Nişanlımın tacizine uğradım..

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Nişanlıyken sana bunu yapan şahsiyet, evliyken daha da saldırgan davranışlar göstermeye meyillidir.
Lütfen kendini düşün biran önce kurtul ondan. Adamı her gördüğünde tiksineceksin bundan sonra onunla normal bir ilişkinin olabilme ihtimalini düşünemiyorum.
Bu arada ben de birşey olduğunu sanmıyorum ama emin olamayız yine de. Bana kalırsa o düşünceye de takılı kalma. Hayatına elbet sana gerçekten değer veren bir kişi çıkacaktır o zaman iyi ki ayrılmışım dersin.

Son düzenleme:

canım ben en azından kendi adıma şunu söyleyebilirim. ben konu sahibinin tam olarak gerçeği yaşandığı gibi anlattığına inanmıyorum. bence olay tam bu şekilde yani taciz şeklinde gerçekleşmedi. Konu sahibi çelişkili ve eksik şeyler söylüyor. Bu sebeple ben ve diğer arkadaşlar önce bir konuş diyorlar. Yoksa taciz olduğuna inansak emin ol bu şekilde yaklaşmayız.
Ama konu sahibi yakınlaşmıştık vs diyor ama ne kadar yakınlaştığını söylemiyor. Sanki nişanlısı karşıda otururken birden üzerine atlamış gibi anlatıyor. Nişanlısı -özür dilerim- kendi cinsel organını çıkarıp birşey yapmamış ki. Konu sahibi kusura bakmasın ama kıyafetinin içine elini sokmasına bence izin vermiş işler biraz daha ileri gidince pişman olmuş ve nişanlısını suçluyor. Evet konu sahibi hayır yapma demiştir ama el kıyafetin içindeyken.
Benim konu sahibinin anlattıklarlarından çıkardığım bu. Zaten konu fake gibi de durmuyor değil. Konu sahibi de dünden beri uğramıyor konusuna

Bende şunu söyleyenlere şaştım kaldım.. " Kesinlikle bozulmamıştır." veya "Kesin bozulmuştur." Ne saçma birşey bu ya ne bilebilirsiniz ki boşuna üzüp ya da ümitlendiriyorsunuz. Kiminin ki kanar kiminin ki kanamaz yada acır acımaz esnektir bilmem nedir yani herkesin aynı değil. Lütfen kesin konuşmayın.

Doktora söylemeye çekiniyorum deme;söylemek zorundasın.Git muayeneni ol.Ona göre davran..Biraz bekle görüşme..kafan sakinleyince karar verirsin..

"nisanlim nasil olsa,affedebilirim,evlenicez zaten" gibi dusunenlerden olamiyacagim maalesef.
ne hakla boyle biseye kalkisir.
sorun bekarete onem vermek yada vermemek degil.
sorun bana saygi duymamais olmasi olurdu.
herkes nisanlilik doneminde yakinlasir ama istenilmeyen davranislari zorla yaptirmak bana gore tecavuz asamasina girerdi.
cok iyi dusunun.
kendi zevki ugruna sizin kisiliginizi yok sayan biri esiniz olmayi hakediyor mu?

Canım ben de ikilemde kaldım..Hem ''2 dakikalık su alma'' da diyor hem de ''aramızda yakınlaşma oldugu bir anda'' diyor..Yani bu su alma olayı değil, bâriz yakınlaşma için oluşturulan bir ortam sonucu olan birşey..

Ayıca hiçbir doktor ilk ilişki ağrılı olur gibi şeyler demez..Ancak ilişkiye girme konusunda bir soru sorarsa , onunla ilgili şeyler sözyler..-ki kaldı ki bu kadar cahilce bir laf etmez hiçbir doktor..

Ayrıca anlamadığım birşey var..Zaten nişanlınızdan şiddet eğilimi , sinir gibi konularında şüpheniz oldugu için nişanı uzun tutmuşsunuz...,İyi de madem neden yakınlasma olayına kadar geldin ki boyle bir şüphen varsa...Git bir kadın doguma ..İlla özele gitmene gerek yok..İçeri girdiğinde acıkca söyle şüpheni ve baksınlar..Bu kadar uzatmaya gerek yok bence..
Ha dersen duyulur gittiğim diye, dersin kaşıntım vardı vajınada..mantar suphesıyle gıttım vs..

-ki bir erkek ne olursa olsun senin evinde bu kadar nasıl ileri gider...!
ben konuyu okuyunca bilinçli olarak yalnız kaldınız baska bır evde dıye düşündüm..

kusura bakma yorumum için sadece ikilemde kaldıgım seylerı yazdım..
Zaten eksik birşeyler yazdıgını kendın dıyorsun cekınıyorum sizden dıye..
belki arada yalan da var..Nerden bilelim sen bize dürüst olmadıkça..

Ayrıca durum ve ortam ne olursa olsun eger sen istemeden olmussa ayrıll gitsin derimm..
Bir kadın istemeden , ona dokunulması cok kötü izler bırakır cunku ..

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum ya konu feyk ya da konu sahibi eksik yalan bilgiler veriyo

Kesinlikle uydurma ya da olmamış birşeyi anlatıyor değilim!!! Beni tanımıyorsunuz inanmayabilirsiniz, şüphelenebilirsiniz ama yalancı değilim!!!!!!!
Böyle bir konuyu nasıl ve neden uydurabilirim ki???

Kesinlikle uydurma ya da olmamış birşeyi anlatıyor değilim!!! Beni tanımıyorsunuz inanmayabilirsiniz, şüphelenebilirsiniz ama yalancı değilim!!!!!!!
Böyle bir konuyu nasıl ve neden uydurabilirim ki???

canım o zaman konuyu biraz daha net şekilde anlatman gerekli. Çünkü bu şekilde ne yorum yapılırsa yapılsın yanlış olur

vicdansiz herifff
bence ayrilmalisin bunu yapan devaminida getirir

daha fazla pismanlik yasamadan ayril

Canım bekaretin bozulmamıştır.Aama psikolojjnn bozuması çok normal yaşadığın kolay bişi değil.Böyle bir insanla ömür geçirebileceğine inanmıyorsan ayrıl gitsin.Şimdiden bu tarz şeyler yapan evlendiğinde daha beteri olur.

Canımm kızlıgına birşey olmamıstır için rahat olsun öyle kolay bozulmuyor :2:

Üzüldüm canım hakkına hayırlısı sen bilirsin ama bence iyi düşün bu bir ömür

neden bir Allah'ın kulu da çıkıp demiyor ki hymenin zarar görmüş bile olsa sen bakiresin diye
öyle değil mi
önemli olan o mu ya
kendi isteğiyle bişi yaşamamış önemli olan bu değil midir yani?
tecavüz mağdurları ne yapsın o zaman
arkadaşım psikiyatrik yardım almalısın en kısa zamanda
o nişanlın olacak insan müsveddesinden de kurtul bi an önce

Kesinlikle ayrıl canım...Çığlık atmasaydın tecavüze uğramış olacaktın yanılıyor muyum ? Çığlık attığın için tacizle sınırlı kalmış biran evvel hayatına farklı bir yön ver.

Bence böyle bir adamla evlenmek ile, tecavüze uğrayıp tecavüzcüsüyle evlenmek arasında hiçbir fark yok...

Ayıca hiçbir doktor ilk ilişki ağrılı olur gibi şeyler demez..Ancak ilişkiye girme konusunda bir soru sorarsa , onunla ilgili şeyler sözyler..-ki kaldı ki bu kadar cahilce bir laf etmez hiçbir doktor..

Canım maalesef bazı doktorlar bu şekilde düşüncesizce davranabiliyor. Başıma geldi biliyorum, ondan diyorum. Genç kızken hormon bozukluğu sebebiyle annemle gitmiştik doktora. Bana aynen şunu söyledi "ooo senin kızlık zarın çok kalın, evlenince çok canın acıyacak"
Tabi ben şok olmuştum, bembeyaz kesmiştim, annem dedim "kızım ne bakıyorsun sen o doktora, yaşlanmış, bunamış artık o" falan dedi. Ama ne yazık ki ben bu psikolojiyi kolay atlatamadım, evlenince öyle korktum ki eşimle öyle hemen birlikte olamadım. Valla bayağı bozulmuştu psikolojim

canım öncelikle çok üzüldüm,Rabbim seni feraha çıkarsın inşallah...
bence bu adamdan ayrılman gerekiyor.
bi arkadaşın dediğine ise çok katılıyorum.
farzedelimki bekaretin gitti(ki gitmemiştir,nişanlım eczacı sordum,o bölgenin yapısından dolayı ani baskıdan oluşmuştur,kan gelmediyse bişey olmaz dedi)
sen kendini 'ben artık bakire değilim,kadın oldum' diye mi göreceksin...?
sen istedğin halde mi oldu bu olay?hayır
elinde olsa yaparmıydın?yapardın...ama yapmadın.
sen bu kadar temiz bi ahlaka sahipken,kafanın içi,kalbin,ruhun hala bakireyken kendini neden bu kadar suçluyorsun?
eminim hayatına girecek doğru insana bu durumu tüm dürüstlüğünle anlatsan,değil senin bakire olmadığını sorun etmek bilakis
kendini korumak için yaptıklarını ve sırf bu nedenle nişanı bozup o adam(!)la evlenmeyi seçmediğin için emin ol sana içten bi saygı duyar...
ve ben kendimi senin yerine koyduğumda,böyle bişey olmuş olsa hemen nişanı atar(bakire olsamda olmasamda) hayatıma devam ederdim.
hayatıma girebileccek doğru insanda çıktıında karşıma bu durumu anlatırdım.
emin ol aklı başında biri bu nedenden dolayı seni terketmez.terkedecek zihniyetteysede bırak gitsin çünkü onunda sana tacizde bulunan nişanlından hiç bi farkı yok demektir.
sen içini rahat tut.
herşeyden önce,bedeninden önce ruhunu,ahlakını önemse...yeterki ahlakın kirlenmesin güzelim,emin ol o çok daha acı verici...
sen hala TERTEMİZSİN

Son düzenleme:
Canim oncelikle cok gecmis olsun.
Madem nisanlin, nasil olsa evlenicez demis peki neden evlenmenizi kendi bekleyememis???
Evlendikten sonra ayrilman cok daha zor olur, en guzeli yol yakinken donmek.
Birde hala aklini kurcaliyorsa en guzeli bir doktora git ve ogren.

en kısa zamanda kurtulmalısın o adamdan! zihniyete bak ya '' ne de olsa evleneceğiz'' demiş... evlenseniz ne yazar sen istemedikten sonra zorla olur mu hiç... evlilkte de tecavüz suç artık. şimdi böyle yapan evlenince nasıl davranır sana düşünmek bile istemiyorum. insan nefsine hakim olmalı; olamayandan da uzak durmak lazım her konuda... bekaret işine gelince bişey olduğunu sanmıyorum ama bu yaşadığın olayda önceliğin onu düşünmek olmamalı daha önemli bi sorunun var ''nişanlının bir zorba'' olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…