Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Vallahi çeker niye çekmesin.
Niye çekmesin derken niye çeksin yahu yaşamak istiyorsa gitsin yaşasın cinsellik hayatında kimse yokken fotoğrafla yapılan normal mi bu tür sapkınları normalleştirmek başka bişi değil gerçekten bazı konularda çok iki yüzlü oluyor burda ki fikirler

Sence şuan yapmayan varmı öyle namuslu erkek varmi
Ben anlamam, benim kocam benimle evleneceğini rüyasında görmüş 12 yaşındayken, o zamandan beri benimle evleneceği günü bekleyerek yaşamış. Aksi halde asla evlenmezdim ben çünkü çokomelli (!)

Yani tesadufe bak ki sen de tam onu gordun..
Birde soyle bir durum var,belki de kendisine ait degil.
Sen eminmisin nisanlina ait olduguna :)
Yahu telefon tesadufen dusecekte bu resim acilacakta sende ona bakip evhamlanacaksin da biz de bunun uzerine seni tesellimi edecegiz:)
Komik geldi bana,biraz da gerceklikten uzak.

Ay gönderip arşivde beklemesi de ayrı kötü değil mi ya. Yaptın sil bari

Bakın dar dusuncelisiniz ben eşim ile sevgili iken eşime gonderirdim mesela eşimde bana gönderirdi sapik da değiliz.Bunca yıllık evliyim arada yine gönderirim mesela duştan çıkarım atarım bir foto ona disardaysa maksat heyecan olsun.Farkli sehirlerdeysek bende sen bana gönder derim demisimdir.Sapiklik bunun neresinde .

Wechat olabilir, connected me olabilir. Anonim siteler olabilir neler duyduk neler. Zamanında birilerine yollamıştır

Çok şükür hiç böyle heyecanlara ihtiyacımız olmadı yıllardır
Ayrıca eşinize yollamakla bu resmî bekar olup galerinizde saklamak aynı şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…