nişanlımla ayrıldık

çok arada bdv ye bakarım aklıma gelirse ama yazmakta istedim ya ablacım sen başını belayamı sokmak istiyorsun biraz aklını başına al iki kere dayak yedimi sevgi nedir görürsün bu ergenlerinde seviyorum demeleri yokmu adam bariz ot içiyor diye yazmışsın kuzenin eşide uyarmış Allahını seversen biraz kendine saygın olsun bu seviyorum aşık oldum demeleri beni bitiriyor ergenlerin ..aynı evin içine girince maddi manevi yıpranırsın burdaki konuları okumuyorsun sanırım, it kopuk adamları hayatınıza sokmayın önce işini bul ayakların sağlam yere bassın kişiliğin oturmamış belli ki.. bu da sana ders olsun bahanen olsun bu tartışma ve hiçbrşekilde görüşme lütfen. Bitirmeyin gençliğiniz it kopuk adamların peşinde.
haklısın ama kendi o kadar iyi biri ki yani hala içiyor muydu benimle beraberken emin olamıyorum belki de kabullenmek istemiyorum kafam o kadar karışık ki ot mevzusu olmasaydı belki ben tekrar arardım kendsiini ama şimdi nasıl unutacam ne yapacam bilmiyorum

Annesi önemli bir ameliyata geçecekti ben gününde saçma sapan şeyleri takıp soru soruyordum ertesi gün daha annesini görmemişti telde olmayan şeyleri yani iş yerinde bir kız başlamıştı onunla anlaştığını gülüştüklerini demiştim
ablacım bu hareketten sonra ne bekliyorsun ki? hatanın farkında olmanın önemi de yok. zor gününde adamı gerim gerim germişsin annesini de önemsememişsin. basit bir mesele değil bence. ben de ayrılmaktan yana davranırdım.

haklısın ama kendi o kadar iyi biri ki yani hala içiyor muydu benimle beraberken emin olamıyorum belki de kabullenmek istemiyorum kafam o kadar karışık ki ot mevzusu olmasaydı belki ben tekrar arardım kendsiini ama şimdi nasıl unutacam ne yapacam bilmiyorum
o dediğin mevzu ismini dahi yazmak istemem o olduğu sürece kalbine söz geçir kendini yakma derim ablacım..

Tecrübeyle sabıt bu erkekler fazla ilgiyi kıskanılmayı sevmiyor.bunalıyorlarmış.kadınlar işe tam tersi ne kadar ilgi o kadar sorun çıkarmazlar.kadınla erkek bu noktada ayrılıyor galiba.bizde hep bu yüzden kavga eder ayrılırdık.

Son düzenleme:
Annesi önemli bir ameliyata geçecekti ben gününde saçma sapan şeyleri takıp soru soruyordum ertesi gün daha annesini görmemişti telde olmayan şeyleri yani iş yerinde bir kız başlamıştı onunla anlaştığını gülüştüklerini demiştim ve snra bunu uydurduğumuda demiştim o günü de bitirmeye kalktı.kıskanmıştım ondan dolayı öyle yaptım

kıskançlık falan bilmem
ama böyle bir durumda suratınıza bakmazdım
basit olsa yine anlarım önemli bir ameliyatta
pes
inşallah sizden kurtulur

bunu yapmaya çalışıyorum ama o kadar çok istiyorum ki beni aramasını bana seni arayacam demişti belki de geçen beni arayıp kendini nasıl hissedeiyorsun diye soru sorması kendi vicdanını rahatlatmak içindi :KK43:

Belki de Allah senin yüzünü ona bu şekilde çirkin gösterip ondan kurtardı. Yapana değil yaptırana bak derler biraz da böyle düşün, hatan sana büyük bir tecrübe kattı. Öyle şeyler kullanan insanlardan uzak dur. Lütfen kendine bu iyiliği yap.. Basitleştirme gözünde. Sessiz kal. Ölü taklidi yap. Aşırı duygusallıkta erkekleri itiyor. Sensiz yapamam, edemem minvaline girme..

teşekkür ederim umarım arar ama onu her yerden çıkardım fotolar silindi vs o da sildi tabi bu arada onu takipten çıakrmıştım baktım beni takip ediyor bende geri istek attım aradığında şaşrdım kabul ettin deemiştim neden çıkardın ki dmişti beni aramadı ve ot mevzısındn dolaıyı onu her yerden çıkardım

Ot mevzusu suan sacma sapan triplerinden daha onemli.Iyi olmus ayrildiginiz. Aklini basina al.Bir dahaki iliskinde ayni seyleri yapma ve ot icenlerden uzak dur.

Ask gozunu kor etmis.Yarinini dusun.

X