• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın tacizine uğradım..

bu adamla evlenmeyin lutfen...sapik resmen...insan sevdigi kiza boyle bir sey yapamaz asla...
nisani atin...
tecavuz etmeyecegi ne malum? belki onu da yapacakti ama o kadarina cesaret edemedi...

büyük geçmiş olsun canım bence bu olay senin için bir işaret olabilir. böyle zorba bir insanla ömür geçmez akıllı bir kıza benziyorsun o adamı hayatından çıkar. bu yaşadıklarını unutmaya çalış..

Son durum ne acaba? Konu sahibinden bir ses çıksa, açıkçası merak ediyorum durumunu...

canım nişanı bozmak en dogru karar.. Allah yardımcın olsun.. boyle bırıyle evlenerek hayatını karartırsın. saglıglık dusunmeye calış.

canım benim öncelikle şunu söyleyeyim kesinlikle üzülme kendini toparla çünkü senin güçlü olman gerekiyor. Anladığım kadarıyla anlık bir durum ki elini çok derine götürememiştir. elle olacak iş değil. sıkma canını. Ama şu da var her bayanda%100 kanama olacak diye bir şart yok. kendini sakın ve sakın buna şartlandırma. Bu konuda önemli olan senin vicdanın. Bu yüzden hiç bir erkeğe kendini hesap verecekmiş gibi hissetme. Seni gönülden seven erkek zaten o anda bunun farkında bile olmuyor. Bir de şu var lüten dediğimi yanlış anlama ama nişanlılar arasında ufak tefek yakınlaşma olabiliyor. Bu abest değil. Ama sen bunu istemiyorduysan o ortamın oluşabileceği bir yalnızlıkta kalmamalıydın. Çünkü erkekleri bırak bayanlarda sevdiği insanı öpmek ister biraz yakınlaşmak ister fakat onun ki çok ileri ve bayağı yanlış. Senn kesinlikle bu konudan çokinme korkma o anda ona istemediğini belirttiğinde sana saygı duyması şarttı. Bugün böyle hassas bir konuda sana saygı duymayan en önemlisi nefsine hakim olamayan bir erkek ileride evine bağlı olamaz her açıdan. Seni yok sayar hatta aldatır bile. Canını sıkma sen bitir bu ilişkiyi çünkü belli ki bu durum seni yıpratmış ve bunu asla yüreğinde tamir edemezsin o kişi hayatında olduğu sürece. Özür dilemesi normal ama nefsine hakim olamayan erkekten kork derim. Ailenden de çekinde unutma hayatta ki en önemli dostların hatta tek dostların annen ve baban. Onlar ayrılmana karşı çıkarsa belirt bu durumu onlara. Ailene yakışmayan bir insan olduğunu anlat. Ama üzme kendini...

canım ileride evlendiğinde o işi yapmak istemediğinde de sana zorla sahip olmaya çalışacak gibi geliyor bana. bence kararlarını dikkatli vermelisin

nişanlın olması sana zorla birseyler yapma hakkı tanımaz ona bu ne saygısızlık bence daha imzalar atılmadan iyi düşün hayatının hatasını yapma derim.
insanın kocası bile kadın razı gelmeden yanaşamıyor nu ne terbiyesizlik.....

Allahın cezası yaa!

erkeklerden nefret ettirior böleleri midem bulandı resmen.....

Umarım nişanı atmışssındır... Böle bir adamla ömür gecmez, ya daha baska sapıklıkları da varsa nasıl kaldırcaksın?

Allah korusun hepimizi böylelerinden... Senin de bundan sonra yardımcın olsun ve korkma bekaretine bişey olmamıstır...

ayrıca aksi bile olsa sırf bekaretim bozuldu diye bu adamla evlenemezsin

Allah seni bilmiyor mu? Yardımcı olacaktır... Dilerim bir daha asla böle bir şey ne sen ne baskaları yasasın...

nasıl olsa evleneceksiniz diye birşey yok!
zorla yapılmış birşey var ortada
evli olmuş olasalardı biyle böyle birşey yapılamaz, zira evlilik içindeki tecavüz olaylarıda suç sayılıyor ve cezalandırılıyor

Tamamen katılıyorum evli bile olsan kocanın sen istemeden sana elini bile sürmesi yanlış olur adı üzerinde cinsel birliktelik iki kişi de isterse bir anlamı olur.Şu anda şikayet etsen suçlu bir adam var karşında bekaretin gitmemiştir ama gitse bile ne olur ki sen artık ondan hep korkarsın aklına o sahne gelir sen de isteyerek olmuş olsa tamam nasılsa evleneceğiz diyebilir ama sen istemeden sana dokunması iğrençlik düpedüz.Bunu çok iyi kullan ona karşı sürünsün karşında bence nişanı at yada ailene karşı falan yapamıyorsan yada çok seviyorsan da korksun seni kaybedeceğim diye

zorla sahip olmaya calismak ne aci.Senin en ozel gunun olacak bir gunu boyle karalamak ve psikolojini bozmak.boyle birisine guven olunmaz.annene anlat ve boyle pislik bir adamla bir yuva kurmak istemedigini soyle.annen mutlaka yaninda olacakdir.ilerde cok daha kotulerinide yapar boylesine uslanmaz birisi.nisanini at derim.hatanin basindan donmek en iyisi.bencede kizligin bozulmamistir..bazi kadinlarin ki dogum esnasinda bozulur..eger emin olmak istiyorsan kimseye soylemeden bir bayan jinekolaga gir.aklindaki tereddutler gider bu sekilde..

seven insan sevdiğinin gözündeki en ufak mutsuzluk üzüntü ifadesine dayanamaz... erkeklerin bizden farklı olduğu , nefislerine bizim kadar sahip çıamadıkları bazı şeylere dur diyemedikleri kabul edilir bi gerçek. bunu istemek onların doğasında var ama karşı taraf istemediği sürece buna zorla sahip olmaya çalışmak büyük bir hayvanlık.. diyelim ki bekaretin bozulmuş olsa , evlendikten sonra toz pembe mi olacak herşey ? bekaretin için mutsuz bir evlilik sürdüreceğine evlenmemiş olarak hayatını sürdürmek daha onurlu olsa gerek.. yaşamadan dışardan yorum yapmak da ne kadar doğru bilemiyorum ama önceliklerini iyi belirle. bekaretin mi önemli ? içine sinerek onurlu bir hayat sürdürmek mi?

canım bak şiddet eğilimide var diyorsun en baştan böyleyse bu adamdan pek hayır gelmez.bekaretinede bişey olmamıştır.hadi oldu diyelim evleneceğin kişiye kanama olmazsa esnekmiş zar dersin bizim bütün aileninın kadınlarının yapısal olarak kanaması olmazmış dersin buda bi fikir.

Çok yaratıcısınız

Ama sadece ayrılmak istediğimi söyleyip kapatıyorum. Görüşmüyorum çünkü evliliğe mecbur kalacağımı düşünüp tekrar saldırır diye korkuyorum.

Evet babam emekli ama devlet hastanesine gidip doktorla konuşmaya çok utanıyorum.
İşim olunca gidebilirim doktora.

Psikolojim gerçekten çok bozuldu. :((

canım ıyı yapmıssın nısanı at hemen elınden kurtulmussun ama eger devam edersen bıdaha yapabılır ve hersey ıcın cok gec olabılır allah korusun sapık adam:47:sanlıymıssın kı nısanlıyken gercek yüzünü göstermiş

canım öncelikle geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın. ayrılık kararın bence çok doğru. evlenmeden önce sana zorla bunları yaptıysa, evlendikten sonra her istediğini yapmak zorunda bırakacaktır seni, olmadı yine aynı yola başvuracak. hiç arkana bakma derim ben. tekrar geçmiş olsun.

çok zor günler yaşadım ama AYRILDIM kızlar. o günlerden sonra hep ayrılacağımı söyledim tacizciye ve asla yanlız görüşmedim. herkes barıştırmaya çalıştı, ailem tepki gösterdi ilk başta ne demekmiş nişanı atıcam diye. günlerce eve kapandım (dışarı çıktığımda karşıma çıktı. en sonuncusunda senin hakkında öyle şeyler anlatırım ki ne sen nede ailen el içine çıkamazsın dedi), kimseyle konuşmadım. çok kötü günlerdi. 7 kilo verdim yaşadığım üzüntüden, stresten :( baktılar ki gittikçe kötüleşiyorum ailem özellikle annem bana destek verdi. anneme sonunda bitti kabus gibi günler.

doktora hala gidemedim :( cesaretimi toplayamıyorum. parayı tam toparlamışken korktuğum için bahaneler bulup bi kısmını harcıyorum. sizin yorumlarınıza bakıyorum bişey olmamamıştır diyenler olunca seviniyorum. çünkü ben istemedim bu şekilde bekaretimi kaybetmeyi ve olduysa bunu nasıl kaldırırım bilmiyorum.

o pislikten kurtulduğum için mutluyum. kafama takılan şuanda erkeklerden korkuyorum ve ileride biriyle evlenirsem anlatmalı mıyım anlatmamalı mıyım bilmiyorum???

Son düzenleme:
Back