Nişanlımın itirafı ve yapmam gereken..

Ay nedense bende ya :)
+1
30 Yaşına gelmiş bir erkek bireyin 1 tane sevgilim oldu, 1 kere seviştim bana da hiç inandırıcı gelmiyor, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya.
Diğer dediğinize de katılıyorum ne kadar da şanssız bir bey imiş sadece 1 kere escort ile beraber olmuş ve hastalığı kapmış, üstelik 30 yasında ve korunmasız ilişkye girilmeyeceğini bilmesi gereken bir yaşta kör değil cahil değil.

Ay bilemedim konu sahibesi burnuma hiç hoş olmayan kokular geliyor ben öyle ay ben kocamın benden önce baskasıyla seks yapmasını istemem diyenlerden değilim elbetteki olmuştur eşimin de ama ba na ne . Benden öncesi beni alaka etmes.. Bura da sni ilgilendiren kısım; özel bir hastaneye gidip bulaşıcı yol ile olabilecek tüm hastalıklara karşı nişanlın beyi a dan z ye bir tahlile sokman gerektiği. Bu da ' SENİN SAĞLIĞIN' için.
 

Diğer tüm testlerim ne demek neler yaptırmış sordun mu?
 
3 yıl önce yaşanmış bir olayı şimdi ağlamaklı anlatması bana nedense şüpheli geldi. Ya sizinle beraberken birliktelik yaşadı ya da hastalığı tekrar nüksetti.
 
Ikinizde gereksiz yere büyütmüşsünüz bence. Neye şok oldunuz bu kadar? Olan olmuş geçmişte kalmış boşu boşuna kendinize stres yaratıyorsunuz.

Nişanlınızın ağlayacak kadar pişman olacağı bi şeyde yok aslında ama siz yine de sağlık taraması isteyin bu kadar büyütmesi pek normal gelmedi.
 
+1 ayrıca temiz ve guvenilir escortlar korunmasız ilişkiyi pek kabul etmezler, edenler ekstra para isteyen ve genelde bulaşıcı hastalık taşıyanlardır.. Bir defalık escort seksiyle bulaşmış gibi durmuyor.
 
Bu size karsi yaptigi bi hata degil yalniz.anlatmasa nerden bilicektiniz?bence boyle biseyi sizden saklamadigi icin ve dugunden sonra soylemedigi icin ona tesekkur etmelisiniz.
 
Bu size karsi yaptigi bi hata degil yalniz.anlatmasa nerden bilicektiniz?bence boyle biseyi sizden saklamadigi icin ve dugunden sonra soylemedigi icin ona tesekkur etmelisiniz.

Adam cinsel hastalık kaptığı için anlatmış. Üstelik tebrik ettiğiniz adam bunu konu sahibiyle aileler tanışıp , isteme olup ; nişanlandıktan sonra paylaşmış.

Cinsellik yaşanmadan ve nikah yapılmadan önce paylaştığı için teşekkür edilebilir ancak.
 
Tebrik mi eder tesekkur mu eder bilemem.Ama yaptigi sonucta dürüstlük.nisanlandigi insan hayatında yokken yasadigi bisey.insanlar evkendiklerini gozunun icine baka baka aldatiyor
 
Geçmişteki sevgilisiyle bir şeyler yaşamış olsa neysede eskortla birlikte olan bir erkekle evlenmek ne bileyim. Eskorta giden erkekler çok acınası geliyor bana. Hastalık riskide cabası.
 
Kan ve idrar ile ortaya çıkıyormuş hepsi. Ben temizim demişti. Tabiki tekrardan test yaptırmakta fayda var. Bu konuyu sonraki görüşmemizden sonra tekrardan açacağım.
E temizim dediyse o testlerin çok sağlıklı olduğunu sanmam. Bence yeniden tüm testleri yaptırsın nişanlın. Cinsel yolla bulaşan bir ton ciddi hastalık var şakaya gelmez.
 
Konu neden dramatize edilmiş anlamadım Affetmenizi gerektiren durum ne burada ? Sizden önce olmuş, geçmiş gitmiş yani enteresan
Nişanlana kadar geçen süreçte geçmişiyle ilgili yalan söylediyse kimseyle beraber olmadım gibisinden bu da bir nevi aldatma sayılır aslında. Bir de keşke bu dürüstlüğü nişandan önce gösterseymiş. İş ciddiye bindikten sonra değil. Zamansız gelen dürüstlük ne kadar dürüstlük sayılır bilemedim.
 
Bu biraz sizin kriterlerinize bağlı. Mesela ben daha önce ilişki yaşamamış birisini isterim. Her şeyi birlikte yaşayıp deneyimlemek vs. Fakat bu sizin için sorun değilse problem olmaz. Çok eskiden olmuş bir anı.
 
3 yıl önce yaşanmış bir olayı şimdi ağlamaklı anlatması bana nedense şüpheli geldi. Ya sizinle beraberken birliktelik yaşadı ya da hastalığı tekrar nüksetti.
Evet, kesinlikle. Kesin yeni bir şey oldu, herif tırstı da kılıf bulmaya çalışıyor.
 
İkiniz de gereksiz drama yapmışsınız gibi geldi. Senden önce olan cinsel ilişkisi eskort diye özür dilemesi ne kadar tuhaf Eskortla birlikte olduğu için gurur duymamasını anlarım da ağlamak ne alaka yahu.
Neyse diyeceğim tek şey test iste evlenmeden
 
Reactions: Sfb
Yani ortada aldatma yok senden once olmuş hastalik vs bi durumu yoksa takma bence kendince pişman da olmuş sana anlatmayadabilirdi nereden bilecektin ki bence hic takma
 
Nikah için alınacak sağlık raporundan dolayı anlatmak zorunda kalmış olabilir.
Belkide,bilemiyorum bende. Ortalik o kadar aşagilik,pislik insanlarla dolu ki evlenecek adam kalmadi ulkede.kime hangi taraftan guvenecegini şasiriyorsun.tutunacak bir dal ariyorsun tamam diyorsun bununda bu hatasi var görmezden geleyim ama hooopp başka bir vurgun daha.Arkadasim seninde guvenin sarsildiysa eger yolun basindayken evlenme.kendini niye bile bile mutsuzluga mahkum edesin neden?
 
Tüm testleri yaptırdık hemen hemen, Hpv olanı biraz daha beklemek gerekiyor sonucu. Bunların dışında kan ile yapılan tüm testler temiz çıktı. Hiv frengi hepatit vs. Cinsel bulaş kapsamlı tarama testi (kan ve sürüntü) sonuçlarıda temiz çıktı, hsv diye bir test var o da temiz çıktı. Geçmiş e nabızdan da baktım. Öncekileri de temiz çıkmış. Bir tek hpv belli değil.

Dedikleri bana doğru gelmeye başladı. Son hpv testini de bekliyoruz. Çok kapsamlı olanını yaptırdı..
 
Seninleyken olan bişi değil sonuçta.. önceden yapmış.. unutun bu olayı açmayın bidaha da..
 
Bu çok iyi bir haber
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…