Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

gerçekten zormuş nişan bozmak .. Allah boşanan arkadaşlarımzıın yardımcısı olsun...(tabi nişandan ayrılanlarında)

çok şükür gördüm hataları yazdığım şekilde bütün olayları yaşadım ama bi tarftanda hep acaba düzelirmidi diye kendimi yiyip bitirdim....

çok şükür işim var. ailem yanımda destek. inşş bir daha böyle insanla karşılaştırmaz Rabbim.

duan için Allah senden razı olsun arkadaşım.

merhaba sıkıntınızı çok uzunca anlatmışsınız ama hepsini okudum. ben de 9 aylık evliyim. yazını okurken cimrilik konusunda hep kendi eşimin yaptıklarını görür gibi oldum. bu adamdan iyiki de kurtulmuşsun diyorum. sen bütün bunları yapana kadar ayrılmamakla zaten ona çokça şans vermişsin. ama o bu şansları görmezden gelmiş.
şu an ben de eşimden ayrıyım belki de boşanacağız. dediğim gibi benim eşim de üç kuruşu beş kuruşu çok hesaplar bu nedenden çok sorun yaşadık. anlattıklarından anladığım kadarıyla bu kişinin de senin maaşında gözü varmış. biz de sevgiliyken eşim çok karışırdı harcamalarıma. evlenince düzelir sandım ama düzelmiyorrrrrr.... sakın düzeleceğini düşünme ve şunu yaşayarak öğrendim ki bir erkek flört nişanlılık gibi dönemlerde kızın şahsi harcamalarına parasını biriktirip biriktirmediğine bakıyorsa ondan hayır gelmez, kızın parasına güvenerek bir yuva kurmaya çalışıyor demektir.
benim için para çok bir şey ifade etmez ama karşındaki erkek senin sorumluluğunu almıyorsa bir bayanın bunu kabullenmesi çok zor. erkek sadece kendi ekonomisine güvenerek yuva kurmalı.
diyeceğim o ki: nişanlın senin parana güvenerek evlenmeye kalkmış ve bu yüzden seni her konuda sıkacaktı. ne alırsan gözüne batar, ne yesen ne içsen kime ne versen sorun olurdu. Allah a şükret sadakanı ver, kurtulmuşsun. hiç de üzülme boşver, sakın değişirdi diye düşünme...

mrb bayanlar yardımınıza sohbetinize ihtiyacım var ... 1 yıldır tandığım sevgilimle temmuz ayında nişanlandık 6 ay nişan sonucunda ocak ayının son haftasında benim kararımla ayrıldık yaşadığım olayları anlatayım sizlerde düşüncelerinizi söyleyin lütfen

:KK43: inanın nerden başlayacağımı bile bilmyrm anlatmaya başlayım eksik kalan yerler olursa (ki eminim olacak) yeni mesajlarla tamamlarım. Nişandan 2 ay sonra nişanlımdan bana bi tek taş almasını istedim çünki nişanda hiç takı falan yapılmadı adetlerinde yokmuş maddi durumlarıda iyi değilmiş bizde çok üstünde durmadık ama bi tektaşım olsun istedim . nişanlımda (eski nişanlım artık) :KK43: bende kamuda mühendis olarak çalışyrz , bana her ay maaşını ne yaptın ne kadar biriktirdin gibi sorular sorardı bende araba almıştım onu ödüodum ve para biriktiremiodum ( aslında daha önce para biriktirdim onun hesabına yolladım biriktirdiğim parayı bana sormadan harcamış o yüzden biriktirme hevesim kaçmıştı) her ayın 15 inde hesap günümüzdü ne yaptın? nereye harcadın? niye biriktirmiosun? tek taş istediğimdede bana dediki sen para biriktirmiosun o yüzden tek taşı haketmiosun. bende ben nişanlanmakla tektaşı hakettiğimi düşünym dedim tabi umursamadı.

nişanlandığımız hafta doğumgünümdü o aralar kendime telefon alacaktım nişanlım ben alayım sana doğum günü hediyesi dedi 6 ay nişanlılık süresi boyunca bi telefon alamadı. gidip bakyrz almadan dönüyoruz. telefon almadığı gibi 1 dilim pasta yiyelim bile demedi çok üzüldüm bu duruma ben onun doğumgününde özel pasta yaptırmıştım 2 ayrı pakette hediyesini almıştım doğumgününü kutladım ama onun umursamaması çok üzdü beni. ben sevmem doğumgünü hediyesi doğumgünü kutlamasını falan dede halbuki kardeşinin eşinin yani gelinlerinin doğumgününde ona hediye almıştı hatta bana aldırmıştı hediyesini memlekete giderken götürmüştü. onu neden düşünüosunda beni düşünmedin deyince ama o bana birsürü hediye aldı dio ve çok ısrar etti doğumgünümde hediye al diye dedi sanki ben ona hiç hediye almadım herneyse.

nişanlım annemin yanında bana sen kadrolu mühendissin ne olursan ol seninle evlenirim gibi bi cümle kurdu annemle gözgöze baktık şaşkınlığımzıdan sustuk. sonra ne demek istedin diye sordum şaka yaptım dedi ve sonraları hep kurdu bu cümleyi ve bunun yanısıra evlendiğimizde boşanırsak sana nafaka davası açarım artık erkeğinde nafaka alma hakkı var dedi sonra bunada şaka yaptım dedi.

yine annemin yanında evlendikten sonra kızını döversem ne yaparsın dedi annemde karşında beni bulursun dedi ama bunu bana sürekli evliliğimizde şiddet var diyerek hatırlattı. ve sonrasında bunada şaka dedi.ben kendi memlketimde çalşyrm bi ilçede hergün gidiş geliş yapyrm evimd ekalyrm nişanlım başka ilçede çalışıo hafta sonları geliodu bize kalmaya bi hafta sonu ben ondan sonra uyanmıştım kalktım mutfakta oturuolar annem kızkardeşim de var bana dediki eşek gibi yattın bende ona sende eşek gibi yattın dedin ama nasıl zoruma gitti ne demek ya eşek gibi yattın !! ocak ayının ilk haftası bi ameliyat geçirdim ameliyatım 6 saat sürdü ameliyata sabah 10-10.30 gibi alacaklardı beni sabah 9 da geldi doktor hazırlan diye aradım nişanlımı telefonu meşgule aldı ben gittim ameliyata. meşgule aldığı sıradan müdür yardımcısnın yanındaymış bana mesaj atıo o sabah benim ameliyata gireceğimi bile bile telefonu meşgule alması çok canımı sıktı ve o şekilde gittim ameliyata.

ameliyat bitipde çıktğımda yanımda sadece annemi gördüm nişanlım yoktu ben ameliyattaken beklemediğini zannediyodum beyefendi beklemiş bizim kurumun il müdürlüğüne gitmiş orda oturmuş falan fişman ben çıktıktan sonra geldi nerdesin dedim buurdaydım dedi bana ama ben orda olmadığını biliodum ve sonra itirafda etti. 10 gün yattımhastanede kendisine duş alamdığımı sürekli ilaç içtiğim içinde kötü koktuğumu ve gelirken bi deodorant almasını istedim ve almadı. kızkardeşimle markete gitmişler ablam bundan istio demiş boşver onların yarısı boş çıkıo demiş ve almamış!! yine hastanede 10 gün boyunca bişey yiyemedim ve songün akşamı canım zeytin istedi kahvaltıda verdikleir vardı onu yedim ama daha yiycem annem nişanlıma git alda gel dedi oda bana sordu ben kimseye git al diyemem gerek yok dedim ve gitmedi oturdu. belki ben suçluyum gerek yok dediğim için ama git al diyemem ki .

neyse hastaneden eve çıktık beni yatırdılar eve nişanlım anneme demişki sağır kızı bana verdiniz ( kulak ameliyatı geçirmiştim ) annemde sana kız falan vermedim kızım evimde istemezsen gidebiirsin demiş şaka yaptım demiş susmuş. anneannem benim yanımda oturuodu geldi içeri aynısını ona söyledi sağır torununu bana verdiniz diye ananemde o istermiydi hasta olmayı falan dedi ama benim nasıl zoruma gitti. şakaysa bile ben düzeldikten sonra yapmalıydı bu şakayı öyle değilmi !!!

o gün geçmiş olsuna çok samimi 2 komşumuz geldi oturuyorz anneme demişki nişanlım hastanın yanında oturmasınlar mikrop kapar ben kovacam bu kadınları demiş annemde sakın öyle bişey yapma çok ayıp olur kovmak ne demek falan demiş. nişanlımın annesi 5 gün sonra falan bana geçmiş olsuna geldi başka şehirden geldi belki ayıp diyeceksiniz bana ama gelirken insan bişey bekli bi terlik bi pijama takımı ne bilim bi geçmiş olsun hediyesi bide kayınvalide olduğu için hani bi değer bekliosun kadın gelirken 2 avuç bulgur,2 avuç mısır 1 su bardağı gelir gelmez 1 lt pet şişesinin dibinde pekmez , 5 kg süt getirmiş ama bunları getirene kadar bi terlik al gel hani durumları benim ailemden daha iyi maddi durumları olmasa anlycam. bid e kayınvalidem anneme maddi durumumuz iyi değil altın yapamadık falan deyince annem gençler anlaşsın benim altınım o demiş ve kadın bana geçmiş olsuna geldiğinde kolunda 3 adet trabzon burması ( 50 grmmış) madem yok sen nasl takıosun bid ebunlar benim dio ne bilim eşe dosta etrafa yardım ediolarmış durumu iyi olmayan insanlara onlardan bahsedio ama gelin kızlarına bi küçük altın bile yapmadıkları gibi oğlu bi tek taş bile alamadı. annesi hem bana geçmiş olsuna gelio hemde 1 valiz küçük oğlunun ( küçük dediğimd 15 yaşında) kirli kıyafetlerini getirmiş bunlar yıkanacak demiş anneme annem yıkamış onları kadın günlerdir ayakta gelen giden bende yatyrm yardım edemyrm zaten kış günü çamaşırları kurutmuş sonra oğlu giydiğindede ütüsüzmü giydin onları demiş. annem çıldırmış bu yorgunluğun üstünebide ütümü yapayım diye belli etmemiş tabi. bide nişanlım annesi bizdeyken nişanlım kendi evindeydi ilçede yani aradı beni napıosunuz diye kardeşide dışarı çıkmıştı onu söyledim bana bağırdı telefonda o çocuk hasta bu soğukta niye dışarı çıkıo dedim benim haberim bile yok annene sor. !! sonra kendikendime nişanlıyken kardeşi üşütecek dışarı soğuk niye dışarı çıkmasına izin verdin diye bana ameliyatlı yatağımda bağıran insan evlenince daha büyüğünü yapar dedim.!!!

Düğün konusundada anlaşamadık memlketlerinde 11 şubatta düğün salonu boşmuş ısrarla o tarihte yapalım diye ben ocakta büyük bi ameliyat geçircem nasıl olcak diyorum ne olcak dio e diyorum başka tarihte boş yer yokmu yok dio en son kesinlikle olmaz dedim. hem biz ailelerden hiç bişey beklemediğimiz gibi herşeyi biz yapalım demiştik 2 tarafta düğün yapmayalım masrafa gerek yok dedi bana bende çok istyrm kendi doğduğum büydüğüm yerd gelinlik giymeyi dedim kapının önünde kına yaparıuz orda giy gelnliği dedi.

nasıl olsa ikimiz de çalşyrz çok şükür maaşımız ii bi defa olcak ben istyrm düğün kred çekelim öderiz dedimsede ikna edemedim fazimi ödüycez kredi çekip dedi tamam dedeim sadece orda düğün olsun bu sefer gelinlik problem oldu kuzeninin eşi başka bi şehirde gelinlikçi ordan alalım dedei bende gelinlik için niye oraya gidyrz burda yokmu snaki gelinlikçi deidm gitmem gelinlik için oraya dedeim ve bana çok afedersiniz ama s..e s..k. ordan alacaksın gelinliği dedei ve ben şok oldum !!!

daha anlatacak çok şey var ama şuan işyerindeyim aklıma geldikçe yazarım herşeye bütün yaşadıklarıma rağmen içim acıo acaba düzelirmiydi diorum bu olayalar beni çok doldurdu ve bi anda attım nişanı ayrıldıktan sonra tektaş falan aldı ama benim için bi önemi kalmamıştı. Annemede bazı saygızılıkları oldu annem kilolu 50 yaşlarında bi kadın yakalarında leopar deseni olan bi bluz giymişti anneme çok sexy olmuşun dedi annem çok bozuldu. bide gelirken memleketinde bize dağ çayı getirişti annemde bunu demleyim dedi nişanlımda demleme kır at bardakta kendi rengini versin dedi annemde her ikisinide deneyim hangisi hoşumuza giderse öyle yapalım dedi annemin bu sözünün üstüne baş parmağını sallayarak anneme ' sen çok inat bi kadınsın ben seni denedim dedi . seni kimse çekmez hele benim annem hiç çekmez dedi ' biz bi şok daha hiçbişey diyemedik sadece annem oğlum annenle ne alaksı var niye beni çeksin falan dedi ama kadın şaşkınlıktan cümle kuramadı.işte bu olayların gelişmesiyle annem kızım sen bu çocukla yapamazsın bu hanzonun teki sana kıymet vermez değer vermez dedi bende dolmuştum zaten konuşma hakkı bile bırakmadan ayrıldım. sonrasında içim yandı acaba düzelirmiydi dedim ama bitti artık.

inş hakkımda hayırlısı olmuştur ..:KK43:(((

allahın sevgili kuluymuşsun ve çok şanslıymışsın ki eski nişanlın yüzünü göstermiş şimdi böyle olan evlenince daha beter olurdu ,nan hiç acaban olmasın sadaka ver bence kurtulduğun için hiç arkaya bakma mesajlara da cevap verme
insanoğlu nelere alışıyor ölüme bile alışabiliyorken insan
azcık zaman geçsin karşına senin dengin olan biri çıkacak bu günleri kötü bir anı olarak tozlu raflara kaldıracaksın

merhaba sıkıntınızı çok uzunca anlatmışsınız ama hepsini okudum. ben de 9 aylık evliyim. yazını okurken cimrilik konusunda hep kendi eşimin yaptıklarını görür gibi oldum. bu adamdan iyiki de kurtulmuşsun diyorum. sen bütün bunları yapana kadar ayrılmamakla zaten ona çokça şans vermişsin. ama o bu şansları görmezden gelmiş.
şu an ben de eşimden ayrıyım belki de boşanacağız. dediğim gibi benim eşim de üç kuruşu beş kuruşu çok hesaplar bu nedenden çok sorun yaşadık. anlattıklarından anladığım kadarıyla bu kişinin de senin maaşında gözü varmış. biz de sevgiliyken eşim çok karışırdı harcamalarıma. evlenince düzelir sandım ama düzelmiyorrrrrr.... sakın düzeleceğini düşünme ve şunu yaşayarak öğrendim ki bir erkek flört nişanlılık gibi dönemlerde kızın şahsi harcamalarına parasını biriktirip biriktirmediğine bakıyorsa ondan hayır gelmez, kızın parasına güvenerek bir yuva kurmaya çalışıyor demektir.
benim için para çok bir şey ifade etmez ama karşındaki erkek senin sorumluluğunu almıyorsa bir bayanın bunu kabullenmesi çok zor. erkek sadece kendi ekonomisine güvenerek yuva kurmalı.
diyeceğim o ki: nişanlın senin parana güvenerek evlenmeye kalkmış ve bu yüzden seni her konuda sıkacaktı. ne alırsan gözüne batar, ne yesen ne içsen kime ne versen sorun olurdu. Allah a şükret sadakanı ver, kurtulmuşsun. hiç de üzülme boşver, sakın değişirdi diye düşünme...

cnmm bende senin konunu biliyorum..Allah yardımcın olsun öğretmensin sende çok şükür kimseye muhtaç değilsin...bence eşin arayana kadar arama inş hatasını anlar ve mutlu mesut devam edersiniz. ama anlamazsa seni mutsuz edeceksede inceldiği yerden kopsun. sen güçlü olmaya bak. çocukda yoktu dimi?

amin cnm..unutuluodur zamanla ama işte insandan çok şeyler götürüo :KK43:((

sanaa kötü şer gibii görünüene üzüzcü olaylarr aslında daha hayırlıdırrr hepimiz içinde böyle deilmidir ? neyseki başından dönmüsün şuna emin ol insanı sadece nişanlısı eşi yanıltmıyor çok sevdikleride bunu öyle güzel yapıyoki artıkk alışıyosun :KK25:

İcin hic acimasin zil takip oyna o derece.Ben seni tebrik ediyorum bunlari gorup ask diye koru korune gitmemissin.hic kimse degismez iyi ise iyidir terbiyesizse yine terbiyesizdir.evlense cok daha beter olurdu

allahın sevgili kuluymuşsun ve çok şanslıymışsın ki eski nişanlın yüzünü göstermiş şimdi böyle olan evlenince daha beter olurdu ,nan hiç acaban olmasın sadaka ver bence kurtulduğun için hiç arkaya bakma mesajlara da cevap verme
azcık zaman geçsin karşına senin dengin olan biri çıkacak bu günleri kötü bir anı olarak tozlu raflara kaldıracaksın

inşşş arkadaşım inş.. bidaha karşıma değer verecek kıymet bilecek bi insan çıkar... bu tür olayları yaşamam inş..

inşşş arkadaşım inş.. bidaha karşıma değer verecek kıymet bilecek bi insan çıkar... bu tür olayları yaşamam inş..

İcin hic acimasin zil takip oyna o derece.Ben seni tebrik ediyorum bunlari gorup ask diye koru korune gitmemissin.hic kimse degismez iyi ise iyidir terbiyesizse yine terbiyesizdir.evlense cok daha beter olurdu

unutursun için yana yanaaa... :KK43:(( dedim kendime.. öylede oluyo içim yana yana kendime unutacaksın dedim..
sana nişanlıyken değer vermeyen insana değeri öğretemezsin dedim..
benden 4 yaş büyük . ben 27 yaşındayım bu saatten sonra o adama nasıl konuşulur nasıl davranılır bunları öğretememki dedim.
gün geçtikçe ve bu forumun sayesinde rahatlyrm. çok faydası oldu bana. Allahı m yazan herkesden razı olsun.

cnmm bende senin konunu biliyorum..Allah yardımcın olsun öğretmensin sende çok şükür kimseye muhtaç değilsin...bence eşin arayana kadar arama inş hatasını anlar ve mutlu mesut devam edersiniz. ama anlamazsa seni mutsuz edeceksede inceldiği yerden kopsun. sen güçlü olmaya bak. çocukda yoktu dimi?

sağol canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum. bir ilişkide insanın içinin rahat olması çok önemli. ben kendi adıma elimden ne geliyorsa yaptığımı düşünüyorum, şunu da deneseydim belki ayrılmazdık diyeceğim bir şey kalmadı çünkü eşimle anlaşmak için çok yollar denedik. bana her defasında farklı sözler verdi. aldığına karışmayacağım, ek dersine karışmayacağım, bir süre karışmayacağım vs gibi. ama hiç birinde de sözünde durmadı. ara sıra mesaj atıyor ama maaşın ortak olavcaksa gel yoksa ayrılalım diyor. bu yaptıklarına karşın, beni param için istediğini bile bile gitmem mümkün değil

Aynen canim sen akli basinda mantikli bir kizsin belli.hic kimse mukemmel degil kimsenin evliligi harika falan degil ama bu tip konular emin ol sana ilerde daha ciddi seyler yasatirdi.ve adam belliki senle kendini garantilemeye calisiyor kendini dgersiz hissettiren bir adama ne kadar tahammul edebilirsin.

sağol canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum. bir ilişkide insanın içinin rahat olması çok önemli. ben kendi adıma elimden ne geliyorsa yaptığımı düşünüyorum, şunu da deneseydim belki ayrılmazdık diyeceğim bir şey kalmadı çünkü eşimle anlaşmak için çok yollar denedik. bana her defasında farklı sözler verdi. aldığına karışmayacağım, ek dersine karışmayacağım, bir süre karışmayacağım vs gibi. ama hiç birinde de sözünde durmadı. ara sıra mesaj atıyor ama maaşın ortak olavcaksa gel yoksa ayrılalım diyor. bu yaptıklarına karşın, beni param için istediğini bile bile gitmem mümkün değil

çook iyi anlyrm seni araya para girince insanın miğdesi bulanıyo..
ben daha evlenmeden her ayın 15 inde maaşımın hesabını sorudu bana.
anneme yılbaşında ütü aldım onu sakladım kendisine söyleyemedim..çünki kavga edecektik...anneme bi ütü bile alamyıcammı yani bu nedir!!!
ben çalışmasaydım benimle evlenmek gibi bi düşüncesi asla olmayacakmış....
seninkide maaşın ortak olacaksa gel yerine benim mutluluğum sensin paranla pulunla işim olmaz demeli...sen zaten evin için düğünün için üzerine düşeni yapmışın ve yapmayada devam ediosun... sen harca ben birikim yapayım demiosunki... Hakkımızda hayırlısı olsun.. ama lütfen güçlü ol ve ezdirme kendini. kayınvaliden bile maaş ortak olacak dio .. onun hiç karışmaması gerekir... sen okurken sınavlara senin yerine onlarmı girdi allah aşkına.. eşin nasıl annesine böyle konuşturuo..çalışmayan evinde oturan arkadaşlarım var o kadar rahatlarki...

Aynen canim sen akli basinda mantikli bir kizsin belli.hic kimse mukemmel degil kimsenin evliligi harika falan degil ama bu tip konular emin ol sana ilerde daha ciddi seyler yasatirdi.ve adam belliki senle kendini garantilemeye calisiyor kendini dgersiz hissettiren bir adama ne kadar tahammul edebilirsin.

kendide benimle aynı şartlar altında çalışıo neden benim işime maaşıma bu kadar taktı anlamyrm.. zaten evlenince yada düğün sırasında herşeyi beraber yapmayı kabul ettiğimi biliodu...ona ben para biriktiremyrm (çünki ödemelerim vardı) kredi çekeriz ikimizde herşeyimizi yaparız dedim... fazimi ödüycez dedi...

bende kendime biraz sabırlı ol bu işler zor işler meşakkatli işler herkes sorun yaşar dedim o yüzden 6 ay sürdü ama ameliyatımda beni değersiz gördüğünü iyice anladım anneme ve kzıkardeşime söylediği laflar canımı çok sıktı.... bunların üzerine bi anda bitirdim.... ve ailesinden de 1 kişi niye ayrıldınız ne oldu diye aramadı bile :)))

çook iyi anlyrm seni araya para girince insanın miğdesi bulanıyo..
ben daha evlenmeden her ayın 15 inde maaşımın hesabını sorudu bana.
anneme yılbaşında ütü aldım onu sakladım kendisine söyleyemedim..çünki kavga edecektik...anneme bi ütü bile alamyıcammı yani bu nedir!!!
ben çalışmasaydım benimle evlenmek gibi bi düşüncesi asla olmayacakmış....
seninkide maaşın ortak olacaksa gel yerine benim mutluluğum sensin paranla pulunla işim olmaz demeli...sen zaten evin için düğünün için üzerine düşeni yapmışın ve yapmayada devam ediosun... sen harca ben birikim yapayım demiosunki... Hakkımızda hayırlısı olsun.. ama lütfen güçlü ol ve ezdirme kendini. kayınvaliden bile maaş ortak olacak dio .. onun hiç karışmaması gerekir... sen okurken sınavlara senin yerine onlarmı girdi allah aşkına.. eşin nasıl annesine böyle konuşturuo..çalışmayan evinde oturan arkadaşlarım var o kadar rahatlarki...

aynı şeyleri yaşamışız ya... ben de evlenmeden önce de aldığımın verdiğimin hesabıunı verirdim. ama evlenmeden hatta istemeden bir kaç ay önce annemin evine tadilat yaptırdım yaklaşık on milyarlık. borcu bitirdim sonra düğün oldu. bunu bile bana laf ettiler. sen ailene para harcadın şimdi de ferhat bize para harcayacak dedi ailesi. eşim de aynı şekilde...
hem çalışıp hem ekonomik özgürlüğü olmayan insanlar haline getirildik malesef.

inşş özsencim inş.....ama istyrm biliomusun nişanlansın ayrıldığını duyayım yada çevresindekiler kız haklıydı nasıl çeksin bunu desinler. bilmyrm insan psikolojisimidir nedir haklı olduğumu yada onun çekilecek bir insan olmadığını görsünler istyrm... ve nişanlanıp yada evlenip bana yapmadıklarını yaparsa çok kötü olurum..ama yapamaz dimi? :))) yani kibar,düşünceli bi insan moduna giremez heralde!!!!

Mümkün değil :) Eşek her yerde eşektir.

kendide benimle aynı şartlar altında çalışıo neden benim işime maaşıma bu kadar taktı anlamyrm.. zaten evlenince yada düğün sırasında herşeyi beraber yapmayı kabul ettiğimi biliodu...ona ben para biriktiremyrm (çünki ödemelerim vardı) kredi çekeriz ikimizde herşeyimizi yaparız dedim... fazimi ödüycez dedi...

bende kendime biraz sabırlı ol bu işler zor işler meşakkatli işler herkes sorun yaşar dedim o yüzden 6 ay sürdü ama ameliyatımda beni değersiz gördüğünü iyice anladım anneme ve kzıkardeşime söylediği laflar canımı çok sıktı.... bunların üzerine bi anda bitirdim.... ve ailesinden de 1 kişi niye ayrıldınız ne oldu diye aramadı bile :)))

canım ben de kredi çekelim birlikte öderiz Allah sağlık versin dedim ne olacak ki dedim. o da faiz falan dedi. sonra harcamaları minimuma indirdim düğün zamanında sırf eşimin az parası gitsin borç sıkıntısı yaşamasın istedim düşün beyaz eşyamı bile düğünden 6 ay sonra aldım. ama ne oldu bu kadar düşündüm planladım çabaladım bana dediği laf. evlenmeyi sen istedin aceleye getirdin dedi. eğer siz de evlenseydiniz onca yaptığın fedakarlık karşısında böyle bir durumla karşılaşman çok olağandı. insan kıymet bilmedikten sonra canım istersen ağzınla kuş tut

aynı şeyleri yaşamışız ya... ben de evlenmeden önce de aldığımın verdiğimin hesabıunı verirdim. ama evlenmeden hatta istemeden bir kaç ay önce annemin evine tadilat yaptırdım yaklaşık on milyarlık. borcu bitirdim sonra düğün oldu. bunu bile bana laf ettiler. sen ailene para harcadın şimdi de ferhat bize para harcayacak dedi ailesi. eşim de aynı şekilde...
hem çalışıp hem ekonomik özgürlüğü olmayan insanlar haline getirildik malesef.

bende nişandan önce yaklaışık 10 milyarlık tadilat yaptırdım :)) benimkide senin ailene yapacağını yapmışın ben hiçbişey yapmadım bende yapcam falan dedi bende yap ne gerekiosa ama iki tarafada eşit yaparız dedim.. ama biz 3 kardeşiz sadece ben çalşyrm erkek kardeşim askerde kız kardeşim 12 yaşında.onlar 4 kardeş 3 ü memur. ve ailesinin maddi durumuda ii .. mal varlıklarının hepsi küçük kardeşininimiş 15 yaşında çocuk çünki o okumazmış...bizim ihtiyazcımız yok zaten dedi bende ihtiyazcımız yoksa neden benim memleketimde düğün yapılmıo dedim ben düğünü sevmyrm dedi...o zaman adanadada yapılmasın dedim olmaz öyle dio...

önceki yazıları okuma fırsatın olduysa yazmıştım daha önce beni istediklerinde annem ağğlamıştı bana dediki annen gün paralarım gidio diye ağladı dedi.. ne kadar miğde bulandırıcı bi cümle:KK43:(

babam ayakkabı istio dedi bende bakalım dedim tergana gititk ayakkabıyı beğendik ayakkabı 150 tl bana dediki sen alıcaksın dimi dedi ben niye diye sordum. sen alırsan seni çok severler dedi.. bende beni sevmelerini istiosan al öde sonrada nişanlım aldı de dedim... kendide almadı bende almadım çıktık mağazadan...

bu arada düğün için onun hesabına para yollydm ben o parayıda yedi :))) ayyy ayyy.. o kadar doluyumkii...

:KK53: Allah kolaylık versin çok zor bir durum.Kusurabakmayın ama ne biçim erkek bunlar ya,hangi analar yetiştirmiş bunları :KK4:

size değer vermeyen adamlar bir zerre gözyaşına değmez,dışarda okadar cok insan varki,ama biz birine takılıp gidiyoruz,ömrümüzü yiyoruz.Ters bi hareketını gordugunde uyarırsın,2 uyarırsın ama 3ü yaparsa salla gitsin derim.

X