Bakın bu da doğru ..yazılar kalabiliyor ama fotoları siliyoruzValla insan anında siliyor, unutmuş olması bayağı imkansız.
Yani, bi kere onun görüntüsü şekli şemali tek başına seksi değil, biri bana atarsa gülerimSeksting yapmak sorun değil de böyle lönk diye penisinin fotosunu çekip atanlar bana cringe geliyor. Yani umarım sekstingdir çünkü bazıları hiç tanımadığı kadınlara da atabiliyor. Nişanlınızı tanıyacak olan sizsiniz biz bilemeyiz ki.
Evet evet instagram kullanırken hiç tanımadığım biri tebelleş olmuştu sürekli feyk hesap açıp pipisini(!) atıyordu. Dangalak.Seksting yapmak sorun değil de böyle lönk diye penisinin fotosunu çekip atanlar bana cringe geliyor. Yani umarım sekstingdir çünkü bazıları hiç tanımadığı kadınlara da atabiliyor. Nişanlınızı tanıyacak olan sizsiniz biz bilemeyiz ki.
İlk mesajdan itibaren saygısızlığın dibine vurup saygı beklemek...Ben hoş bulmuyorum normal karşılaşıyorum demek farklı, yapılması normal değil demek farklı. Hele ki sapıklık ilan etmek tabii ki de dar bir bakış. Üstüne de yok boynuna as falan diyip iyice terbiyesizleşilmiş. Herkesin cinsel sınırı dağarcığı istekleri başka. Kendisine uymayan her türlü şeyi ayıplamış bu düpedüz saygısızlık. Herkes başka hayatlara tolerans göstermeyi bilmeli.
Yani ben çok abartılıcak birşey görmedim.Nisanlinizi en iyi siz tanirsinizHerkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla doluböyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Bana göre evet. Ayrıca ne olduysa geçmişte olmuş bitmiş. Konu sahibinin hesap sormaya hakkı yok bence.Bu pire mi oluyor
Neye dayanarak böyle diyorsunuz diye soruyorum onu da eksiliyor. Gelir bunu da hemen eksilemeye şimdiİlk mesajdan itibaren saygısızlığın dibine vurup saygı beklemek...
Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez
Sizin hayat görüşünüze uymuyorsa açıkça konuşun kestirip atmadan önce ben belirttiğim gibi asla hoşlanmazdım aranızda halletmeden bi karara varmadan ailenize hiç bilirsen bahsetmeyinHerkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla doluböyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Hayır anormal buldun, belki aykırı buldun, riskli buldun, olabilir;ama gidip sapık işler diyemezsin. Kendi fikirlerine saygı beklerken, aynı görüşte olmayanı sapıklıkla yaftalıyorKaçırdığın bir nokta var;
Bunu normal bulmuyorum, ben yapmam, hoşlanmam demek ayrı bişey,
Bu asla normal değil, bunu yapan insanlar sapkın, sapık demek bambaşka bir şey.
İlkine saygı duyarım, ikinciye duymam. Kendi dünya görüşüne göre insanları sınıflıyor ve burada bulunan kendi gibi olmayan bir sürü insana hakaret ediyor demektir çünkü bu.
Neyi savunduğunuzu bir gözden geçirin.
Ne olduysa olmuş bitmiş varsayalım..Bana göre evet. Ayrıca ne olduysa geçmişte olmuş bitmiş. Konu sahibinin hesabını sormaya hakkı yok bence.
Geçmişi hakkında hesap sorulan hemcinslerim için de aynısını söylüyorum her zaman.
Sanal sex yaparken birine yollamışta olabilir daha kötüsü instada falan taciz etmek amaçlı birilerine göndermişte olabilir. Geçmişte çektiyse neden silmemiş. Eskiden çektiği resmi hala birilerine gönderiyor olabilirherkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş.sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim
Oha o daha da beterBelki kendinin ki değildir. Baskasinindir whatsaptan gelmiştir.
Ailenize niye anlatıyorsunuz? Gerçekten unutmuş olabilir, ben de bir sürü fotoğraf içinde gezerken ben bunu ne zaman çekmişim ya dediğim şeyler buluyorum. Amacını bilemeyiz ama geçmiş tarihliyse takılmamakta fayda var.Herkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla doluböyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Seksting yapmış olması diğer seçenekler içindeki en masumu bence. Benim aklıma instadaki tacizciler geldi. Beğendiği kadına hiç muhabbeti falan olmadan cinsel organını atanlardan falanNişan atın bence. Ne demek sizden önce hayatına sizin gireceğinizi düşünemeden başkalarıyla seksting falan yapmak. Terbiyesiz adam!!!
Neden hep aynı fotoğrafı kullansın ki, kullanacağı zaman yenisini çekerdi.Ne olduysa olmuş bitmiş varsayalım..
Ama yeni bir yola çıkmış ve bu tür bi fotoğrafı nişanlım görse ne düşünür diye en azından silseymiş.. Yani silmemesi hala kullanıyor olabileceğini düşündürüyor..
Pardon da ben kimseyi alıntılanmadım kimseden bişi beklemedim direk benim yorumuma yorum yapıldı zaten çoğunlukla trollük için yorum yapılıyor da ben o kişi değilimHayır anormal buldun, belki aykırı buldun, riskli buldun, olabilir;ama gidip sapık işler diyemezsin. Kendi fikirlerine saygı beklerken, aynı görüşte olmayanı sapıklıkla yaftalıyorBen de saygı duymam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?