Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

Ben de şeyi düşündüm. Bunlar cinsellik yaşamıyorsa adamın şeyi olduğunu nereden anladı? Cinsellik yaşıyorlarsa böyle bir fotoğrafa neden şaşırdı?

İnsan hemen siler, eskiyse neden saklasın konusunda bir şey fark ettim. Bende gizli albüm var. Bu albümün içinde 242 öge var. Kendimin, erkek arkadaşımın ve ikimizin birlikte fotoğraflarımız ve videolarımız var. Özel olarak şifrelenmiş, gizli arşivde. Ancak bu resimler ve videolar birden fazla cihazda anlık olarak da bulundu, saklandı da. Başımıza bir şey gelmedi bugüne kadar. İnternete düşer diye neden bu kadar panikyapıldığını hiç anlamıyorum bu yüzden.

Böyle resmin galeride olması normal değil bence ama siz bi iyice konuşun karşınıza alıp

Ben de şeyi düşündüm. Bunlar cinsellik yaşamıyorsa adamın şeyi olduğunu nereden anladı? Cinsellik yaşıyorlarsa böyle bir fotoğrafa neden şaşırdı?
Yani telefonunda baskasının seyini cekip saklayacagını düşünmedim hiç bu yüzden direk onun dedim. Bana yaptıgı savunmada kendine ait oldugu yönündeydi

Ben şeyden dolayı düşünmüştüm ama yazmadim. Uygulama yüklerken galeriye erişim için izin istiyor ya ondan mı acaba? O da çok riskli değilmiş biraz araştırdım ama yine de soru işareti kalabilir
Nurettin topalak from Kazlıçeşme olayı da olabilir tabi

Resim acıldı demedim hiçbir zaman. Telefonlarda fotograflar kısmına girdiginizde albümler açılıyor. Bu albümler kısmında gördügümü söyledim. Tek fotograflık albümde de direk bu fotograf cıktıgı icin görmem normal. Teselli etmeyebilirsiniz, teşekkürler. :)

Hah evet ben tam olarak o durum olduğunu düşünüyorum. Cia peşimde . 7-8 yıllık geçmişi var çünkü bu fotoğrafların. Yüzlerimizin göründüğü fotoğraflarda bile biz değiliz deme şansımız var çünkü çok zaman geçti

Zamanla değişebilen birşey mi ki
Evet, zamanla elbette ki degisime ugruyor. Bekarsaniz belki ne demek istedigimi cok iyi anlayamayabilirsiniz ancak yillar icinde bizde nasil yapisal degisimler oluyor ise karsi cinste de farkliliklar olusuyor. Cok detay veremiyorum ama 5 yil onceki hali ile simdiki hali ayni olmaz.

Ailene anlatma, sen 3 gün sonra unutur gidersin onlar bir ömür unutmaz.
Bu gerçekten böyle. Bir ilişkide rahatsız olduğun durumdan sonra ayrılmayacaksan kimseye söylemeyeceksin. Özellikle de o anlatmak istediğin kişiler hayatında büyük bir yer kaplıyorsa.

Mesela benim bir arkadaşım var, sevgilisinden şiddet görüyor. Ben o herifin çıpışık gözlerini her gördüğümde aklıma bu geliyor. Herifin ne dediğine bile odaklanamıyorum. Ya da sevgi gösterileri inanılmaz yapmacık ve itici geliyor. Aileden biri bile değilim.

Ahahah trajikomik. Ya tipitipler birbirini yiyip dert yanıp yanıp sonra gidiyor sevişiyor falan, ben sinir olduğumla kalıyorum.

Ahahah trajikomik. Ya tipitipler birbirini yiyip dert yanıp yanıp sonra gidiyor sevişiyor falan, ben sinir olduğumla kalıyorum.
Harbi öyle. Ben bu kıza çok yardımcı olmaya çalıştım. Ama o şiddet gördükten birkaç dakika sonra o herifle seviştiğini söylediği gün bitti benim çabam. “Sado mazo seviyor demek ki bunlar ” dedim. O günden beri herhangi bir sözüm, eylemim yok bu konuda. Ama içimden hâlâ sövüyorum

Dayak yemek de tercih olabiliyormuş malesef napalım, inşallah canları tehlikeye girmez. Koca kadını sandalyeye bağlayacak değiliz yapacak bir şey yok.

Ben en son arkadaşımın döven sevgilisinin aldattığını da söylediğimde hem arkadaşımdan oldum, hem tehdit edildim. Sonra bi daha kimseye bulaşmadım

Sizden önceki bi olaysa kurcalamayin bence önemli olan sizden sonra böyle bişey olmaması. Bende evlendikten sonra esimin laptopunda görmüstüm video falan sildim yani ergenlikten kalma eskidir kesin unutmus bile olabilir o yüzden silmemiştir.

Yahu ben kocamla yaptım dedim ona bile kulp buldu yahu.Koca benim koca .Bazısı iyice şuursuz oluyor.Nikahli kocam.
Sevgiliyken atiyorduk dediniz diye hatırladım,yanlış mı okudum acaba

İşte aynen bu şekilde birkaç kişiye aykırı gelen bir düşüncemden dolayı anında ötekileştirilmiştim.Hatta düşünceden ziyade bir kesme toplumdaki bakış açısına dikkat çekmiştim sadece.Vay sen bunu nasil dersin...Açık görüşlülük bence de bu değil.

Bu arada ne çok ban yenilmiş Ne oluyor diye bakmaya geldim 12 sayfa okumuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…