Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Herkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla dolu böyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim

Yani, bi kere onun görüntüsü şekli şemali tek başına seksi değil, biri bana atarsa gülerim Ne alaka sadece çkü çekip atmak. Amacı bi çözebilsem.

Evet evet instagram kullanırken hiç tanımadığım biri tebelleş olmuştu sürekli feyk hesap açıp pipisini(!) atıyordu. Dangalak.

İlk mesajdan itibaren saygısızlığın dibine vurup saygı beklemek...

Yani ben çok abartılıcak birşey görmedim.Nisanlinizi en iyi siz tanirsiniz

Sizin hayat görüşünüze uymuyorsa açıkça konuşun kestirip atmadan önce ben belirttiğim gibi asla hoşlanmazdım aranızda halletmeden bi karara varmadan ailenize hiç bilirsen bahsetmeyin

Hahahaha su video gibisiniz aynı
Diyet yemekleri yiyeceken ayağım kaydı o sırada poğaça tabağı havaya uç,sen ağzıma gir
Kimse inanmaz yanlışlıkla kac yıllık fotoyu bulduğunuza.
Benim için iki şey önemli olurdu heralde
1) gercekten ne zaman çekilmiş?
2) ne için gönderilmis? Hani geçmişte sevgilisine falan attıysa (ki nude'a karşı değilim ama erkek şeyini atmak da ne çirkin ya, nude'in bile bir adabı var) mesele değil. Ama sosyal medyada ona buna atıp uygunsuz şeyler yazmak için çektiyse o adamın alnını deşerim

Hayır anormal buldun, belki aykırı buldun, riskli buldun, olabilir;ama gidip sapık işler diyemezsin. Kendi fikirlerine saygı beklerken, aynı görüşte olmayanı sapıklıkla yaftalıyor Ben de saygı duymam.

Bana göre evet. Ayrıca ne olduysa geçmişte olmuş bitmiş. Konu sahibinin hesabını sormaya hakkı yok bence.

Geçmişi hakkında hesap sorulan hemcinslerim için de aynısını söylüyorum her zaman.
Ne olduysa olmuş bitmiş varsayalım..
Ama yeni bir yola çıkmış ve bu tür bi fotoğrafı nişanlım görse ne düşünür diye en azından silseymiş.. Yani silmemesi hala kullanıyor olabileceğini düşündürüyor..

Sanal sex yaparken birine yollamışta olabilir daha kötüsü instada falan taciz etmek amaçlı birilerine göndermişte olabilir. Geçmişte çektiyse neden silmemiş. Eskiden çektiği resmi hala birilerine gönderiyor olabilir

Son düzenleme:
Ailenize niye anlatıyorsunuz? Gerçekten unutmuş olabilir, ben de bir sürü fotoğraf içinde gezerken ben bunu ne zaman çekmişim ya dediğim şeyler buluyorum. Amacını bilemeyiz ama geçmiş tarihliyse takılmamakta fayda var.

Nişan atın bence. Ne demek sizden önce hayatına sizin gireceğinizi düşünemeden başkalarıyla seksting falan yapmak. Terbiyesiz adam!!!
Seksting yapmış olması diğer seçenekler içindeki en masumu bence. Benim aklıma instadaki tacizciler geldi. Beğendiği kadına hiç muhabbeti falan olmadan cinsel organını atanlardan falan

Neden hep aynı fotoğrafı kullansın ki, kullanacağı zaman yenisini çekerdi.

Ay o değil de, erkek cinsel organı her ne kadar haşmetli olursa olsun görünce kendini kaybettirecek bir tahrik unsuru değil yahu, hiç estetik olmayan bir şey erkeğin meme vs icin hissettiği şey değil yani çoğu kadına göre bence. Sexting için bu gorsele ihtiyaç duyması komik bence ben alaya alırdım bayagi bir de telde tutmak güvenli de değil, başkası görür, telin hacklenir vs ne bileyim...fazla ciddiyetsiz ve ergenus bir olay bana gore

Hayır anormal buldun, belki aykırı buldun, riskli buldun, olabilir;ama gidip sapık işler diyemezsin. Kendi fikirlerine saygı beklerken, aynı görüşte olmayanı sapıklıkla yaftalıyor Ben de saygı duymam.
Pardon da ben kimseyi alıntılanmadım kimseden bişi beklemedim direk benim yorumuma yorum yapıldı zaten çoğunlukla trollük için yorum yapılıyor da ben o kişi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…