- 25 Ekim 2021
- 94
- 50
Annemle babamın ilişkisi çok iyi babam anneme karışmaz gezmek isterse gezer arkadaşlarıyla gezer babam gezdirir babam çok sosyal bir insan annem babaannemden çekti öyle söylüyüm. Babam bu ilişkinin en başından beri ben karışmıyorum tavrında olduğu için bende ona ayrıntılı anlatmadığım için hala o tavırlarda. Zaten en başta bu adamla konuşmaya başlamadan önce 1 hafta beni bekledi ben konuşmaya başlayınca babam araştırmaya başladı kimmiş kimlerdenmiş nasıl falan diye ve onada kötü bir yorum gelmedi bende konuştuğum süre zarfında sezmedimSadece bunu mu düşünüyorsun. Bence konu baban ve ailen neyi düşünüyorsun her şey hazır . Ben nasıl derim olmaz bu iş diye demi. Babanın gözüne bakıp benim kızıma kimse dokunamaz demesini demi. Merak ediyorum ama baban ile annenin ilişkisi nasıldı. Çok ciddi soruyorum bunu dürüst ol kendine. Kimseden korkma dersenki evlenmek zorundayım. Asla zorunda değilsin. Anlatamadığın birşey de olabilir. Fark etmez. İçine sor??? Ne istiyorsun. Benim gördüğüm huzur. Ama bu huzur değil . Hani şeytan da bir melektir ya işte . Senin hesap malesef buna çıkar...