- 14 Haziran 2019
- 122
- 17
- 31
-
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
haklısın düzeltmedim yanlış gördüğü uyardığı davranışlarımı çok üzgünüm bu saatten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyotumNe istedinden emin misin onu kazanmak için me yaptın ? Zorluk olmadan istediğine kavuşamazsn
haklısınız artık bana inanmıyor kendimi düzelteceğime inanmıyor çok şans verdim diyorduBen olsam bende dayanamazdım sanırım nişanlın fazlasıyla haklı ve geri döneceğini de düşünmüyorum çok yanlış davranmışsın.
Söz ver ona bi şans versn değiş ona göster bunlar ama adamı boğma sal nişanı attı mı ? Aileler biliymu annesin yanına git ameliyat demiştin yardımcı ol ordan vur onuhaklısın düzeltmedim yanlış gördüğü uyardığı davranışlarımı çok üzgünüm bu saatten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyotum
bilşyorum iş işten geçince anladım maalesef sizce ne yapmalıyımYani bitirmek için her şeyi yapmışsın. Başarılı da olmuşsun.
haklısınız hatalrımı anladım ben düzeltmek istiyorum ama o aramadan da onu aramaya çekiniorum beni basit görsün istemiyorum sobuçta bayağı yalvardım direndimAdamın annesinin ameliyat olacağı zaman bile triplerinizle bunaltacak kadar gözünüz dönerse tabiki sonuç böyle olur