güzel anlattın
benim birde aklıma takılan birşey,madem bu insan senin nişanlın,hani annene anlatamıyorsun aileden birinede anlatamıyorsun.sürekli merak içerisindesin. doktora nişanlınla gitmen en doğrusu olur.böyle birşey oldu madem,sorumluluğunu bilsin,alsın seni kontrole götürsün.her ikinizde rahat edin. nişanlınla doktora gitmen bence gayet doğal.
Canım doğalda normal bir şekilde olsaydı doğal olurdu. Şimdi bu pis herifinin bu kızı doktora götürüyorum değip başka birşey yapmayacağını nerden biliyoruz. En hayırlısı nişanın atılması, daha en baştan böyle davranan bir adama nasıl sevgiyle yaklaşırsın nasıl sağlıklı bir cinsel hayat yaşarsın?
sana öncelikle şunu söylemeliyim ki nişanlın yaptığını kesinlikle savunmuyorum ama erkekler kadınların ruhundan anlamıyor ve erkeklerin yüzde 90 aynı davranışı sergiliyor.benim de benzer bir davranış başıma kaldı .zamanla aştım sevdim için . Ve kızlara sorarsan herkesin başına benzeri bir olay gelmiştir.
canım haklısın evet ama,yani burda bir yanlışlık var gibi bana göre...şimdi nişanlısı,kaç zaman nişanlılar bilemiyoruz,ama gerçekten bazı şeyler çelişkili burda.nişanlılar böyle birşey oldu,evet olmamalıydı..haydii pattttt diye ben bu adamı bırakacam,olmaz bununla,gibi cümleler..evet sonucunda alınması gereken karar kuşkusuz bu olmalı,fakat nasıl bukadar çabuk,bunu anlayamadım..tamam bu insanlar nişanlı evlenmek istediler,gezildi tozuldu planlar yaptılar evlilik için falan filan.ve sonra böyle bir olay oldu,akabinde küsülür ,kızılır,barışılır,konuşulur,sonra bakılırki yaaaa ben bu adamla yapamam soğudum deniliir ,ama bu karar 3günde alınmış ..nebileyim biraz zamana ihtiyaç vardır bu kadar doğru bir karar için ,arkadaşlar bizler insanız bazen bir insanı sevmediğimizi veya sevdiğimizi anlamamız için bile biraz zaman gerekiyor fakat 3günde vazgeçmek bana biraz inandırıcı gelmedi doğrusu..
kusura bakmayın arkadaşlar ama ben böyle düşünüyorum..bir üstte yazdığım msjın aslında sebebi bu..
Ama sadece ayrılmak istediğimi söyleyip kapatıyorum. Görüşmüyorum çünkü evliliğe mecbur kalacağımı düşünüp tekrar saldırır diye korkuyorum.
Evet babam emekli ama devlet hastanesine gidip doktorla konuşmaya çok utanıyorum.
İşim olunca gidebilirim doktora.
Psikolojim gerçekten çok bozuldu.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?