Nişanlımın Söylemleri Beni Üzüyor :(

Yan komşu da olsa bu kadin gönüllü değil ayrilmaya boşa parmaklarimizi yoruyoruz.
Beklesin adam ödül mamasiyla gelsin komut versin bunu istiyor yani hoff😏
Bir de kendine saygısından ayrilmiyormus. Hayatimda duydugum en mantıksız şey. Bir hav hav demedigi kalmiş. Ama kendine saygisi var.

Bir de kendine saygısından ayrilmiyormus. Hayatimda duydugum en mantıksız şey. Bir hav hav demedigi kalmiş. Ama kendine saygisi var.
Ahsjdkkdncdmd ay bunu görmemiştim 🤣🤣
Aşığım ayrılamıyorum diyeni gördüm ama, kendime saygımdan ayrılamıyorum diyeni ilk defa görüyorum 😂😂😂😂

Benim yedi göbek sülalem doğulu ve köylü. Dediğiniz şeyler eskide kaldı, hangi devirde yaşıyoruz. Hem kız hem erkek doğulu olur, o da kız çevrenin dilinden çekindiği için nişanı atmaz veya boşanmaz deseniz anlarım bi tık, çenesi düşükler çok çünkü. Ama dediğiniz çok saçma geldi ban
Hangi anlamda kolay olmaz. Uzaklığı mı kasdettiniz yoksa doğulular diye mi özellikle belirtmek istediniz? Benim erkek arkadaşım Şırnaklı ve Türkiye’nin herhangi bir yerinde nasıl oluyorsa bu işler onlarda da aynısı. Doğu kafanızda kurguladığınız gibi bir yer değil. Çoğunun böyle şeyleri hiç umursamadığını belirtmek için bir örnek vermek istiyorum sevgilimin hiç evlenmemiş kuzeni daha önce evlenmiş ayrılmış bir çocuğu olan bir kadınla evlendi. Nişan atmayı mı takacaklar bu insanlar şimdi? Nişanlanmak, nişan atmak, evlenmek ve boşanmak gayet normal bir olay onlar için de. Hatta İç Anadolu’nun bir çok yerinden daha kolay.
Doğrudur uzaklığı kastetmiştim aslında

X