bende nişandan önce yaklaışık 10 milyarlık tadilat yaptırdım :)) benimkide senin ailene yapacağını yapmışın ben hiçbişey yapmadım bende yapcam falan dedi bende yap ne gerekiosa ama iki tarafada eşit yaparız dedim.. ama biz 3 kardeşiz sadece ben çalşyrm erkek kardeşim askerde kız kardeşim 12 yaşında.onlar 4 kardeş 3 ü memur. ve ailesinin maddi durumuda ii .. mal varlıklarının hepsi küçük kardeşininimiş 15 yaşında çocuk çünki o okumazmış...bizim ihtiyazcımız yok zaten dedi bende ihtiyazcımız yoksa neden benim memleketimde düğün yapılmıo dedim ben düğünü sevmyrm dedi...o zaman adanadada yapılmasın dedim olmaz öyle dio...
önceki yazıları okuma fırsatın olduysa yazmıştım daha önce beni istediklerinde annem ağğlamıştı bana dediki annen gün paralarım gidio diye ağladı dedi.. ne kadar miğde bulandırıcı bi cümle
(
babam ayakkabı istio dedi bende bakalım dedim tergana gititk ayakkabıyı beğendik ayakkabı 150 tl bana dediki sen alıcaksın dimi dedi ben niye diye sordum. sen alırsan seni çok severler dedi.. bende beni sevmelerini istiosan al öde sonrada nişanlım aldı de dedim... kendide almadı bende almadım çıktık mağazadan...
bu arada düğün için onun hesabına para yollydm ben o parayıda yedi :))) ayyy ayyy.. o kadar doluyumkii...