nişanlımla ayrıldık

Bence adam bitirmekte haklı daha şimdiden böyleyse evlenince ne yapar demiştir muhtemelen sizde cok zorlamayın bariz bitirmek istiyorsa

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim ama ot mevzusubdan sonra güvenim kırıldı ve o kadar narışmayı istiyordum ki şimdi bunu kullanan biriyle yapamam diyorum ve kendi içimle kavga ediyorum

Sen bence bu çocuğu rahat birak iyisimi.Hala ona saydirmak istiyorum vs. Demissin. Hala hatalarini görmüyor musun?

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim ama ot mevzusubdan sonra güvenim kırıldı ve o kadar narışmayı istiyordum ki şimdi bunu kullanan biriyle yapamam diyorum ve kendi içimle kavga ediyorum

Ot derken zararlı olan kimyasal maddeden mi bahsediyorsunuz? Ay uzak durun öyleyse. Böyle biriyle nasıl evliliğe gidebilirsiniz oda şaşırtıcı

Noktalama işaretleri kullanmayı deneseniz keşke. Korkmayın ısırmazlar.

Yapıp yapıp sonra hata yaptım kabul ediyorum demek de dünyanın en saçma şeyi. Kabul edince o yaşananlar silinmiyor. Biraz daha büyüdüğünüz, kişiliğiniz oturduğu zaman girin aşk meşk evlilik işlerine.

çok arada bdv ye bakarım aklıma gelirse ama yazmakta istedim ya ablacım sen başını belayamı sokmak istiyorsun biraz aklını başına al iki kere dayak yedimi sevgi nedir görürsün bu ergenlerinde seviyorum demeleri yokmu adam bariz ot içiyor diye yazmışsın kuzenin eşide uyarmış Allahını seversen biraz kendine saygın olsun bu seviyorum aşık oldum demeleri beni bitiriyor ergenlerin ..aynı evin içine girince maddi manevi yıpranırsın burdaki konuları okumuyorsun sanırım, it kopuk adamları hayatınıza sokmayın önce işini bul ayakların sağlam yere bassın kişiliğin oturmamış belli ki.. bu da sana ders olsun bahanen olsun bu tartışma ve hiçbrşekilde görüşme lütfen. Bitirmeyin gençliğiniz it kopuk adamların peşinde.

dönse bile sen değişmediğin sürece aynı olacağı için boşuna bekleme. ama bence dönmez..
değişecektim çünkü onsuzluğu yaşadım sevdiğinden ayrı olmak o kadar zormuş ki 2 gündür konuşmuyoruz daha önceleri de yalvardım değştiğimi ona göstermek için şans istedim şans verdim dedi vermedi yani inanmadı

valla adam mükemmel bi manevra ile sizden kurtulmuş. yaşınız falan küçük mü bilmem de baya çocuksu bi tavrınız var...

boşver bunu bu şekilde kabullen. artık bence olmaz sizden. yapacak bişey yok. ama o da srvmiş bence sadece siz biraz fazla uğraşmışsınız gitsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…