nişanlımla ayrıldık

Yerli yersiz "demek" fiilini kullanmışsınız, okurken çok acı çektim.

17-18 olduğunuzu düşünmüştüm, 25 yaşındaymışsınız.

Hata yaptığınızı kabul ediyorsunuz ama affetmedi diye adamı tekmeleme isteği nedir?
Kimse kimsenin hatalarına sınırsız müsamaha göstermek, hata olduğunu kabulleniyor diye affetmek zorunda değil.

Henüz evlenecek olgunlukta değilsiniz bence. Ayrılmanız ikiniz için de iyi olmuş.

teşekkürler

evet ama sevdim işte

Yahu onu sevdiğiniz kadar kendinizi de sevin Allah aşkına! Zararlı kimyasal madde kullanan biri bu! Hiç mi etraftan duymuyorsunuz? Hiç mi haber izlemiyorsunuz? Böyle adamlar anasını babasını bile tanımayıp zarar veriyor, siz bile bile sevdim ama deyip barışmak istiyorsunuz. Allah uyarıyor ama kul illa alıcam o belayı diyor resmen. E madem sevdin evlen bakalım bi kaç ay sonra yandım Allah demelerini dinleyelim.

Lütfen büyüdükten sonra böyle işlerin başına geçin. Zira çok çocukça davranışlar...

haklısınız

Bir tabir vardır.
Yel gibi gelen yel gibi gider.
Çok hızlı başlamış.Çok hızlı bitmiş.
3 haftada iş arkadaşını bile tanıyamazken siz evleneceğiz kişiye karar vermişsiniz.
Ve açık konuşayım duygu durumunuz çok inişli çıkışlı.
Eski nişanlınız bunu anlamış.Özellikle ona hikaye uydurma kısmından sonra sizden ayrılmalıydı.
Ben nişanlınızı sizden daha aklı başında gördüm.
Bu size ciddi bir hayat dersi olsun.

Insanların bir affetme limiti olduğunu artık unutmazsınız.

evet o kadar herkesi kendim gibi görüyorum ki ben yaptığım yanlışların farkına vardım o yüzden de pişmanım aklım çok karışık ot içiyorsa bana yalan söylemiş ve ot içiyorsa iyi ki bitti diyecem ama ben ona çok güvendim hala bu duruma inanamıyorum yani aklım karmakarışık arayıp sorsam gene doğruyu demeyebilir çoğu insan içiyorsa içiyorum demez diypr kafam çok karışık içmiyorsa onu sevdiğim için düzelmemizi istiyorum

erkekler bogazina ip geciren kadinlara tahammul etmez ve istemez ayni sekilde cocukca davranan surekli aciklama yapmak zorunda birakan ve kolay görünen kadinlarida sevmez sen biraz geri duracaktin bak kapatmissin teli arayan o pesinden kosmayi seviyor ama senin tavirlarin cok berbat yok yere adama saldiriyorsun bu arada bu kiskanclik deil hastalik normal deilsin bukadar yalvarmayi birak guclu görünki deistini anlasin bu arada acilende o sacma hareketleri birak aleyna tilki dinlemeyide birak yada cocugu birak yazik ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…