- 15 Şubat 2013
- 25.265
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.107
- 798

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bu sitede ateistlere gavurdur, her türlü kötülüğün anasidir gavurlar tarzi yaxilar yazildi. Ben cok alindim mesela, bi kac kez sikayet ettim, bani da ben yedim ustune, demek cok da onemli degil herkesin nasil hissettigi
Kimi insan da mini veya dekolte giymeyi sapıklık buluyor. Kadın bir yorumunda evlilik dışı ilişkiyi de ayıplamış.Simdi soyle anlatayim, diyelim ust kat komsum homofobik, gelmis bana escinsellik sapikliktir diye anlatiyo, simdi ben buna ne dersem diyim ki zamaninda lgbt yuruyuslerine katilmis insanim, bence dedigi yerde bana b.k yemek duser, cunku adamin sahsi fikri yani, tum escinselleri tutuklayip hapse attiramiyosa benim icin istedigi fikre sahip olmakta ozgur, sen boyle dusunemezsin de var sikinti. Kadin telinde pipi fotosuyla gezen adamlarin sapik oldugunu dusunuyo, sen boyle dusunemezsin demek asil sacmalik.
Tekrar tekrar niye çekmesin ki?Geçmişte gonderdiyse de gonderdikten sonra siler, insan neden galerisinde cinsel organinin forografini tutsun ki özledikce bakacak mi?
Bence başkalarina da gonderiyordur tekrar tekrar çekmemek için o fotoyu tutuyordur denk gelirse atarim diye.Baska bir neden bulamadim
Tekrar tekrar niye çekmesin ki?Fotojenik mi değil acaba?
![]()
Düşünce suc olamaz, eyleme döküp gelip senin dekoltene saldiriyo suctur ama. Dedigin dunya da herkes birirlerinin soylediginden rahatsiz olursa o isin sonu yok. Suc olsa zaten hergun o kadar abuk subuk seyler soyleniyo ki, ac TV ye bak, sokakta insan kalmaz.Kimi insan da mini veya dekolte giymeyi sapıklık buluyor. Kadın bir yorumunda evlilik dışı ilişkiyi de ayıplamış.
Bir insanın hayat stilini ne giydiğini ne yediğini ne içtiğini ayıplamak nefret suçuna giriyor. Sexting yapan sapıktır derse bundan hoşlananlar da tepki gösterecek tabii ki. Keyfimize göre insanlara hakaret etmek gibi durum söz konusu değil. O zaman şöyle bir ortam oluşur bir kişi sapık der diğeri bağnaz der sonra alevlenir o....'ya döner vs vs. Bir kişi keyfine göre etiketler ithamlar yaratıyorsa bise bir şey yemek değil düzeltmek düşer valla
Yahu ben kocamla yaptım dedim ona bile kulp buldu yahu.Koca benim koca .Bazısı iyice şuursuz oluyor.Nikahli kocam.Düşünce suc olamaz, eyleme döküp gelip senin dekoltene saldiriyo suctur ama. Dedigin dunya da herkes birirlerinin soylediginden rahatsiz olursa o isin sonu yok. Suc olsa zaten hergun o kadar abuk subuk seyler soyleniyo ki, ac TV ye bak, sokakta insan kalmaz.
E birine sapık demek eyleme dökülmüş hali zaten. Sözlü taciz taciz değil mi yani size göre?Düşünce suc olamaz, eyleme döküp gelip senin dekoltene saldiriyo suctur ama. Dedigin dunya da herkes birirlerinin soylediginden rahatsiz olursa o isin sonu yok. Suc olsa zaten hergun o kadar abuk subuk seyler soyleniyo ki, ac TV ye bak, sokakta insan kalmaz.
Onu bilemem, satır satir okumadim, ben sadece " bana gore telinde pipisinin fotosuyla gezmek sapikliktir" bile dedirtmeme kismindayim. O da oyle dusunuyo demek ki, napicaz bu durumda?Yahu ben kocamla yaptım dedim ona bile kulp buldu yahu.Koca benim koca .Bazısı iyice şuursuz oluyor.Nikahli kocam.
Nikahlı sapıkYahu ben kocamla yaptım dedim ona bile kulp buldu yahu.Koca benim koca .Bazısı iyice şuursuz oluyor.Nikahli kocam.
düşünce özgürlüğüE birine sapık demek eyleme dökülmüş hali zaten. Sözlü taciz taciz değil mi yani size göre?
Bakın adam ne niyetle yapmış bilmiyoruz tabi ki normal değil silmek gerekir.Hic birimiz özel şeyleri tutmuyoruz galeride.Unutmus olabilir veya konu sahibini aldatıyor olabilir.Bunu da yazdım zaten nişanlısını en iyi o tanır.Onu bilemem, satır satir okumadim, ben sadece " bana gore telinde pipisinin fotosuyla gezmek sapikliktir" bile dedirtmeme kismindayim. O da oyle dusunuyo demek ki, napicaz bu durumda?
Helal asna fisneNikahlı sapık![]()
Tam kanal 7 hint dizisi neyse konunun özeti nişanlınız birine atmış onuherkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş.sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim
![]()
Şahsına sapık denildi. Bence siz takip etmediniz. Düşünce özgürlüğü hakareti içermez hiçbir zamandüşünce özgürlüğü
Burda kimsenin şahsina sapik demedi, bi durumu kendi hayat bakışı cercevesinde tanimladi. Hala daha ustune alinan varsa sikayet et butonu bugunler için var.
- kişinin, inançlarını, kanılarını, düşündüklerini hiçbir baskıya uğramadan özgürce açıklayıp yayabilmesi hakkı ve özgürlüğü.