cok daha beter olurdu

inşşş arkadaşım inş.. bidaha karşıma değer verecek kıymet bilecek bi insan çıkar... bu tür olayları yaşamam inş..

inşşş arkadaşım inş.. bidaha karşıma değer verecek kıymet bilecek bi insan çıkar... bu tür olayları yaşamam inş..

İcin hic acimasin zil takip oyna o derece.Ben seni tebrik ediyorum bunlari gorup ask diye koru korune gitmemissin.hic kimse degismez iyi ise iyidir terbiyesizse yine terbiyesizdir.evlense cok daha beter olurdu

unutursun için yana yanaaa... (( dedim kendime.. öylede oluyo içim yana yana kendime unutacaksın dedim..
sana nişanlıyken değer vermeyen insana değeri öğretemezsin dedim..
benden 4 yaş büyük . ben 27 yaşındayım bu saatten sonra o adama nasıl konuşulur nasıl davranılır bunları öğretememki dedim.
gün geçtikçe ve bu forumun sayesinde rahatlyrm. çok faydası oldu bana. Allahı m yazan herkesden razı olsun.

sağol canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum. bir ilişkide insanın içinin rahat olması çok önemli. ben kendi adıma elimden ne geliyorsa yaptığımı düşünüyorum, şunu da deneseydim belki ayrılmazdık diyeceğim bir şey kalmadı çünkü eşimle anlaşmak için çok yollar denedik. bana her defasında farklı sözler verdi. aldığına karışmayacağım, ek dersine karışmayacağım, bir süre karışmayacağım vs gibi. ama hiç birinde de sözünde durmadı. ara sıra mesaj atıyor ama maaşın ortak olavcaksa gel yoksa ayrılalım diyor. bu yaptıklarına karşın, beni param için istediğini bile bile gitmem mümkün değil

Aynen canim sen akli basinda mantikli bir kizsin belli.hic kimse mukemmel degil kimsenin evliligi harika falan degil ama bu tip konular emin ol sana ilerde daha ciddi seyler yasatirdi.ve adam belliki senle kendini garantilemeye calisiyor kendini dgersiz hissettiren bir adama ne kadar tahammul edebilirsin.

çook iyi anlyrm seni araya para girince insanın miğdesi bulanıyo..
ben daha evlenmeden her ayın 15 inde maaşımın hesabını sorudu bana.
anneme yılbaşında ütü aldım onu sakladım kendisine söyleyemedim..çünki kavga edecektik...anneme bi ütü bile alamyıcammı yani bu nedir!!!
ben çalışmasaydım benimle evlenmek gibi bi düşüncesi asla olmayacakmış....
seninkide maaşın ortak olacaksa gel yerine benim mutluluğum sensin paranla pulunla işim olmaz demeli...sen zaten evin için düğünün için üzerine düşeni yapmışın ve yapmayada devam ediosun... sen harca ben birikim yapayım demiosunki... Hakkımızda hayırlısı olsun.. ama lütfen güçlü ol ve ezdirme kendini. kayınvaliden bile maaş ortak olacak dio .. onun hiç karışmaması gerekir... sen okurken sınavlara senin yerine onlarmı girdi allah aşkına.. eşin nasıl annesine böyle konuşturuo..çalışmayan evinde oturan arkadaşlarım var o kadar rahatlarki...

kendide benimle aynı şartlar altında çalışıo neden benim işime maaşıma bu kadar taktı anlamyrm.. zaten evlenince yada düğün sırasında herşeyi beraber yapmayı kabul ettiğimi biliodu...ona ben para biriktiremyrm (çünki ödemelerim vardı) kredi çekeriz ikimizde herşeyimizi yaparız dedim... fazimi ödüycez dedi...

bende kendime biraz sabırlı ol bu işler zor işler meşakkatli işler herkes sorun yaşar dedim o yüzden 6 ay sürdü ama ameliyatımda beni değersiz gördüğünü iyice anladım anneme ve kzıkardeşime söylediği laflar canımı çok sıktı.... bunların üzerine bi anda bitirdim.... ve ailesinden de 1 kişi niye ayrıldınız ne oldu diye aramadı bile :)))

aynı şeyleri yaşamışız ya... ben de evlenmeden önce de aldığımın verdiğimin hesabıunı verirdim. ama evlenmeden hatta istemeden bir kaç ay önce annemin evine tadilat yaptırdım yaklaşık on milyarlık. borcu bitirdim sonra düğün oldu. bunu bile bana laf ettiler. sen ailene para harcadın şimdi de ferhat bize para harcayacak dedi ailesi. eşim de aynı şekilde...
hem çalışıp hem ekonomik özgürlüğü olmayan insanlar haline getirildik malesef.

Mümkün değil :) Eşek her yerde eşektir.

canım ben de kredi çekelim birlikte öderiz Allah sağlık versin dedim ne olacak ki dedim. o da faiz falan dedi. sonra harcamaları minimuma indirdim düğün zamanında sırf eşimin az parası gitsin borç sıkıntısı yaşamasın istedim düşün beyaz eşyamı bile düğünden 6 ay sonra aldım. ama ne oldu bu kadar düşündüm planladım çabaladım bana dediği laf. evlenmeyi sen istedin aceleye getirdin dedi. eğer siz de evlenseydiniz onca yaptığın fedakarlık karşısında böyle bir durumla karşılaşman çok olağandı. insan kıymet bilmedikten sonra canım istersen ağzınla kuş tut

bende nişandan önce yaklaışık 10 milyarlık tadilat yaptırdım :)) benimkide senin ailene yapacağını yapmışın ben hiçbişey yapmadım bende yapcam falan dedi bende yap ne gerekiosa ama iki tarafada eşit yaparız dedim.. ama biz 3 kardeşiz sadece ben çalşyrm erkek kardeşim askerde kız kardeşim 12 yaşında.onlar 4 kardeş 3 ü memur. ve ailesinin maddi durumuda ii .. mal varlıklarının hepsi küçük kardeşininimiş 15 yaşında çocuk çünki o okumazmış...bizim ihtiyazcımız yok zaten dedi bende ihtiyazcımız yoksa neden benim memleketimde düğün yapılmıo dedim ben düğünü sevmyrm dedi...o zaman adanadada yapılmasın dedim olmaz öyle dio...

önceki yazıları okuma fırsatın olduysa yazmıştım daha önce beni istediklerinde annem ağğlamıştı bana dediki annen gün paralarım gidio diye ağladı dedi.. ne kadar miğde bulandırıcı bi cümle(

babam ayakkabı istio dedi bende bakalım dedim tergana gititk ayakkabıyı beğendik ayakkabı 150 tl bana dediki sen alıcaksın dimi dedi ben niye diye sordum. sen alırsan seni çok severler dedi.. bende beni sevmelerini istiosan al öde sonrada nişanlım aldı de dedim... kendide almadı bende almadım çıktık mağazadan...

bu arada düğün için onun hesabına para yollydm ben o parayıda yedi :))) ayyy ayyy.. o kadar doluyumkii...

Allah kolaylık versin çok zor bir durum.Kusurabakmayın ama ne biçim erkek bunlar ya,hangi analar yetiştirmiş bunları

size değer vermeyen adamlar bir zerre gözyaşına değmez,dışarda okadar cok insan varki,ama biz birine takılıp gidiyoruz,ömrümüzü yiyoruz.Ters bi hareketını gordugunde uyarırsın,2 uyarırsın ama 3ü yaparsa salla gitsin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…