İNANAMIYORUM, BU OLAY KARŞISINDA BİLE AFFET !!!! DİYENLERİ ANLAYAMIYORUM..
Ne oluyor hanımlar, ne hale geldi bizlerin düşünceleri böyle..
Ne olursa olsun, bu taciz sadece bedene değil, sadakate, güvene, inanca, sevgiye, SAYGIYA taciz aynı zamanda.
ASLA AFFETMEYİN.
NE DERSE DESİN, NE AÇIKLAMA YAPARSA YAPSIN ASLA AFFETMEYIN..
TEKMELER ALTINDA DÖVÜLMEKTEN BETER HİSSEDERDİM BÖYLE BİRŞEY YAŞASAYDIM.
Sizde böyle hissedin ve asla affetmeyin.
Ne hali varsa görsün terbiyesizin.
Bekaret konusundada asla şüpheye düşmeyin, yoktur öyle birşey.
Kimse bana kızmasın ama bu topicte dürüst olmayan birşeyler var gibime geliyor. Ben öyle hissediyorum, yani.
Birincisi tüm bu yaşananlar nasıl 2 dakkada su içmek için kızın arkasından gidip de oluyor, adam nasıl o kadar "sus kendini bırak rahatla" falan diyebilecek kadar rahat davranabilmiş sanki mekan zaman çok müsaitmiş gibi.. Halbuki yakalanmaları an meselesiymiş benim anladığım kadarıyla, ama adam maşallah kendi kendine film çevirmeye kalkmış. Adamın o kadar rahat bir üslup kullanması bana enteresan geliyor. Doğal olmayan bişeyler var.
İkincisi hangi doktor hastasına senin ilk ilişkin çok ağrılı olacak falan diyerek hastasını cinsellikten korkutur ki???
Üstelik doktora gitmemek için niçin bin dereden su getirilir? Yok babamın ssk'sıyla olmaz, yok benim iş bulmam lazım falan ne alaka??
Hikaye ya fake, ya da ilgi çekecek şekilde yeniden senaryolaştırılmış, ya da en iyi ihtimalle eksik birşeyler var... Bilemiyorum.
Canım ben de ikilemde kaldım..Hem ''2 dakikalık su alma'' da diyor hem de ''aramızda yakınlaşma oldugu bir anda'' diyor..Yani bu su alma olayı değil, bâriz yakınlaşma için oluşturulan bir ortam sonucu olan birşey..
Ayıca hiçbir doktor ilk ilişki ağrılı olur gibi şeyler demez..Ancak ilişkiye girme konusunda bir soru sorarsa , onunla ilgili şeyler sözyler..-ki kaldı ki bu kadar cahilce bir laf etmez hiçbir doktor..
Ayrıca anlamadığım birşey var..Zaten nişanlınızdan şiddet eğilimi , sinir gibi konularında şüpheniz oldugu için nişanı uzun tutmuşsunuz...,İyi de madem neden yakınlasma olayına kadar geldin ki boyle bir şüphen varsa...Git bir kadın doguma ..İlla özele gitmene gerek yok..İçeri girdiğinde acıkca söyle şüpheni ve baksınlar..Bu kadar uzatmaya gerek yok bence..
Ha dersen duyulur gittiğim diye, dersin kaşıntım vardı vajınada..mantar suphesıyle gıttım vs..
-ki bir erkek ne olursa olsun senin evinde bu kadar nasıl ileri gider...!
ben konuyu okuyunca bilinçli olarak yalnız kaldınız baska bır evde dıye düşündüm..
kusura bakma yorumum için sadece ikilemde kaldıgım seylerı yazdım..
Zaten eksik birşeyler yazdıgını kendın dıyorsun cekınıyorum sizden dıye..
belki arada yalan da var..Nerden bilelim sen bize dürüst olmadıkça..
Ayrıca durum ve ortam ne olursa olsun eger sen istemeden olmussa ayrıll gitsin derimm..
Bir kadın istemeden , ona dokunulması cok kötü izler bırakır cunku ..
Kesinlikle uydurma ya da olmamış birşeyi anlatıyor değilim!!! Beni tanımıyorsunuz inanmayabilirsiniz, şüphelenebilirsiniz ama yalancı değilim!!!!!!!
Böyle bir konuyu nasıl ve neden uydurabilirim ki???
Ayıca hiçbir doktor ilk ilişki ağrılı olur gibi şeyler demez..Ancak ilişkiye girme konusunda bir soru sorarsa , onunla ilgili şeyler sözyler..-ki kaldı ki bu kadar cahilce bir laf etmez hiçbir doktor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?