Nişanlımla ayrıldım yaklaşık 2 ay oldu hala içim acıo:( acaba düzelirmiydi ?

zaten kendini çok beğenme gibi bi huyuda vardı... çok yakışıklıymış kızlar hep peşindeymiş... Allah var yakışıklıydı ama sadece o yetmio işte..

kendi yaptıklarını (aklı fikri parada olan o) arkadaşlarıa sen yapmışsın gibi anlatıyodur.böyle söylemlerle kendini yıpratma sakın ben öylemiyim diye üzülme.

kendi yaptıklarını (aklı fikri parada olan o) arkadaşlarıa sen yapmışsın gibi anlatıyodur.böyle söylemlerle kendini yıpratma sakın ben öylemiyim diye üzülme.

kişi karşıdakini kendi gibi görürmüş ya oda öyle görüo sanırım..görsün bakalım Allah bilio herşeyi..

yazdığını ve diğer sayfaları tek tek okudum herkesin her cevabını bile okudum...inan herkes o kadar çok doğru şeylere değinmiş o kadar çok aynı fikirde olduğum insan varki diyecek söz bulamıyorum..ama gerçekten kurtulmuşsuun..amaa acaba benden sonra kiminle nişanlanacak ne olcak ne bitcek nasıl davrancak sakın düşünmee ne hali varsa görsüün..içinden deki bana uzak allaha yakın olsun de..unutmaki sen ailen ve seni gerçekten sen olduğun için ve en önemlisi sen kendin olduğun için değerlisin.ve sen bu hayata 1 kez geldin ve bunda acı tatlı herşeyi görceksin,ancak artık allah sana hayatın hep tatlı yanlarını göstersin inşallah:)) şimdi sende ye iç giyin tak takıştır eğlenmene gezmene bak hayatını yaşa gençliğini yaşa yaa:))))) elbetteki zor ama en az zararla atlattım demen bile en büyük teselli senin için:))üzülme tatlım artık gülsün o güzel gözlerinin içi:))

Son düzenleme:
kişi karşıdakini kendi gibi görürmüş ya oda öyle görüo sanırım..görsün bakalım Allah bilio herşeyi..

Canım sanırım artık ortak bir kaderimiz, biz de bgn nişanlımla çok çok kötü bir kavga ettik büyük ihtimalle bitti şok tayım hala bgn kabus gibi keşke uyanabilsem...

Canım sanırım artık ortak bir kaderimiz, biz de bgn nişanlımla çok çok kötü bir kavga ettik büyük ihtimalle bitti şok tayım hala bgn kabus gibi keşke uyanabilsem...

NE DİOSUN CNMM... hallederseniz inş... tabi sorun büyük ve çok önemli değilse hakkında hayırlısı tatlım ileriki döneminde seni ne mutlu edecekse o şekilde olsun bugüne odaklanma lütfen....

DUA EDİCEM SENİN İÇİN... NE OLUR KENDİNİ FAZLA ÜZME...

yazdığını ve diğer sayfaları tek tek okudum herkesin her cevabını bile okudum...inan herkes o kadar çok doğru şeylere değinmiş o kadar çok aynı fikirde olduğum insan varki diyecek söz bulamıyorum..ama gerçekten kurtulmuşsuun..amaa acaba benden sonra kiminle nişanlanacak ne olcak ne bitcek nasıl davrancak sakın düşünmee ne hali varsa görsüün..içinden deki bana uzak allaha yakın olsun de..unutmaki sen ailen ve seni gerçekten sen olduğun için ve en önemlisi sen kendin olduğun için değerlisin.ve sen bu hayata 1 kez geldin ve bunda acı tatlı herşeyi görceksin,ancak artık allah sana hayatın hep tatlı yanlarını göstersin inşallah:)) şimdi sende ye iç giyin tak takıştır eğlenmene gezmene bak hayatını yaşa gençliğini yaşa yaa:))))) elbetteki zor ama en az zararla atlattım demen bile en büyük teselli senin için:))üzülme tatlım artık gülsün o güzel gözlerinin içi:))

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM ZAMAN AYIRIP OKUDUĞUN İÇİN.

benden sonra kiminle nişanlanacak ?mutlu olacakmı ?benden başkası ona katlanacakmı? bu soruları aşamyrm düşünmeden edemyrm... :KK50:

hepimizin gözleri gülsün inş :KK16:

ilk sayfadaki yazdıklarını okudum ve hayretler içindeyim..hala düzelirmi diyorsun...ben böyle bir kişiyle aynı ortamada bile bulunmam....bence kurtulduqun için sadaka falan vermelisin...hissettiklerini sevgi zannetme sakın bunları sadece alışkanlık...kısa zamanda yerini nefrete bırakıcak...o kişinin yüzüne bile bakma ve sana yaklaşmasına asla izin verne...mis gibi mesleqin var elinde...kimseye muhtaç deqilsin...ve ayarıca o aamın hesabına para yatırmanada kızdım..ne alaka...dünya tersine dönmüş.. erkeke erkekliqini bilsin erkek gibi davransın..evlenseydiniz bu adam bütün faturları ve evin masrafınıda sana ödetirdi...yat kalk evlenmeden önce bu adamdan kurtulduqun için şükret...

verılmıs sadakan varmıs cnm.. Allahım senı anlayacak,sana layık olan,ıyı ınsanla karsılastırsın seni..
Hiç üzùlme! Bin kere ölecegine,bir kere ölürsün..bu bı süreç,kendını çok daha ıyı hıssedeceksındır zamanla:KK34:

NE DİOSUN CNMM... hallederseniz inş... tabi sorun büyük ve çok önemli değilse hakkında hayırlısı tatlım ileriki döneminde seni ne mutlu edecekse o şekilde olsun bugüne odaklanma lütfen....

DUA EDİCEM SENİN İÇİN... NE OLUR KENDİNİ FAZLA ÜZME...

saol canım elimde değil ki bide suçlu olan benim o daha kötü :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

s.a canım
geçmiş olsun demek istiyorum:KK43:
rabbim hiç bir kıza bunları yaşatmasın.. ömrünün baharında yanlış bi evlilik yapıp insanı üzdürmesin..
ilerde keşke dememek için, çocuklarının iyi bir babası olması için dogru terchte bulunmuşsun.
bnm erkek arkadaşımın ailesi çok iyi.. tanışma şansımız olmadı ama öyle biliyorum.
yinede okurken acabalar oldu.. erkek arkadaşım içinde onun ailesi içinde..

ben dua edeyim okuyan arkadaşlar amin desin,
rabbim kimse eşi ve çocukları tarafından sınamasın. mutlu huzurlu evlilikler.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:KK43:

s.a canım
rabbim hiç bir kıza bunları yaşatmasın.. ömrünün baharında yanlış bi evlilik yapıp insanı üzdürmesin..
ilerde keşke dememek için, çocuklarının iyi bir babası olması için dogru terchte bulunmuşsun.
bnm erkek arkadaşımın ailesi çok iyi.. tanışma şansımız olmadı ama öyle biliyorum.

rabbim kimse eşi ve çocukları tarafından sınamasın. mutlu huzurlu evlilikler.. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:KK43:

Amin.
Konu sahibi bence çok iyi yapmışsın.Anlattıklarına göre
bence asla düzelmezdi.İnsanın fikri ne ise zikri de odur.
Seni tamamen para olarak gördü heralde nişanlın.
Acın zamanla hafifleyecek ve birgün bitecek inşallah.
Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim,insan hayatını nasıl bu kadar
maddiyata endeksler ki?

kızlar benm hayatımda birinin oldugunu bilen çok insan yoktur.
bana şunu diyorlar, hani birini sevmiyosan , kimse için fedakarlık yapma evi varmı arabası işi varmı diye bak..
öyle fabrikadaki biriyle olma.. evi yoksa hiç uğraşma.
seni senn nişanlında bakmış şöyle,
altın götürmedik bişey demediler.. eve çift maaş girecek. kamuda çalışıyor.bundan iyisini nerden bulcam gibi..

bişey dicem bide. bence biraz azgı bozuk biri.. kayın valideye cok sexy ne demek ya:S

s.a canım
Ilerde keşke dememek için, çocuklarının iyi bir babası olması için dogru terchte bulunmuşsun.
Bnm erkek arkadaşımın ailesi çok iyi.. Tanışma şansımız olmadı ama öyle biliyorum.
Yinede okurken acabalar oldu.. Erkek arkadaşım içinde onun ailesi içinde..

Ben dua edeyim okuyan arkadaşlar amin desin,
rabbim kimse eşi ve çocukları tarafından sınamasın. Mutlu huzurlu evlilikler.. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:KK43:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ilk sayfadaki yazdıklarını okudum ve hayretler içindeyim..hala düzelirmi diyorsun...ben böyle bir kişiyle aynı ortamada bile bulunmam....bence kurtulduqun için sadaka falan vermelisin...hissettiklerini sevgi zannetme sakın bunları sadece alışkanlık...kısa zamanda yerini nefrete bırakıcak...o kişinin yüzüne bile bakma ve sana yaklaşmasına asla izin verne...mis gibi mesleqin var elinde...kimseye muhtaç deqilsin...ve ayarıca o aamın hesabına para yatırmanada kızdım..ne alaka...dünya tersine dönmüş.. erkeke erkekliqini bilsin erkek gibi davransın..evlenseydiniz bu adam bütün faturları ve evin masrafınıda sana ödetirdi...yat kalk evlenmeden önce bu adamdan kurtulduqun için şükret...

zaten o artık benim yüzüme bakmıo aramıo sormuyo paramı istediğimden beri.....
hesabına para yatırma işine gelince düğün için para biriktirelim demiştik o zamanki aklımda bunda hiçbir sakınca görmedim. fazlada bi para yatırmadım ama onu bana sormadan harcaması çok zoruma gitti. gönderdiğim halde para biriktirmiyosun diye yargılanmakta aynı şekilde zoruma gitti...

verılmıs sadakan varmıs cnm.. Allahım senı anlayacak,sana layık olan,ıyı ınsanla karsılastırsın seni..
Hiç üzùlme! Bin kere ölecegine,bir kere ölürsün..bu bı süreç,kendını çok daha ıyı hıssedeceksındır zamanla:KK34:

aminnn cnm çok teşekkür ederim...

benden sonraki nişanlısını benden daha mutlu edece düşüncesini attığım zaman daha iyi hissedeceğim inş kendimi....

s.a canım

a.s cnmm..
öncelikle AMİNNNNNNNNNN demek istyrm... ( ben ve bu duurmdaki herkes için.....)
tam evliliğe karra verip bu aşamaları tammalamak üzereyken bu tür olaylar yaşamak tabiki insanı çok üzüo yıpratıo... ama kader yapcak bişey yok...

bence erkek arkadaşınızın ailesini tanımaya çalışın... bende nişandan önce çok iyi biliodum herşey güllük gülistanlıktı hiç aklıma kötü bişey gelmemişti.. Allahım size yaşatmasın kötülerdir demek istemyrm yanlış anlaşılmasın ama tedbiri elden bırakmayın adımlarınızı sağlam atın.. çook zor ve çok önemli bi adım. Allah yardımcınız olsun benim yaşadıklarımı yaşatmasın..

Amin.
Konu sahibi bence çok iyi yapmışsın.Anlattıklarına göre
bence asla düzelmezdi.İnsanın fikri ne ise zikri de odur.
Seni tamamen para olarak gördü heralde nişanlın.
Acın zamanla hafifleyecek ve birgün bitecek inşallah.
Ayrıca belirtmeden geçemeyeceğim,insan hayatını nasıl bu kadar
maddiyata endeksler ki?

cnm bende bunu anlamyrm nasıl herşey para olarak düşünülebilir...
ve o insanda benimle aynı statüde aynı maaşı alıoo. bende hala inanamyrm bazı şeylere..

yaşandı bitti saygısızca.....diyrm sadece.

kızlar benm hayatımda birinin oldugunu bilen çok insan yoktur.
bana şunu diyorlar, hani birini sevmiyosan , kimse için fedakarlık yapma evi varmı arabası işi varmı diye bak..
öyle fabrikadaki biriyle olma.. evi yoksa hiç uğraşma.
seni senn nişanlında bakmış şöyle,
altın götürmedik bişey demediler.. eve çift maaş girecek. kamuda çalışıyor.bundan iyisini nerden bulcam gibi..

bişey dicem bide. bence biraz azgı bozuk biri.. kayın valideye cok sexy ne demek ya:S

evet canım ağzı çok bozuktu.... annemde hala aklına geldikçe sinirlenio bana bu kelimeyi nasıl kullandı diye...

hele 12 yaşındaki kızkardeşime evlense çocuk doğururu kelimesini kullanması çok üzüd bizi....

niye böyle konuşuosun dediğimde annem 13 yaşında evlenmiş ne var bunda büyüyüen kıza bizim oralarda (adana tarafı) böyle denir..ne var bunda diye cevap verdi..

aminnn cnm çok teşekkür ederim...

benden sonraki nişanlısını benden daha mutlu edece düşüncesini attığım zaman daha iyi hissedeceğim inş kendimi....

bosver,dü$ünmemeye çalıs.. Çok mutlu ederse de etsin,senın gözünde degerı kaldımı kı.. Sen içinde bıtırememıssın sanırım bazı seylerı,ama bıtır:KK34: çunku bıtırdıgın zaman ; "ıyı yada kotu,ne halı varsa görsün.bana uzak olsun da.." dersın..

X