Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

ayrılarak en güzel kararı vermişsin. hakkında hayırlısı olsun. ömür boyu çekmektense ayrılman daha iyi olmuş

ayrılarak en güzel kararı vermişsin. hakkında hayırlısı olsun. ömür boyu çekmektense ayrılman daha iyi olmuş

ben 7 yıldır birlikteyim 2 yıldır nişanlıyım çok zor aşamalar atlattım ama şu an bence için acımasın çünkü doğru olanı yapmışsın artık at kafandan düşünmeye değmez emin ol...

Keşke bende nişanlıyken kurtulsaydım...şimdi herşey dahada zorrr.bence hiç üzülme o içinede söle seni rahat bıraksın..sakın hislerinin aklının önüne geçmesine izin verme öle bir hödükten koca olmaz..

merhaba omrumu_yedi kesinlikle en doğru kararı vermişsin tamamen okudum yazdıklarını ve gerçekten ucuz kurtulmuşsun bunu söyleyebilrim anca tabi için yanıcak ama ömür boyu bunu çekmektense bi süre bu acıyı çek daha iyi hakkında hayırlısı o olsun eski nişanlında naparsa yapsın senden uzak dursunda

Daha neler çıkar ondan...Düşüncek bişey yokki tatlım senden sonra nişanlanırsa eğer kendisi gibi hesapçı maddiyatçı birini bulursa bir süre gül gibi geçinir giderler o kuruşunu hesaplar o da kendi kuruşunu ama manevi duygulardan yoksunluk mutsuz bir hayata mecbur eder insanı.sen ondan daha iyi olacaksın o yüzden hiç düşünme.

Merhaba , konuyu baştan sona kadar okudum..

Hakkında hayırlısı olur inşallah. Yolun başındayken gerçekleri görebilmen büyük pişmanlık yaşamadan yolları ayırman nekadar iyi olmuş canım.. emin ol evlenip bir ömür pişmanlıklarda boğulacagına bir müddet ayrılık acısı çekip kurtulacaksın ....bu acı geçicek zor bi dönem olucak senin için kolay değil elbette nişan bozmak ama en azından yanlışın neresinden dönerse kardır ya sende şükretmelisinkii gerçekleri görebilmişsin bazen derleryaa aşkın gözü kördür diye biz kadınlar evlenince farklı olur umuduylaa hataları kusurları görmezden geliiriz ne yazıkkı en büyük hatadır aslında.Masallah hayatına yön vermıssın guzel bı meslegın var mantıklısında dogruyu yalnısı duygusallıklarında bıle görebiliyorsun rabbim bu saatten sonra sanaa senın hayatına uyum saglayacak saana hakettiğin degerı verecek el üstünde tutacak bir eş nasip etsin.

inş bundan sonra sorun yaşamazsınız. ömür boyu mutlu olursunuz. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın..

zor aşamalar atlattım demişin ya arkadaşım benim yaşadığım olaylara benzer olaylar yaşadınmı?

içim bazen laftan anlamıoo (( arsızlık ediyrm bazen ama bazende yenilyrm ona...

senin için zor olan herşey inş huzura kavuşur arkadaşım..

o hödükten bana koca olmadı ama başkasına olacak ((

canım zaten aramıza para mevzusu girince uzak durdu bende arayıp sormuyo artık...
ama seven insan ben paramı istesemde onu yatırıp yine mücadelesine devam etmezmiydi. ben zaten ne yapacağını merak ettiğim için istemiştim parayı. yoksa umrumda değildi para ama bana gerçekleri gösterdi (((

inşş özsencim inş.....ama istyrm biliomusun nişanlansın ayrıldığını duyayım yada çevresindekiler kız haklıydı nasıl çeksin bunu desinler. bilmyrm insan psikolojisimidir nedir haklı olduğumu yada onun çekilecek bir insan olmadığını görsünler istyrm... ve nişanlanıp yada evlenip bana yapmadıklarını yaparsa çok kötü olurum..ama yapamaz dimi? :))) yani kibar,düşünceli bi insan moduna giremez heralde!!!!

gerçekten zormuş nişan bozmak .. Allah boşanan arkadaşlarımzıın yardımcısı olsun...(tabi nişandan ayrılanlarında)

çok şükür gördüm hataları yazdığım şekilde bütün olayları yaşadım ama bi tarftanda hep acaba düzelirmidi diye kendimi yiyip bitirdim....

çok şükür işim var. ailem yanımda destek. inşş bir daha böyle insanla karşılaştırmaz Rabbim.

duan için Allah senden razı olsun arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…