Saldırıya uğradın ve polise gitmek yerine tek düşündüğün bekaretinin bozulup bozulmadığı, ne bekaretmiş arkadaş ya... Ayrıca şikayet etseydin bozulup bozulmadığını öğrenirdin adam da cezasını çekmiş olurdu.
ben yaşadıklarını okurken utandım... evlenirsen hayatına yazık...
uzulme canım bısı olmamıstır ama oyle bı ınsanla evlılık zor gecer gıbı gelıyor bana hıcbırsey zorla olmaz kı boylesıne ozel seyler asla sana deger veren ınsan senı ıncıtmekten korkar ben esımle flort ederken oyleydım ellerımı bıle tutmaya kıyamazdı kı hala oyledır evlenecegın ınsan anlayıslı ve gayet sabırlı ve nazık olmalı sana karsı bencede bı dusun ayrılma fıkrını cunkı senı bayaa etkılemıs bu aptalca davranısı bununla gecmıs olsun dıkkat et kendıne aeo
Bende okadar utanıyorum ki.................
Düşüncelerinizle beni suçlasanızda sizin düşüncenizdir saygı duyarım. Benim aile yapım ve çevrem şikayet etmeme izin vermiyor. Anlamanızı beklemiyorum benim için evet açıkça söylüyorum bekaret önemli. Çünkü bu şekilde kaybetmek istemiyorum.
Öncelikle destek olan ve cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Düşüncelerim daha netleşti sayenizde.
Bikaç mesajda adam bu noktaya durup dururken gelmedi ya gibi yorumlar var. Başta anlatmama nedenim açık saçık anlatmaya hem çok utanıyorum hem de iyi niyetli olmayan insanların bunu okuyup farklı düşüncelere kapılmasını istemedim. Önce tabiki sakin birşekilde öpmek istedi sonuçta nişanlım öpüşürken kıyafetlerini sıyırmaya çalıştı( uyardım nolacak ki filan dedi bende istemediğimi söyledim ittim. ondan sonra sert davranmaya başladı seninde hoşuna gidecek filan dedi (((((((((((( sonrası yazdığım gibi.
Ben sizin başınıza gelseydi böyle birşey adam nasıl o duruma geldi durup dururken olmadı ya demezdim. İstemediğimi yalvararak söyledim. Ama yinede düşüncelerinize saygım var oyüzden de açıkladım..
Ben hiç böyle hayal etmemiştim. Gelinliğimle, Allah'ın huzurunda evlendikten sonra, sevgiyle onunla olmak istemiştim herşey mahfetti.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?