- 10 Kasım 2020
- 8.144
- 66.738
- 498
Ben çekiyorum canım kukum <3Normal insanlar cinsel organın resmini çekmez
Niye çekmesin derken niye çeksin yahu yaşamak istiyorsa gitsin yaşasın cinsellik hayatında kimse yokken fotoğrafla yapılan normal mi bu tür sapkınları normalleştirmek başka bişi değil gerçekten bazı konularda çok iki yüzlü oluyor burda ki fikirlerVallahi çeker niye çekmesin.
Bana değil konuya yorum yapacaksınızBen çekiyorum canım kukum <3
Pis anormal kadın, normal olsan çekmezdinBen çekiyorum canım kukum <3
Ben anlamam, benim kocam benimle evleneceğini rüyasında görmüş 12 yaşındayken, o zamandan beri benimle evleneceği günü bekleyerek yaşamış. Aksi halde asla evlenmezdim ben çünkü çokomelli (!)Sence şuan yapmayan varmıöyle namuslu erkek varmi
Burda yorum yapanların fikirlerini eleştirip geyik döndürmek güzelde konuya mı yorum yapsanızPis anormal kadın, normal olsan çekmezdin
Şaka yapıyorsunBen anlamam, benim kocam benimle evleneceğini rüyasında görmüş 12 yaşındayken, o zamandan beri benimle evleneceği günü bekleyerek yaşamış. Aksi halde asla evlenmezdim ben çünkü çokomelli (!)
Canım ne isterse onu yaparım tatlı ve normal kısBurda yorum yapanların fikirlerini eleştirip geyik döndürmek güzelde konuya mı yorum yapsanız
Valla sen inanıyorsun galibaŞaka yapıyorsunkız inanıyormusun
Canım ne isterse onu yaparım tatlı ve normal kıs
Konunun yarısında araba sallandı kucağıma düştü galeri açıldı vs vs diye mazeret sıralamanıza gerek yok bence baktım diyin geçin
Evet birine göndermek için de çekmiş olabilir. Sizinle sevgili olmadan önceki bir tarihse sorun yok bence.
Bu komik değildi. Haddinizi aşmayın isterseniz. Esprinin de geyiğin de dozu olmalı. Mizah yeteneği olmayınca espri yapayım derken sıvıyorsunuz böyle.inşallah o resimleri burda paylaşmak istemez canınız
Bakın dar dusuncelisiniz ben eşim ile sevgili iken eşime gonderirdim mesela eşimde bana gönderirdi sapik da değiliz.Bunca yıllık evliyim arada yine gönderirim mesela duştan çıkarım atarım bir foto ona disardaysa maksat heyecan olsun.Farkli sehirlerdeysek bende sen bana gönder derim demisimdir.Sapiklik bunun neresinde .Niye çekmesin derken niye çeksin yahu yaşamak istiyorsa gitsin yaşasın cinsellik hayatında kimse yokken fotoğrafla yapılan normal mi bu tür sapkınları normalleştirmek başka bişi değil gerçekten bazı konularda çok iki yüzlü oluyor burda ki fikirler
Ya öyleme yorumuma karışmayın ozaman bence sıvanmadı olması gerektiği gibiydiBu komik değildi. Haddinizi aşmayın isterseniz. Esprinin de geyiğin de dozu olmalı. Mizah yeteneği olmayınca espri yapayım derken sıvıyorsunuz böyle.
Valla benim midem bulandı, sizin için olması gereken buysa bilemeyeceğim. Koktu ortalık.Ya öyleme yorumuma karışmayın ozaman bence sıvanmadı olması gerektiği gibiydi
Çok şükür hiç böyle heyecanlara ihtiyacımız olmadı yıllardırBakın dar dusuncelisiniz ben eşim ile sevgili iken eşime gonderirdim mesela eşimde bana gönderirdi sapik da değiliz.Bunca yıllık evliyim arada yine gönderirim mesela duştan çıkarım atarım bir foto ona disardaysa maksat heyecan olsun.Farkli sehirlerdeysek bende sen bana gönder derim demisimdir.Sapiklik bunun neresinde .
SayenizdeValla benim midem bulandı, sizin için olması gereken buysa bilemeyeceğim. Koktu ortalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?