• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Ay gönderip arşivde beklemesi de ayrı kötü değil mi ya. Yaptın sil bari 🤕
Ne kadar öncesinden bahsediyor bilemiyoruz ki. Bir de illa sexting amaçlı da olmayabilir. En son bende genital lazerde yanık oldu mesela ona daha iyi bakmak için çektim farklı açılardan😂

Mantıklı ama neden bulunduruyor silmiyor kiii sonuçta yeni hayat kurma evresinde

bunu aklının bir kenarında bulundur elbette, şu an elinde hiçbir delil yok, yani söylediği doğru olabilir, şüphelendiğin bir durum yoksa kafana takma , eğer sandığın gibiyse zaten başka deliller de bulucaksındır ..şu anda bunun bir önemi yok canım..

Hayır canım bi dur ne nişan atması.
Tarihide eskiymiş zaten.
Açık açık sor bu fotoğrafı neden çektin,neden hala duruyor,yakın zamanda birine mi yolladın yoksa diye.

Isteyen eşine yollar isteyen internete atar da bu normal bulunmadığı için karşıdaki insan neden dar görüşlü olup anormal karşılanıp dalga geçiliyor .
Bunun neresinde açık görüşlülük :)
Bana göre telefonum hacklenebilir ben bunu telefonumda saklamam
Fotoğraf paylaşılan sitelerde bile paylaşmaktan hoşlanmam neden bir data olayım çünkü
Ben resmen yüzümü bile atmadığıma göre aşssiri dar görüşlü müyüm?
Nişanlımin telefonunu alsam ve bu fotoğrafı görsem büyük ihtimal Instagram dan millete attığını ya da başka şeyler düşünürüm ve bu benim yaşamım için uygun değil .
Başkalarının düşüncelerine saygı duymayı öğrenmek gerekiyor

Çok şükür hiç böyle heyecanlara ihtiyacımız olmadı yıllardır
Ayrıca eşinize yollamakla bu resmî bekar olup galerinizde saklamak aynı şey değil
Şimdi gidip günlüğüme yazıp aglayacagim bunu.Bundan böyle sadece yorganın altında karanlıkta seks yapacağız ortmenim

Konu sahibi muhafazakar olabilir, istemeyebilir bu tür bir şeyi. Nasıl erkekler ayrım yapıyor kadınlar hakkında, kadınların da bu hakkı var.
Biz buna birşey demedik.Ama erkek bunu önceden yapmışsa ne olacak.Yani nişanlısını zorlamış mi bana foto at diye .

Bakın dar dusuncelisiniz ben eşim ile sevgili iken eşime gonderirdim mesela eşimde bana gönderirdi sapik da değiliz.Bunca yıllık evliyim arada yine gönderirim mesela duştan çıkarım atarım bir foto ona disardaysa maksat heyecan olsun.Farkli sehirlerdeysek bende sen bana gönder derim demisimdir.Sapiklik bunun neresinde .
Göndermek anlaşılabilir de konu sahibinin nişanlısı eski olsa da galerisinde tutuyor bu bana pek normal gelmedi. İnsan çeker siler atar. Konu sahibi, burası sorgulanması gereken kızım.

Göndermek anlaşılabilir de konu sahibinin nişanlısı eski olsa da galerisinde tutuyor bu bana pek normal gelmedi. İnsan çeker siler atar. Konu sahibi, burası sorgulanması gereken kızım.
Orasını bilemem belki silmeyi unuttu belki birine attı.

Isteyen eşine yollar isteyen internete atar da bu normal bulunmadığı için karşıdaki insan neden dar görüşlü olup anormal karşılanıp dalga geçiliyor .
Fotoğraf paylaşılan sitelerde bile paylaşmaktan hoşlanmam neden bir data olayım çünkü
Nişanlımin telefonunu alsam ve bu fotoğrafı görsem büyük ihtimal Instagram dan millete attığını ya da başka şeyler düşünürüm ve bu benim yaşamım için uygun değil .
Kaçırdığın bir nokta var;

Bunu normal bulmuyorum, ben yapmam, hoşlanmam demek ayrı bişey,

Bu asla normal değil, bunu yapan insanlar sapkın, sapık demek bambaşka bir şey.

İlkine saygı duyarım, ikinciye duymam. Kendi dünya görüşüne göre insanları sınıflıyor ve burada bulunan kendi gibi olmayan bir sürü insana hakaret ediyor demektir çünkü bu.

Neyi savunduğunuzu bir gözden geçirin.

Ben hoş bulmuyorum normal karşılamıyorum demek farklı, yapılması normal değil demek farklı. Hele ki sapıklık ilan etmek tabii ki de dar bir bakış. Üstüne de yok boynuna as falan diyip iyice terbiyesizleşilmiş. Herkesin cinsel sınırı dağarcığı istekleri başka. Kendisine uymayan her türlü şeyi ayıplamış bu düpedüz saygısızlık. Herkes başka hayatlara tolerans göstermeyi bilmeli.

Son düzenleme:
herkese merhaba, size danışmak istedigim bir konu var. Bunu ailemden birine anlatamıyorm kendi kendime sürekli düşünüyorum. Bikaç gün önce nişanlımla bulustuk aksam beni eve bırakmaya giderken telefonunu istedim araba kullandıgı icin telefonundan kendime bir video göndermem gerekiyordu. Normalde ne o ne ben telefonlarımızı asla karıştırmayız. Ben kendimw video atmaya ugrasırken internet cekmedi vs. Galeriye girip tekrar göndermeye calıstım bu sırada telefon kucagıma düşmüş galeri direk açılmıs ama ben farkında degildim yola bakıp nisanlımla konusuyordum. O o sırada telefon ekranını görüp ya ne karıstırıyosun telefonumu ne yapıyorsun dedi onun öyle söylemesiyle ekrana dokunup birini aradım zannettim. Birde baktım ki cinsel organının resmini cekmiş. 😩 sonradan fotograf tarihini gösterdi geçmiş yıllarda cekilmiş fakat içime bişey düstü. ne icin cekildi kime gönderdii hiç bilmiyorum. Geçmiş diyip görmemezliktenmi gelmem gerekir, nisan atmakmı? belki sorunum size sacma gelebilir ama ben hiç iyi degilim😞
Tarihine baktınız mı? Bence çok eski değildir, sizden önce olsa silmez miydi, yani kim telefonunda böyle bir fotoğraf bulundurur bilemedim.

Back
X