Nişanlımın telefonunda fotograf gördüm.

evet fotograf klasörü şifreli zaten ama wp üzerinden fotograf göndermeye girince e haliyle görünüyor

geçmişte kaldığını söylemiş ya şöyle yap kestirip atma biraz uzak kal ondan bakalım tepkisi ne olacak yada telefonunu kurcalayacağım de tepkisini ölç bakalım ne yapacak sen daha iyi tanırsın onu
Haklısınız biraz uzak kalmak düşünmek suam yapmam gereken en mantıklı şey olur sanırım sagolsun kuskuyu düşürdü içime.

Konu geldi geçti banlar yapıldı gece tartışma olmuş sabah okudum gördüm yorum yaptım konu başka hale gelmiş geyik yada sohbet neyse

halen neyin kini öfkesi anlamıyorum cidden anlamıyorum komik
çocuk gibi

Bana göre evet. Ayrıca ne olduysa geçmişte olmuş bitmiş. Konu sahibinin hesap sormaya hakkı yok bence.

Geçmişi hakkında hesap sorulan hemcinslerim için de aynısını söylüyorum her zaman.
Fotonun geçmişte çekilmiş olması şu an kullanılmadıgı anlamına gelmez ama.. belki de kullanmaya devam ettiği ve tesadüfen görülürse kullanmıyorum demek için silinmemiş olabilir. şu an bile birilerine göndermeye devam ediyor olabilir..

Zaten pipi, bu forum basligi altinda, konu sahibinin nisanlisindan ayri bi karaktere büründü, kendi cekip saga sola atiyo bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…