• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Herkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla dolu😔 böyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Ailenize niye anlatıyorsunuz yahu? Nişanlınızla aranızda çözmeniz gereken şeyleri ailenize yansıtmayın. Çok saçma ve yanlış bir davranış biçimi bu.

Herkesin yorumunu tek tek okudum teşekkür ederim, elimden düşüp özellikle o fotograf acılmadı fotograf kısmı açılıp albümler geliyor ya orda gördüm bir albümde. Başta o fotografın varlıgından haberim bile yok dedi. Tamam tarih eski, eski sevgilisine falan göndermiştir onada tamam ama neden hala duruyor galeri belkide görmemem gereken bir sürü fotografla dolu😔 böyle bir fantzisi falan mı var ben mi tanıyamamısım yoksa gerçekten abartmam önemsizmi bilemiyorum bunu aileme anlatsam nasıl söyleyebilirim
Ailene niye anlatıcaksın çocuk musun sen ilişkin hakkında kendin karar veremiyor musun. Bence de eskiden çektiyse neden silmiyor? Eskiden çekmiş olabilir ama eski fotoğrafıda şimdi birilerine atıyor olabilir. Yani silinmediyse o fotoğraf hala aktif olarak kullanılıyor demekki. Fotoyla işi bittiyse silerdi. İnsan öyle bi fotonun varlığını unutmaz da.

birilerine attıgını degilde geçmişte sanal olarak bişeyler yapmıstır diye düşünüyorum. Ya gerçkten benim tanıdıgm kişi böyle yapmaz diyordum beni cok şaşırttı. Hala duruyor olması ve daha önemlisi öyle bir fotografın olması😪 o ekran acılınca panik yapıp neden karıstırıyorsun demeside bir baska olay. Acaba daha neler saklıyo olabilir ya cıplak kadın resmleride varsa🤦🏻‍♀️

Ben ciddiye almazdım açıkçası. Merakından çekmiştir, başkasına atmıştır. Neyse ne. Üzerinden baya zaman geçmiş diyorsunuz. Bana pek üzerinde durulacak bir şey gibi gelmedi.

Pardon da ben kimseyi alıntılanmadım kimseden bişi beklemedim direk benim yorumuma yorum yapıldı zaten çoğunlukla trollük için yorum yapılıyor da ben o kişi değilim
Öfff be kardeşim burası bir forum, gözünüz görüyor değil mi her yorum için alıntıla, cevapla seçenekleri var. Hala yok benim yorumuma yazdılar, yok oraya yazın, yok buraya yazın. Yazmayın o zaman madem, kimse alıntılamasın. Çok basit. Bir de insanlara ayar veriyorsunuz.

Kaçırdığın bir nokta var;

Bunu normal bulmuyorum, ben yapmam, hoşlanmam demek ayrı bişey,

Bu asla normal değil, bunu yapan insanlar sapkın, sapık demek bambaşka bir şey.

İlkine saygı duyarım, ikinciye duymam. Kendi dünya görüşüne göre insanları sınıflıyor ve burada bulunan kendi gibi olmayan bir sürü insana hakaret ediyor demektir çünkü bu.

Neyi savunduğunuzu bir gözden geçirin.
Ben neyi savunduğumu biriliyorum normal bulmuyorum bende
Bunu insanın sevgilisiyle eşiyle paylaşması hatta fotoğraf paylaşılan sitede paylaşması nasıl kimseyi ilgilendirmiyorsa bekar bir adamın telefonunda görünce benim de aklıma acaba kadınlara fotoğrafını atıp taciz mi ediyor ya da para ile ilişki mi yaşıyor bir hastalığı olabilir mi geldi
Yazdığınız ve linclediginiz kişi de aynı şeyleri dusunmus
Bir şeyle ilgili açık fikirli olurken karşı fikre saygı duymamak kişinin bence açık fikirli insanlara saygı duyan biri olmadığını gösterir
Sizin yaşadığınız hayat bakış açınız size göre doğru farklı başkasına göre doğru farklıdır .
Hiç bunlar olmadan cinsel organının fotoğrafini saklamanın mantığını zaten anlamadım ben tek gözümü ya da parmağımı çekip saklamiyorum mesela

Öfff be kardeşim burası bir forum, gözünüz görüyor değil mi her yorum için alıntıla, cevapla seçenekleri var. Hala yok benim yorumuma yazdılar, yok oraya yazın, yok buraya yazın. Yazmayın o zaman madem, kimse alıntılamasın. Çok basit. Bir de insanlara ayar veriyorsunuz.
Avukatlık yapmak size kalmadı işinize bakın

birilerine attıgını degilde geçmişte sanal olarak bişeyler yapmıstır diye düşünüyorum. Ya gerçkten benim tanıdıgm kişi böyle yapmaz diyordum beni cok şaşırttı. Hala duruyor olması ve daha önemlisi öyle bir fotografın olması😪 o ekran acılınca panik yapıp neden karıstırıyorsun demeside bir baska olay. Acaba daha neler saklıyo olabilir ya cıplak kadın resmleride varsa🤦🏻‍♀️
Eskiden çekmiş ama hala birilerine o fotoyu atıyor olabilir. Fotonun çekilme tarihi eski olabilir ama bu birilerine şimdi göndermesine engel değil. İnsna öyle bi fotoyu galerisinde unutmaz.

Hahahaha su video gibisiniz aynı
Diyet yemekleri yiyeceken ayağım kaydı o sırada poğaça tabağı havaya uç,sen ağzıma gir 😂😂
Kimse inanmaz yanlışlıkla kac yıllık fotoyu bulduğunuza.
Benim için iki şey önemli olurdu heralde
1) gercekten ne zaman çekilmiş?
2) ne için gönderilmis? Hani geçmişte sevgilisine falan attıysa (ki nude'a karşı değilim ama erkek şeyini atmak da ne çirkin ya, nude'in bile bir adabı var) mesele değil. Ama sosyal medyada ona buna atıp uygunsuz şeyler yazmak için çektiyse o adamın alnını deşerim
😂😂😂

Eklentiler

• 20220220_213007.webp
    20220220_213007.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 93
Ben hoş bulmuyorum normal karşılamıyorum demek farklı, yapılması normal değil demek farklı. Hele ki sapıklık ilan etmek tabii ki de dar bir bakış. Üstüne de yok boynuna as falan diyip iyice terbiyesizleşilmiş. Herkesin cinsel sınırı dağarcığı istekleri başka. Kendisine uymayan her türlü şeyi ayıplamış bu düpedüz saygısızlık. Herkes başka hayatlara tolerans göstermeyi bilmeli.
Birinin üstüne gidip dalga geçmek böyle dusunemezsin demek benim elestirdigim bu ben konunun başını okudum normal karsilamiyorum yazmış benim okuduğum yere kadar ki benim de aklıma acaba bu adam kadınları taciz etmek için bu fotoğrafı mi atıyor geldi mesela

Ailene anlatma, sen 3 gün sonra unutur gidersin onlar bir ömür unutmaz.

Ben neyi savunduğumu biriliyorum normal bulmuyorum bende
Bunu insanın sevgilisiyle eşiyle paylaşması hatta fotoğraf paylaşılan sitede paylaşması nasıl kimseyi ilgilendirmiyorsa bekar bir adamın telefonunda görünce benim de aklıma acaba kadınlara fotoğrafını atıp taciz mi ediyor ya da para ile ilişki mi yaşıyor bir hastalığı olabilir mi geldi
Yazdığınız ve linclediginiz kişi de aynı şeyleri dusunmus
Bir şeyle ilgili açık fikirli olurken karşı fikre saygı duymamak kişinin bence açık fikirli insanlara saygı duyan biri olmadığını gösterir
Sizin yaşadığınız hayat bakış açınız size göre doğru farklı başkasına göre doğru farklıdır .
Hiç bunlar olmadan cinsel organının fotoğrafini saklamanın mantığını zaten anlamadım ben tek gözümü ya da parmağımı çekip saklamiyorum mesela
Genel bi durum var zaten çok rahatsız edici bi grup biri bişi desende dalga geçsek hep aynı laf “dar kafalı “sürekli ama gerçekten umrumda değil ben bana çok uç gelen kimseyi alıntılayıp yermem hayat görüşü herkesin Farklı ama bu açık fikirli arkadaşlarımızın neden sürekli birilerini yerdiklerini hiç anlamıyorum @müne ilgilenir umarım

Güncel çektiklerini silmeyi akıl ediyordur :KK51:
Galerisini girilmesinden rahatsız oluyorsa birşeyler saklıyor zaten.
Güncel çektiğini siliyor, eskiyi niye silmiyor? Yani belki çok şey saklıyordur, elin adamına kefil olacak halim yok ama tuhaf, sonuçta nişanlısının bakacağını ummamış, bakınca bi gerilmiş, ama konu sahibinin gördüğü tek şey eskiden kalma çk fotosu 💀

Back
X