nişanlımla ayrıldık

evet o kadar herkesi kendim gibi görüyorum ki ben yaptığım yanlışların farkına vardım o yüzden de pişmanım aklım çok karışık ot içiyorsa bana yalan söylemiş ve ot içiyorsa iyi ki bitti diyecem ama ben ona çok güvendim hala bu duruma inanamıyorum yani aklım karmakarışık arayıp sorsam gene doğruyu demeyebilir çoğu insan içiyorsa içiyorum demez diypr kafam çok karışık içmiyorsa onu sevdiğim için düzelmemizi istiyorum

Açıkçası bu dediğiniz bahane olamaz.
Herkesi kendiniz gibi gördüğünüz için mi böyle davrandınız?:KK57:
Kendinize karşı bu kadar dengesiz misiniz?
Adamın annesi ameliyata girecek, siz trip atmakla küsüp durmakla meşgul olmuşsunuz.
Bana değil erkek arkadaş, bir kız arkadaşım bunu yapsa bir daha suratına bakmam; tüm ilişkimi keserim.
Koyun can derdinde, kasap et derdinde olmuş.
Eski nişanlınızı rahat bırakın. Siz zorladıkça olmaz.
Artık karar onda, siz barışmak istediğinizi belirtmişsiniz.
Gelirse gelir, gelmezse de önünüze bakacaksınız.

Ama bir daha birine böyle dengesiz davranmayın, gene kaybedersiniz.

Hatalisiniz. Tek sorun kiskancliksa bunun için , kendiniz için terapi alın.

Bu süreçte tek bir kelime yazmayın. Duzelirse ancak böyle düzelir.

Hatalisiniz. Tek sorun kiskancliksa bunun için , kendiniz için terapi alın.

Bu süreçte tek bir kelime yazmayın. Duzelirse ancak böyle düzelir.
düzelmeyecek :KK43: geçen beni aradı arkadaşı sormuş ve ona öylesine aradığını demiş arkadaşı da umut bağlıyor o zaman arama demiş tamam aramam demiş.Kafamda soru işartleri var onları ancak kendisi çözebilir ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum

Açıkçası bu dediğiniz bahane olamaz.
Herkesi kendiniz gibi gördüğünüz için mi böyle davrandınız?:KK57:
Kendinize karşı bu kadar dengesiz misiniz?
Adamın annesi ameliyata girecek, siz trip atmakla küsüp durmakla meşgul olmuşsunuz.
Bana değil erkek arkadaş, bir kız arkadaşım bunu yapsa bir daha suratına bakmam; tüm ilişkimi keserim.
Koyun can derdinde, kasap et derdinde olmuş.
Eski nişanlınızı rahat bırakın. Siz zorladıkça olmaz.
Artık karar onda, siz barışmak istediğinizi belirtmişsiniz.
Gelirse gelir, gelmezse de önünüze bakacaksınız.

Ama bir daha birine böyle dengesiz davranmayın, gene kaybedersiniz.
ben barışmak istediğimi belirttim evet ama bunu bile bile istemedi ben hatalarımın farkındayım onu arayıp aramamak arasında kalmışım onu aklımdan çıkaramıyorum

Hizli yasayip genc olmus iliski. Beraberngidilen tatilde wp dan trip atmak nedir ayrica ya
her kadın gibi bende ilgi göstermesini istiyordum wp den trip atmadım ona sadece yanımda ol ama ya diye bir mesaj attım o mesajımı açmadı görüldü yapmadı ama benden sobra başka grupla yazışmaları okumuş kendimi değersiz hissettim

ben barışmak istediğimi belirttim evet ama bunu bile bile istemedi ben hatalarımın farkındayım onu arayıp aramamak arasında kalmışım onu aklımdan çıkaramıyorum
Yok aramayın.
Fazla ısrar iyi olmaz.
Geleceği varsa da gelmez.
Rahat bırakın.
Ortak arkadaşlardan onun hakkında hiç haber almayın.
Onlarda sizin hakkınızda bir haber iletmesin.
Iletişim kurmayın.
Şöyle düşünün belki hayırlı değildi.
Siz dersinizi almışsınız.
Kendinizi meşgul tutun.
Bırakın gelirse gelir.

Gelmezse yolunuza bakacaksınız.:KK66:

Evliliğe günler kala stresten oluyor böyle şeyler.. Bizde en ufak birşeyden tartışablyoruz .. Yalnız çok zorlamşsn nişanlını.. Çocukça davranmışsn ne gerek vardı ki 😒

Merhaba nişanlımla geçen kasım ayında tanıştık onu ilk gördüğüm an içim kıpır kıpır olmuştu etkilenmiştim ondan sonra beraber oturduk sohbet ettik ve hayattan ne beklediğimizi konuştuk geçmişimizi birbirimize anlattık sonra onun gecesi sevgili olduk.3 hafta kadar sonra sözlendik 2 ay sonra nişanımız oldu demem o ki her şey çok acele oldu.ocak ayında nişanımız oldu 2 gün öncede ilişkimiz bitti.son zamanlarda bana karşı çok ilgisizdi beni merak etmiyordu ve ben bu durumdan dolayı sinirlenip yüzüne vuruyordum şikayet ediyordum o da bana sen beni bu duruma getirdin ben önceden böyle değildim dedi.onun bendeki şikayetleri sorunumuz yokken günü sorunlu bitirmem,sürekli şakyet etmem onu iğnelemem bunu son zamanlarda bana karşı ilgisizliğinden dolayı yapıyordum.Annesi önemli bir ameliyata geçecekti ben gününde saçma sapan şeyleri takıp soru soruyordum ertesi gün daha annesini görmemişti telde olmayan şeyleri yani iş yerinde bir kız başlamıştı onunla anlaştığını gülüştüklerini demiştim ve snra bunu uydurduğumuda demiştim o günü de bitirmeye kalktı.kıskanmıştım ondan dolayı öyle yaptım kendimi savunmuyorum hatalaımın farkındaım bayram tatilinde kardeşleriyle beraber şehirdışına gitmiştik orda da benimle ilgilenmediği için whatsapptan mesaj atıp girip mesajımı görüldü yapmadığı için kendimi değersiz gördüm ve çocukça hareketler yaptım benim tek stediğim lgiydi.pazar günü neden böyle ilgsizsin dediğimde soğudum dedi ve o günden beri kesin bir şekilde bitmesini istedi o kadar yalvardım ki sabah uyuyamayıp erken saatte yanına gitim o kadar dil döktüm ki bitmesin diye zamana bırakalım diye..ama aklına koymuştu bir kere bizim bu şekilde ayrı olarak mutlu olacağımızı dşünüyormuş en son telde konuşurken gene yalvardım dil döktüm ama fikri değişmedi bende biterse bitsin kendine iyi bak deyip kapattım teli 5 saat sonra kendisi aradı açtım bana kendini nasıl hissediyorsun diye sordu garip dedim sen diye sorduğumda boğazım düğüm düğüm dedi daha sonra kim ne dedi diye sordu beni bunı sormak için mi aradın dedim mrak ettiğini dedi bnde kim ne derse desin ben yaşıyorum ben acı çekiyorum dedim sonra beni bir daha arayacağını dedi ama 2 gün oldu aramadı ve o arayınca çok sevinmiştim bir umut oldu benim i.in ama bir daha olamayacağımızı biliyotuö ve ben onu çok seviyorum sizce ben şimdi ne yapmalıyım ona karşı o kadar kızgın ve kırgınım ki ona saydırmak istiyorum onu tekmelemek istiyorum ne olur bana fikir verin..şimdiden çok teşekkür ediyorum
o hatalı bu hatalı demiyim direk tavsiye verim nacizane .bi süre aramazsanız ve nişanlınızın üstüne düşmezseniz özleyip kendi ariyacaktır sizi.eğer arada sevgi varsa bu kadar kolay bitmez merak etmeyin.zamana bırakın.insanlar öfkeliyken üstlerine gitmek ters tepiyo genelde.o yüzden kendi haline bırakın onu.haa bi de yalvarmayın.hatalı da olsanız dik durabilmelisiniz :)

o hatalı bu hatalı demiyim direk tavsiye verim nacizane .bi süre aramazsanız ve nişanlınızın üstüne düşmezseniz özleyip kendi ariyacaktır sizi.eğer arada sevgi varsa bu kadar kolay bitmez merak etmeyin.zamana bırakın.insanlar öfkeliyken üstlerine gitmek ters tepiyo genelde.o yüzden kendi haline bırakın onu.haa bi de yalvarmayın.hatalı da olsanız dik durabilmelisiniz :)
geri dönmeyecek bundan eminim öyle olması daha doğru deyip durmuştu :KK43:

düzelmeyecek :KK43: geçen beni aradı arkadaşı sormuş ve ona öylesine aradığını demiş arkadaşı da umut bağlıyor o zaman arama demiş tamam aramam demiş.Kafamda soru işartleri var onları ancak kendisi çözebilir ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum

Bildiğim bir şey var , ararsanız tam biter.

Lütfen kendiniz için destek alın. Bu kıskançlık bir çok yerde karşınıza çıkar.

geri dönmeyecek bundan eminim öyle olması daha doğru deyip durmuştu :KK43:
o anki psikolojisiyle öyle demesi normal.ilişkiniz bana kendi ilişkimi hatırlattı.çok inişli çıkışlıydı bizimki de.her ay ayrılık,stres,bu sefer kesin bitti olmicak cümleleri..zor,insanı yıpratıyo.ama dediğim gibi onu kendi haline bırakın.insanoğlu sabırsız ama beklemek en iyisi.üstüne gitmek şu an için pek mantıklı gelmiyo bana malesef

Gözüme ilişip duruyor bu konu yine yazmadan geçemicem. Lütfen artık uzak dur şu adamdan. Adam uyuşturucu kullanıyor. Üzerine seni uyarmışlar sadece şüpheyle kalmışsın. Adama gidip içiyor musun dersen tabiki içmiyorum diyecek. Israrla barışmak istiyorum demene hayretle bakıyorum

o anki psikolojisiyle öyle demesi normal.ilişkiniz bana kendi ilişkimi hatırlattı.çok inişli çıkışlıydı bizimki de.her ay ayrılık,stres,bu sefer kesin bitti olmicak cümleleri..zor,insanı yıpratıyo.ama dediğim gibi onu kendi haline bırakın.insanoğlu sabırsız ama beklemek en iyisi.üstüne gitmek şu an için pek mantıklı gelmiyo bana malesef
umarım ama ben kafamda emn olmak istiyorum soru işaretlerimi çözmek istiyotum ailem beni istemeyeni bende istemem deyip duruyor artık onlarda istemiyor

Gözüme ilişip duruyor bu konu yine yazmadan geçemicem. Lütfen artık uzak dur şu adamdan. Adam uyuşturucu kullanıyor. Üzerine seni uyarmışlar sadece şüpheyle kalmışsın. Adama gidip içiyor musun dersen tabiki içmiyorum diyecek. Israrla barışmak istiyorum demene hayretle bakıyorum
ayrılmamızın nedeni olarak beni gösteriyor bende beni bırakmasına ya da çoktandır kafasında beni bitirmiş olmasına hazmedemiyorum ne kdar safmışım ona yanıyorum

X