nişanlımla aramızdaki toksik ilişki hakkında?

YAni az çok anlıyorum sizi manipülasyon benim sevgilimde de var bana da bazen haklıyken haksız gibi hissettirdiği çok oluyor ama ben dişimi çıkarıyorum hayırdır ya kendi hatalarını görmeyip Benim hatalarımı mı duvara asıyorsun diyorum susup kalıyor ben ezdirmiyorum kendimi kavgalarımızda onun da adım attığı oluyor benim de .. ondan adım geldiği için de beni sevip kaybetmek istemediğini düşünüyorum.. valla sizde ezdirmeyin baştan böyle başladı iplerinversim diye düşünmeyin biryerden başlayın

Kendinizi değiştirin aksi taktirde hayatınız boyunca hep özür dilemek zorunda kalacaksınız...

Merhaba seni cok iyi anliyorum, ayrilik kesinlikle cok korkutucu ve dayanilmaz bir aci verecek ama yine de bence bu iliskiyi bitirmelisin. 10 yillik evli biri olarak soyluyorum boyle bir adamla evlenirsen evlilikte cok daha fazla hissedeceksin bu degersizlik hissini. Yol yakinken dön. İnan bana icinde ona hissettigin her sey bitip gider unutursun ama evlenirsen omur boyu degersizlik hissiyle basa cikmak zorunda kalabilirsin.

Böyle bir babayla büyüdüm.. 28 yaşındayım ve büyürken aldığım hasarların yaşım ilerledikçe farkına daha çok varıyorum ve bu beni çok kahrediyor. Anneme verdiği zararı ise söylemiyorum bile. Lütfen ama lütfen değerli olduğunuzu, daha güzelinin mümkün olduğunu, evrende bi yerde daha mutlu hissedeceğiniz bir yerin kesinlikle var olduğunu aklınızdan çıkarmadan kararınızı verin. Bu yeri kimse size sunmayacak, yeni bir yoldan geçerek onu siz bulacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…